Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Ben de kendime asla iğne vuramam diyordum ama iş başa düşünce bal gibi de yapılıyor. Bu arada korkulacak birşey değilmiş çok çok az acıyor hiç kasma kendini akışına bırak kendini tatlım :)

Arkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum
Tatlım iki katı sayılır çooook az bir fark var zaten. Lütfen stres yapma doktorunu bilgilendir danış ona da ama sıkıntı yok bence hem kendini hem bebişini üzme lütfen annesi :)

Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.

Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Nolur üzme kendini bitanem bu ay olmadıysa bidahaki ay olur . Her yeni ay yeni umut

Yok yoookk omrmde bi kere hamile.kaldm ondada hep testler inanmama durumu heyecan falan filan esimde bende bise anlamadk inanamadm bi turlu ve bebegim gitti :/ demem oki rahat ol bthcg sayisi gayet guzel masallah senin ikiz hemde cok guzel ya. Lutfen sevin onlara baglan seninle oldklarina inan ki seni birakmasnlar annesi insallah dunyanin en iyi evlatlarina sahip olrsn

Neden düştü Bebeğin bitanem ;(

Kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Hadi arkamizdan geliyosun sende hepimize ugurlu gelsin bu topik insallaah bebislermizdende bahsederiz şu ignelerden bahsettgimiz gbi :)

Neden düştü Bebeğin bitanem ;(
:'( patalojiye gonderdiler bisey cikmadi cNm ole bi aciki hic gecmiyor. Tup bebek tutmadi soraki ay kendilgnden hamis kaldm iki aylikken dustu ole zor bi surecki anlatamam rabbim kimseye yasatmasn. Bi ay suren bi ruya gordum uyanmamak icin dua ettim ama 14 subat sevgililer gununde iki aylik yavrum beni birakip gitti. Rabbim kimseye bu aciyi vermesin hickimseye

Opu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba
Evet opu oldum dha once aci hissetmedim ben kendime cabk geldim ben aglayarak cok duygusalm ondan :'( bayiltildgn icin bisi hisetmiosn zaten canm. Cuma gnu opum var bakalm bu kez neler olcak ozmanda yzarm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…