- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Kasik agrilari iyiye isaret canim yumislerin buyudukce kasik agrin gerginlik kasiklarda doluluk baski artar insallah hersey guzel olur rahat olBanada dua et abla yarin kontrolm var insalah bu kasik agrilari iyiye isarettir. Insallah ayni zamanda aliriz bebislermizi :) sevndm senn adina hersyn yolnda gitmesine cok skurr
Evet canim ilk gunden kasiklarimda batmalar ara ara gidip geliyodu boyle batma gibi sizi gibi bi saga bi sola hala da oluyo ve ilk gunden kalca kemigimle bel birlesimi yerine agri vardi bikacgun surmustu ama mesela benim vucut isim oyle hic yukselmedi 35.5 36.5 falandi zaten hast de sicaktan uzak dur dus olsun oda sicakligi olsn sicak yasak demislerdi hatta bide gobekten bant verdiler oda vucut isisini dusuruyomus herkesin ayri tedavisi var iste benimki boyle
Bide ilk gunler cok cok gaz oldum ben bu arada sen ne durumdasin canimEvet canim ilk gunden kasiklarimda batmalar ara ara gidip geliyodu boyle batma gibi sizi gibi bi saga bi sola hala da oluyo ve ilk gunden kalca kemigimle bel birlesimi yerine agri vardi bikacgun surmustu ama mesela benim vucut isim oyle hic yukselmedi 35.5 36.5 falandi zaten hast de sicaktan uzak dur dus olsun oda sicakligi olsn sicak yasak demislerdi hatta bide gobekten bant verdiler oda vucut isisini dusuruyomus herkesin ayri tedavisi var iste benimki boyle
Cnm ben bi adet donemi daha beklicem insallah ekimde dondurulms tedaviye basliyacagizBide ilk gunler cok cok gaz oldum ben bu arada sen ne durumdasin canim
Canim ya cok cansikici bir durum dr a gitme imkanin yokmu ozele falan gitsen herhangi bi kadin dogm doktruna gitsen yani bisekilde kandan test yapman lazm sonrada ne gerekiyosa yapilmali biran once insallah hamişsindir ama netlesmen lazmKızlar ben daha adet olamadım. İdrarda negatif.
Anladim canm nerde tedavi oluyosun ekime az kaldi zaten insallah guzel olur hersey biliyorum zor beklemek Allah sabir versin hepimize mutlu bekleyislerimiz olsun innnsaaalllaaahhhhCnm ben bi adet donemi daha beklicem insallah ekimde dondurulms tedaviye basliyacagiz
Cnm adana acibadem de tedavi oluorm 3 tane blast embriyomz var bakalm insallah guzel haberi vermek nasip olur..sende haberdar et bizi gelismelerden mutlaka cnm:)Anladim canm nerde tedavi oluyosun ekime az kaldi zaten insallah guzel olur hersey biliyorum zor beklemek Allah sabir versin hepimize mutlu bekleyislerimiz olsun innnsaaalllaaahhhh
İnsallh canim bakalm bende yarin tekrr kan vercem insallh ikiye katlanmistir bunnlada bitmiyo kese goruncek kalp atisi vs oyle bi durumki suan aslinda kan degerine gore hamileyim ama doyasiya o heyecani o mutlulugu coskuyla yasayamiyorum ben sadece ben mi boyleyim bilemiyorumCnm adana acibadem de tedavi oluorm 3 tane blast embriyomz var bakalm insallah guzel haberi vermek nasip olur..sende haberdar et bizi gelismelerden mutlaka cnm:)
Canim ya cok cansikici bir durum dr a gitme imkanin yokmu ozele falan gitsen herhangi bi kadin dogm doktruna gitsen yani bisekilde kandan test yapman lazm sonrada ne gerekiyosa yapilmali biran once insallah hamişsindir ama netlesmen lazm
cnm senin yazdıgın bu belirtileri bende yaşadım hep, ama idrarda çıkmıyo. Yarın dr a gidiyorum ne var ne yok belli olacak hayırlısıylaCanim ya cok cansikici bir durum dr a gitme imkanin yokmu ozele falan gitsen herhangi bi kadin dogm doktruna gitsen yani bisekilde kandan test yapman lazm sonrada ne gerekiyosa yapilmali biran once insallah hamişsindir ama netlesmen lazm
Bahceci fulyada benKizlar istanbulda nerde tedavi oluyosunuz
Bencede canm ultrason baksinlar bi kan tahlili insallah hersey gonlunce olurcnm senin yazdıgın bu belirtileri bende yaşadım hep, ama idrarda çıkmıyo. Yarın dr a gidiyorum ne var ne yok belli olacak hayırlısıyla
O heyecan giderek artacak canım hele bir yumoş toplama ve transfer günü gelsin gör sen :) stres olmasın da heyecan iyi birşey :)Ayyy kızlar sizin mesajlarınızı okudukça içim kıpır kıpır oluyor. Kalp atışlarım hızlanıyor. daha bu gün 4. iğneyi oldum. Yarın kontrol var bakalım yumurtacıklar ne durumda. Ay ben çok heyecanlıyım ya ....
Canım tüp bebek merkezleri geneldd açık oluyor bayramda da. İstersen yarın bi sor. Mesela benim ve bazı arkadaşların transferi bayram önü yada bayramda olacak. Benim gittiğim merkezde bayramdan önceki günler hoca var ama bayramda hoca yok tansfer bayrama denk gelirse de yardımcısı yapacak. Nasil kısmet canım hayırlısıYok canm degilim daha olmadim bayrama olurum dr da kesin erteler baslamayi
Ablacım inş herşey yolundadır Allah bebeğini kucağına aldığın günü de göstersin inş. Kasık ağrısı bazen bende de oluyor doktora söyledim yumurta büyüdüğü içindir dedi. Bazen akıntım çok oluyor dedim. Hormonlardan dedi. İnş bol bol kaliteli yumoşun olmuştur.Banada dua et abla yarin kontrolm var insalah bu kasik agrilari iyiye isarettir. Insallah ayni zamanda aliriz bebislermizi :) sevndm senn adina hersyn yolnda gitmesine cok skurr
Yaa supermis ben ertelenir diye dusunmustum artik bayramda baslarim ilaclarima Allahim heycandan ölebilirimCanım tüp bebek merkezleri geneldd açık oluyor bayramda da. İstersen yarın bi sor. Mesela benim ve bazı arkadaşların transferi bayram önü yada bayramda olacak. Benim gittiğim merkezde bayramdan önceki günler hoca var ama bayramda hoca yok tansfer bayrama denk gelirse de yardımcısı yapacak. Nasil kısmet canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?