- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
canım iki g ündür kalbim ağrıyor. Zaten ailede kalp rahatsızlığı var akşamda kalbim çok ağrıdı sanırım bu heyecan kalbimi durduracak.O heyecan giderek artacak canım hele bir yumoş toplama ve transfer günü gelsin gör sen :) stres olmasın da heyecan iyi birşey :)
Ben hastanede yaptırıyorum hayatım hemşireye kalçadan oluyor.Kizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Canım evet k endimiz yapıyoruz bende yapamam edemem diyordum ama anne olmak böyle bir şey gerektirir galiba deyip yaptım iğnelerimi çok acımıyor göbek bölgesi olunca deri altına zatenKizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Amin canim peki kese ve kalp atisi icin gidicenya 28 eylulde transfer sonrasi kacnci gun oluyo
Novafertil canm antepHangi hastanede yaptirdin banada yardimci olurmusun
Hayirlisiyla ins canm sen hangibsurectesin.kondumu sanaa bebislerinHadi hayrlisyla olrsun dollenr ve bebislerni alrsn hsyrlsylaa
Canm cesaret topla zaten aci veren bisey degil.insülin ignesi hibi ince gobekten 4 parmak ileri kolonyayla sil sık orayi vur .alisirsin bende ilkinde.korktum korkma bisey yokKizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Ins cNim cesaretli olmam lazim artik bi yola girdik olmasa bile elimden geleni yaptigim icin icim rahat olucakCanm cesaret topla zaten aci veren bisey degil.insülin ignesi hibi ince gobekten 4 parmak ileri kolonyayla sil sık orayi vur .alisirsin bende ilkinde.korktum korkma bisey yok
Benim eşim yapıyor, acımıyor pek.Kizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Bende kontrolegittim ve yeniden igne verdiler pazsrtesiye kadar ignelere devam hem igne sayisi gunde ikiye ciktiKızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Bende yeni iğne aldım bitanem . Cuma kontrolüm var Hayırlısı olsun . Birbirimize dua edelimBende kontrolegittim ve yeniden igne verdiler pazsrtesiye kadar ignelere devam hem igne sayisi gunde ikiye cikti
yok cok fark yokkı cıkmıs 300mus 600 olcakmıs kı tahmınen aynı saatte ve aynı merkezde yapmadn buda fark edıor. yukselmıs uc dort sayıdan bsı olmaz. bebıslerın sende annişşşşşşşşşArkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum
Aynı saatte ve aynı yerde verdım de yanı inşallh iyidir artk ne iyi yeterince iyimi boyle deli gibi bisey oldm biliyomusunuz normalde test gunum pzrtsı o gune kadar baska test yok bakalm o gun 15.gun kac cıkacak dusunmek ıstemıyorum artk kafam cok karısıyoyok cok fark yokkı cıkmıs 300mus 600 olcakmıs kı tahmınen aynı saatte ve aynı merkezde yapmadn buda fark edıor. yukselmıs uc dort sayıdan bsı olmaz. bebıslerın sende annişşşşşşşşşmaşallaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?