Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

O heyecan giderek artacak canım hele bir yumoş toplama ve transfer günü gelsin gör sen :) stres olmasın da heyecan iyi birşey :)
canım iki g ündür kalbim ağrıyor. Zaten ailede kalp rahatsızlığı var akşamda kalbim çok ağrıdı sanırım bu heyecan kalbimi durduracak.

Amin canim peki kese ve kalp atisi icin gidicenya 28 eylulde transfer sonrasi kacnci gun oluyo

28 eylul transfer sonrasi bir ay bitmis oluyor yani 32 gun. Ama ben dayanamadim bugun baska hastaneden 21 eylul pazartesiye randevu aldim daha once gittigim bir doktordan. Baktiracam keseye en azindan tekmi ciftmi ne durumdayiz ogreneyim. Bakarsin belki kalp atisi bile duyulur.
Benim hoca guvenli tarafta kalmak icin o kadar uzun sure verdi tahmin ediyorum. Olsun bir sonraki haftada kendi doktoruma baktirrim:))

Opu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba

Arkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum

Arkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum
yok cok fark yokkı cıkmıs 300mus 600 olcakmıs kı tahmınen aynı saatte ve aynı merkezde yapmadn buda fark edıor. yukselmıs uc dort sayıdan bsı olmaz. bebıslerın sende annişşşşşşşşş maşallaaaaaaah

Aynı saatte ve aynı yerde verdım de yanı inşallh iyidir artk ne iyi yeterince iyimi boyle deli gibi bisey oldm biliyomusunuz normalde test gunum pzrtsı o gune kadar baska test yok bakalm o gun 15.gun kac cıkacak dusunmek ıstemıyorum artk kafam cok karısıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…