Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

B
Ama dr un bana 21 eylul e test gunu verdi simdiden aramalimiyimki ben 21 inde tekrr test yapip oyle ararim diyodum napsam karar veremedim
Bence ara haberi olsun belki kontrole gel yada ilaçlarını ayarlayım diyebilir canım

Sen de sağlıkla kucağına alırsın inş canım

kızlar selam tüp bebekte tek emriyomu koyuyolar yoksa fazla koyuyolarmı. artık devlet tek embriyo koyduruyomuş diye duydum..

Ayyy kızlar sizin mesajlarınızı okudukça içim kıpır kıpır oluyor. Kalp atışlarım hızlanıyor. daha bu gün 4. iğneyi oldum. Yarın kontrol var bakalım yumurtacıklar ne durumda. Ay ben çok heyecanlıyım ya ....

Ben daha gitmeden boyleysem Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ..aklima bebegimi kucagima aldigim an geliyo hep hemen akiyo gozyaslarim

Ben hiç olmadı evlat edinirim, belki başka biri doğurmuştur benim yavrumu diye düşündüm bu düşünce beni rahatlattı. O da çok zor bir süreç ama şu an hem uzak hem rahatlatıcı benim için.
Aynen ole dusunuyorm dua ederken rabbim nasibimdeki bebege kavustur beni diyorum belkide olmicak evlat edincem. Hakkmzda en hyrlsi olsn. Ole yada bole miss bebek kokusunu alacagima inaniyorm

Banada dua et abla yarin kontrolm var insalah bu kasik agrilari iyiye isarettir. Insallah ayni zamanda aliriz bebislermizi :) sevndm senn adina hersyn yolnda gitmesine cok skurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…