Ama annesi gelecekteki bebeğinin sana ihtiyacı olacak kendine iyi bakmalısın canım benim.canım iki g ündür kalbim ağrıyor. Zaten ailede kalp rahatsızlığı var akşamda kalbim çok ağrıdı sanırım bu heyecan kalbimi durduracak.
İnş bol bol yumoşun olsun ve sonra da minişin :)Kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Ben de kendime asla iğne vuramam diyordum ama iş başa düşünce bal gibi de yapılıyor. Bu arada korkulacak birşey değilmiş çok çok az acıyor hiç kasma kendini akışına bırak kendini tatlım :)Kizlar igneleri kendiniz mi yapiosunuz cok aciyo mu ben nasil yapicam acaba
Kaç yumoş varmış canım söyledi mi?Bende kontrolegittim ve yeniden igne verdiler pazsrtesiye kadar ignelere devam hem igne sayisi gunde ikiye cikti
Tatlım iki katı sayılır çooook az bir fark var zaten. Lütfen stres yapma doktorunu bilgilendir danış ona da ama sıkıntı yok bence hem kendini hem bebişini üzme lütfen annesi :)Arkadaslar 8.gun 306 ydi bugn 10.gun 583 cikmis bhcg tam iki kati olmmais ama varmi bi sorun acaba nasil iyi mi off nekadar geriyo insani bu durum
İyi hadi hayırlısı bakalım :)Kizlarrrr simdi gorusmeden ciktim cok guzel gecti adet olunca basliyoruz hayirlisiyla ...heycandan öldum resmen ...
Cnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.canım bende 2 ay adet olmadım acaba hamilemiyim diye yapmadığım test kalmadı sonunda dr. gittim ve test yapıldı hamile değilim hemen adet söktürücü verdi dr. 10 gün kullandım ilacın bitiminden 4 gün sonra adet oldum ve dr. gittim dr. isterseniz hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi ve hemen başladık şuan tüp bebek tedavim devam ediyor. bu gün kontrolüm var sende hiç beklemeden kontrole git
İnşAllah bitanem dua et Nolur banaİnş bol bol yumoşun olsun ve sonra da minişin :)
Nolur üzme kendini bitanem bu ay olmadıysa bidahaki ay olur . Her yeni ay yeni umutCnm hayırlı olsun tedavin. Bende bugün gittim doktora bişey yok dedi ve halen adet olmadım. Moralim alt üst. Artık kendimi tutamayıp evde iyice agladım.
Yok yoookk omrmde bi kere hamile.kaldm ondada hep testler inanmama durumu heyecan falan filan esimde bende bise anlamadk inanamadm bi turlu ve bebegim gitti :/ demem oki rahat ol bthcg sayisi gayet guzel masallah senin ikiz hemde cok guzel ya. Lutfen sevin onlara baglan seninle oldklarina inan ki seni birakmasnlar annesi insallah dunyanin en iyi evlatlarina sahip olrsnAynı saatte ve aynı yerde verdım de yanı inşallh iyidir artk ne iyi yeterince iyimi boyle deli gibi bisey oldm biliyomusunuz normalde test gunum pzrtsı o gune kadar baska test yok bakalm o gun 15.gun kac cıkacak dusunmek ıstemıyorum artk kafam cok karısıyo
Neden düştü Bebeğin bitanem ;(Yok yoookk omrmde bi kere hamile.kaldm ondada hep testler inanmama durumu heyecan falan filan esimde bende bise anlamadk inanamadm bi turlu ve bebegim gitti :/ demem oki rahat ol bthcg sayisi gayet guzel masallah senin ikiz hemde cok guzel ya. Lutfen sevin onlara baglan seninle oldklarina inan ki seni birakmasnlar annesi insallah dunyanin en iyi evlatlarina sahip olrsn
Insallah heyecanla baslayan tedavin musmutlu sona ererKizlarrrr simdi gorusmeden ciktim cok guzel gecti adet olunca basliyoruz hayirlisiyla ...heycandan öldum resmen ...
Hadi arkamizdan geliyosun sendeKızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
:'( patalojiye gonderdiler bisey cikmadi cNm ole bi aciki hic gecmiyor. Tup bebek tutmadi soraki ay kendilgnden hamis kaldm iki aylikken dustu ole zor bi surecki anlatamam rabbim kimseye yasatmasn. Bi ay suren bi ruya gordum uyanmamak icin dua ettim ama 14 subat sevgililer gununde iki aylik yavrum beni birakip gitti. Rabbim kimseye bu aciyi vermesin hickimseyeNeden düştü Bebeğin bitanem ;(
Ins canim ya vala hayal gibi adetli gidicem ya simdi ne yapicaklar alltan mi bakicaklar yineHadi arkamizdan geliyosun sendehepimize ugurlu gelsin bu topik insallaah bebislermizdende bahsederiz şu ignelerden bahsettgimiz gbi :)
Aminnn. Kucaklarimiz bos kalmasin ins hayirlisi sagliklisiInsallah heyecanla baslayan tedavin musmutlu sona erer
Evet opu oldum dha once aci hissetmedim ben kendime cabk geldim ben aglayarak cok duygusalm ondan :'( bayiltildgn icin bisi hisetmiosn zaten canm. Cuma gnu opum var bakalm bu kez neler olcak ozmanda yzarm canmOpu ya giren arkadaslar varmi nasil bi duygu aci varmi.sonrasinda .anesteziden hemen ciktinizmi .neler.bekliyo beni acaba
Bi hafta sonra baslicam ins artik suzgece donmek bile keyif vericek banaBen de kendime asla iğne vuramam diyordum ama iş başa düşünce bal gibi de yapılıyor. Bu arada korkulacak birşey değilmiş çok çok az acıyor hiç kasma kendini akışına bırak kendini tatlım :)
Aynen ole bitanem hep alttan muayene zaten duruma gore igneler ilaclar ve musmutlu bebisli sooonn insallahIns canim ya vala hayal gibi adetli gidicem ya simdi ne yapicaklar alltan mi bakicaklar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?