- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Bende oraya gidicem yarinnnn...nasil memnunmusun mustafa beye aldik bakalim ne dicekBahceci fulyada ben
Memnun kaldim canim biraz yogun bazen biraz bekleyebiliyosun yognluktan ama ben gayet memnn kaldm onn disindaBende oraya gidicem yarinnnn...nasil memnunmusun mustafa beye aldik bakalim ne dicek
Yok canim ozel zaten tatil pzar falan yok orda benim transferim falan pazar gunu yapilmisti mesela yani bide tup bebek tedavisi sonucta senn durumuna gore baslanip planlaniyo tatile gore degil rahat olYaa supermis ben ertelenir diye dusunmustum artik bayramda baslarim ilaclarima Allahim heycandan ölebilirim
Amiiinnnn insallaahhAblacım inş herşey yolundadır Allah bebeğini kucağına aldığın günü de göstersin inş. Kasık ağrısı bazen bende de oluyor doktora söyledim yumurta büyüdüğü içindir dedi. Bazen akıntım çok oluyor dedim. Hormonlardan dedi. İnş bol bol kaliteli yumoşun olmuştur.
Bu hastane ile anlaşmana bağlı canım benim yaşım 32 ilk denemem ama 2 tane transfer edilecek Allahın izniyleEvet canim yasalar boyle tek embriyo...ama yasina ilk denemene gore tek yoksa sartlar degisebilir
Merhaba canım ben beylikdüzü medicana internationala gidiyorum Allah izin verirse ekimde başlıyoruz tedaviyeKizlar istanbulda nerde tedavi oluyosunuz
Bende 25 yasindayim canim ..hayirlisi olsun hepimiz icin bende yarin gidiyorum baslasak bi an once icim kipir kipir vala uyku tutmuyoMerhaba canım ben beylikdüzü medicana internationala gidiyorum Allah izin verirse ekimde başlıyoruz tedaviye
Hangi hastane yapatirdin banada yardimci olurmusunBu benim ikinci hamileliğim olacak, belirti vs olarak söylemedim :) bi arkadaşla konuşmuştuk estrofem ilacının etkilerini, ona istinaden yazdım canım.
Hangi hastanede yaptirdin banada yardimci olurmusunHeyecan dorukta opu m persembe saat 10da Rabbim.tum.olmayanalara nasip etsinnnn
Hadi hayrlisyla olrsun dollenr ve bebislerni alrsn hsyrlsylaaHeyecan dorukta opu m persembe saat 10da Rabbim.tum.olmayanalara nasip etsinnnn
Bende ilk görüşmeden sonra öyleydim şimdi biraz daha sakinleştim ama başlayınca tabiiki yine heyecan başlarBende 25 yasindayim canim ..hayirlisi olsun hepimiz icin bende yarin gidiyorum baslasak bi an once icim kipir kipir vala uyku tutmuyo
İnsallh canim bakalm bende yarin tekrr kan vercem insallh ikiye katlanmistir bunnlada bitmiyo kese goruncek kalp atisi vs oyle bi durumki suan aslinda kan degerine gore hamileyim ama doyasiya o heyecani o mutlulugu coskuyla yasayamiyorum ben sadece ben mi boyleyim bilemiyorum
Amin canim peki kese ve kalp atisi icin gidicenya 28 eylulde transfer sonrasi kacnci gun oluyoCnm merak etme bende oyleyim. Hamile oldugumu ogreneli 10 gunu gecti once 2 gunde bir degerler artiyormu normalmi, kimyasal gebelikmi onun telasi simdi sukur 5-6 bin oldu ama bana doktorum 2 hafta sonrasina gun verdi hem kese hem kalp atisi icin. Sadece lafta hamile gibiyim ama onu henuz hissetmiyorum ve anlamiyorum. Cok ciddi endisedeyim. Beklemek cok zor simdide 28 eylul gelecekmi diye bekliyom. Allah yardimcimiz olsun.
Sadece bayram süresince senin istediğin doktor orda olacak mı onu sor çünkü bayramda bazı doktorlar izne gidip bazıları kalıyor olabilirYaa supermis ben ertelenir diye dusunmustum artik bayramda baslarim ilaclarima Allahim heycandan ölebilirim
Allah yardimcin olsun canm islem sonrasi agrin olabilir insallh olmaz Allah sifa ve sabir versinKizlar gunaydin hastanedeyim yumurta toplama islemi yapilacak . Dua edin lutfenn
Emin ol hissediyorsun :) anne olmak sürekli endişeli olmak değil mi zaten? Endişelenmesen hamile olduğunu hissetmiyorsun derdim :))) bundan sonra sen ölene kadar endişeli olacaksın arkadaşım; ikili test, ayrıntılı ultrason, zamanında doğacak mı, sarılık olacak mı, konuştu, yürüdü, ay düştü, okula başladı, aşık oldu ay kalbi kırılmasın sakın... Hep böyle :)Cnm merak etme bende oyleyim. Hamile oldugumu ogreneli 10 gunu gecti once 2 gunde bir degerler artiyormu normalmi, kimyasal gebelikmi onun telasi simdi sukur 5-6 bin oldu ama bana doktorum 2 hafta sonrasina gun verdi hem kese hem kalp atisi icin. Sadece lafta hamile gibiyim ama onu henuz hissetmiyorum ve anlamiyorum. Cok ciddi endisedeyim. Beklemek cok zor simdide 28 eylul gelecekmi diye bekliyom. Allah yardimcimiz olsun.
Canımcım eve git yat, birazcık sızısı oluyor ilk gün. Yarın normal hayatına döneceksin :)Kizlar gunaydin hastanedeyim yumurta toplama islemi yapilacak . Dua edin lutfenn
canım bende 2 ay adet olmadım acaba hamilemiyim diye yapmadığım test kalmadı sonunda dr. gittim ve test yapıldı hamile değilim hemen adet söktürücü verdi dr. 10 gün kullandım ilacın bitiminden 4 gün sonra adet oldum ve dr. gittim dr. isterseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi ve hemen başladık şuan tüp bebek tedavim devam ediyor. bu gün kontrolüm var sende hiç beklemeden kontrole gitKızlar ben daha adet olamadım. İdrarda negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?