Bence ara haberi olsun belki kontrole gel yada ilaçlarını ayarlayım diyebilir canımAma dr un bana 21 eylul e test gunu verdi simdiden aramalimiyimki ben 21 inde tekrr test yapip oyle ararim diyodum napsam karar veremedim
Çok şekersin canım benim :)Ben paylaştım valla heycanını hatta sen olayın şokundasın ben şoku atlattım bayram havasındayım . Allah ol der bizimde olur inşAllah
Sen de sağlıkla kucağına alırsın inş canımBiraz uzun olucak ama durumumu anlatayım temmuz 2015de bursa acıbadem de tüp bebek tedavisi gördüm daha önce sebepsiz infertilite denilerek konyada basarısız bir tüp bebek deneyimim oldu maalesef sebebimiz benm yumurta rezerv azlığım ve yumurtalarımın kalitesiz olmasıymıs yine de cok sükür güzel sonuca ulaştim .Öncelikle rabbimin izniyle sonrada doktorumun sayesinde insallah bebegime kavuşucam.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah Meryem süresini tedavi süresince bekleme süresinde hep okumaya gayret ett,m simdide insallah doguma kadar okumaya devam edicem okadar inanıyorum ki faziletine bu arada 8 tane de roman okudum ailemin yanındayım cok sükür kafamı hep mesgul ettim gercekten rahatlatın kendınizi doktorum tedaviyle psikoloji eşit diyor psikolojiniz bozarsaniz cok zor Benim 3.gün transferi ve 2.kalite embriyoydu üzüldüm ama doktorum okadar motive etti ki beni hep olucak diye düsündüm cok sükür tuttu .Allahım hepimize annelik duygusunu hayırlısyla tattirsin .
İlk muayne alttan bakar canm hazir gitKizlar yarin ilk gorusmem olcak dr alttan bakar mi
Evet canim yasalar boyle tek embriyo...ama yasina ilk denemene gore tek yoksa sartlar degisebilirkızlar selam tüp bebekte tek emriyomu koyuyolar yoksa fazla koyuyolarmı. artık devlet tek embriyo koyduruyomuş diye duydum..
Canım adetli misin? Eğer öyleyse kaçıncı günündesin?Tamam canim ...hadi bakalim ins cok uzamaz hemen baslarim
Canım adetli misin? Eğer öyleyse kaçıncı günündesin?
Ben daha gitmeden boyleysem Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ..aklima bebegimi kucagima aldigim an geliyo hep hemen akiyo gozyaslarimAyyy kızlar sizin mesajlarınızı okudukça içim kıpır kıpır oluyor. Kalp atışlarım hızlanıyor. daha bu gün 4. iğneyi oldum. Yarın kontrol var bakalım yumurtacıklar ne durumda. Ay ben çok heyecanlıyım ya ....
ayy ben o anı hiç düşünemiyorum ya kucağımda bir bebek ay hayal gibi bir şey buBen daha gitmeden boyleysem Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ..aklima bebegimi kucagima aldigim an geliyo hep hemen akiyo gozyaslarim
Cok kapilmakta istemiyorum sonra cok uzulmim diye ama elimde degil olucak diye hissediyorum hayirlisi olsun hepimiz icinayy ben o anı hiç düşünemiyorum ya kucağımda bir bebek ay hayal gibi bir şey bu
Ben heralde bebeğim ağlayınca ağlarımayy ben o anı hiç düşünemiyorum ya kucağımda bir bebek ay hayal gibi bir şey bu
Aynen ole dusunuyorm dua ederken rabbim nasibimdeki bebege kavustur beni diyorum belkide olmicak evlat edincem. Hakkmzda en hyrlsi olsn. Ole yada bole miss bebek kokusunu alacagima inaniyormBen hiç olmadı evlat edinirim, belki başka biri doğurmuştur benim yavrumu diye düşündüm bu düşünce beni rahatlattı. O da çok zor bir süreç ama şu an hem uzak hem rahatlatıcı benim için.
Banada dua et abla yarin kontrolm var insalah bu kasik agrilari iyiye isarettir. Insallah ayni zamanda aliriz bebislermizi :) sevndm senn adina hersyn yolnda gitmesine cok skurrKızlar günaydın :) kontrolümü oldum 6 yumurtam var 1 tanesi 17 mm diğer 5 tanesi 11-14 mm arası değişiyor. Aslında o önde giden de diğerlerine yakın olsa daha iyiymiş öbürleri küçük diye dr biraz daha büyütelim artık en büyük olan 24 mm olabilir ama olsun dedi. 2 gün daha yumurta geliştirici iğne ve çatlatma önleyici iğne yapıcam. Perşembe sabah 9da kontrol var büyük ihtimal cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Sonra da gelsin bebişler :) inş Allahım nasip eder de hayırlısıyla ikizim olur minişlerim olur :) Allahım isteyen herkese anneliği tatdırır yavrularına kavuşturur inşallaaaahhhhh
Canm.hicbi sorun yok ama olmuyoAramizda 1 gün olacak canim. Sende sikinti neydi . Süreç nasıl ilerledi
Hadi hayırlı olsun cnmSimdi baktim sonucuma 8.gun degerim 306.76 cikmis cok sukur insallah katlanarak devam eder
Sagolasn canmHadi hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?