Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yaa supermis ben ertelenir diye dusunmustum artik bayramda baslarim ilaclarima Allahim heycandan ölebilirim
Yok canim ozel zaten tatil pzar falan yok orda benim transferim falan pazar gunu yapilmisti mesela yani bide tup bebek tedavisi sonucta senn durumuna gore baslanip planlaniyo tatile gore degil rahat ol

Amiiinnnn insallaahh

Cnm merak etme bende oyleyim. Hamile oldugumu ogreneli 10 gunu gecti once 2 gunde bir degerler artiyormu normalmi, kimyasal gebelikmi onun telasi simdi sukur 5-6 bin oldu ama bana doktorum 2 hafta sonrasina gun verdi hem kese hem kalp atisi icin. Sadece lafta hamile gibiyim ama onu henuz hissetmiyorum ve anlamiyorum. Cok ciddi endisedeyim. Beklemek cok zor simdide 28 eylul gelecekmi diye bekliyom. Allah yardimcimiz olsun.

Amin canim peki kese ve kalp atisi icin gidicenya 28 eylulde transfer sonrasi kacnci gun oluyo

Emin ol hissediyorsun :) anne olmak sürekli endişeli olmak değil mi zaten? Endişelenmesen hamile olduğunu hissetmiyorsun derdim :))) bundan sonra sen ölene kadar endişeli olacaksın arkadaşım; ikili test, ayrıntılı ultrason, zamanında doğacak mı, sarılık olacak mı, konuştu, yürüdü, ay düştü, okula başladı, aşık oldu ay kalbi kırılmasın sakın... Hep böyle :)

Kızlar ben daha adet olamadım. İdrarda negatif.
canım bende 2 ay adet olmadım acaba hamilemiyim diye yapmadığım test kalmadı sonunda dr. gittim ve test yapıldı hamile değilim hemen adet söktürücü verdi dr. 10 gün kullandım ilacın bitiminden 4 gün sonra adet oldum ve dr. gittim dr. isterseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi ve hemen başladık şuan tüp bebek tedavim devam ediyor. bu gün kontrolüm var sende hiç beklemeden kontrole git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…