Temmuz anneleri bebeğin kordon kanını saklatacak mısınız?

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
46
İstanbul
Temmuz anneleri bebeğinizin kordon kanını saklatacak mısınız?
Biz ailece işin içinden çıkamadık, bazı dr.lar evet diyor bazıları ise henüz kullanılacak alanlar sınırlı o nedenle gereksiz diyor.Kafamız karıştı gerçekten.Zaten eğer saklatmak istersek zaman kalmadı hemen karar vermek gerekiyor.Burada banka adı vermeden ne yönde karar verdiniz paylaşırsınız çok sevinirim arkadaşlar

canım, alan sınırlı değil aslında, bazı kanser türleri ve kötü huylu tümörlerde tedavi sağlıyor bu bence büyük bişey... ama Türkiye de bunun için bi banka var mı? ben araştırmadım hiç.

ben istiyorum saklatmayı allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var ama eşim daha tam karar veremedi çok az kaldı acele et diyorum ama uyuşuyo sağolsun

ben istiyorum saklatmayı allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var ama eşim daha tam karar veremedi çok az kaldı acele et diyorum ama uyuşuyo sağolsun

Dr.umuz kendi çocuklarının kordon kanını saklatmadığını söyleyince eşim pek sıcak bakmadı galiba..benim eşim de karar verene kadar son 10 gün kaldı doğuma artık geç kaldık malesef..Allah kimseye hastalık vermesin hiç kimseyi çare aramaya muhtaç etmesin inşallah

aminn cnm allah ihtiyaç etmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…