maşallah melise bende çocuk 3 tane olunca hiç önlerine koymadımki yesinler aslında alıştırmam lazımlmaz: ama burak bu sabah kahvaltı yaptırırken tepsideki parça ekmekleri alıp agzına tıkıştırdı arada yemeyince bende avcuma koyup hammmm yap diyorum alıp agzına götürüyor..ama tabiki eline verdiğimi yiyyorlar poğaça vs..
bende sabah 3 bıldırcın yumurtası kırdım içine beyaz peynir çırptım sahanda pişirdim bunu ekmeklere lokmalık yapıp bala batırıp veriyorum yanındada helva yediler tatlısız birşey yediremiyorum yaz gelsede domates salatalık yedirsek şaşırdım artık yumurtayıda gün aşırı vermek lazım yumurta olmayınca dosdoğru birşey yemiyorlar...bakalım öğle menülerimiz hazır değil tavada patatesmi yapsam diye düşünüyorumCADIARZU
bu arada 26 aylık olup hala bulamaç yiyen bebişlerde varmış benim eymen geçen aya kadar hep bulamaç yerdi kafayı yiyyordum bu çocuk ne zaman düzelicek diye şimdi iyi ama hala kardeşleri gibi değil kardeşleri kaşıkla yemeklerden yiyyor ama eymeninki iyice ezilmesi lazım
kızlar video nasıl yükleniyodu,,yapamadımmm
maşallah melise,,bayıldım kendi kemesine,,bende heves ettim,,,makarna ,köfte filan veriyorum tabi ama çorbaya cesaret edemem,zaten binbir nazla zor yediriyorum,,
yiğit bugün neler yedi yazayım
kahvaltıda sahanda yumurta yaptım ,yemedi,portakal suyu içti ama
bigün öncesinden kalma çorbası vardı,5-6 kaşık çorba içti
mısır haşlamıştım,1 tane ondan yedi..en bayıldığı yiyecek:))
anneannesiyle parka gittik ordada 1 bisküvi yedi
öğlen uykusuna 1 de yattı,kalkınca bomba sebzelerden oluşan bir çorba yaptım ama 4-5 kaşıkta ondan yedi
alışverişe gittik,,kadının biri çikolata verdi onu yedi
eve geldik bulgur pilavı yaptım ,dedimya melisten heveslendim bende kaseye koyup verdim yarı yarıya ağzına ve yerlere döktü,,
yatmadan bomba çorbadan içecek içerse,yoksa meme emip uyur
fikriyecim bayıldım videonuza yaa döke saça yemiş sanberke afiyet olsun
bende henüz bırakamıyorum böyle valla iki dakkada kendim yediriveriyorum.bıraksam pek bişey yemez gibime geliyor ama artık yavaş yavaş bırakmak lazım alışmaları için.yoğurt,puding bırakıyorum ama çorba sulu yemek cesaret edemiyorum.
bu arada bugün kan tahlili yaptırdık kan değeri 12,2 çıktı doktor çok güzel dedi ama ben daha iyi bekliyodum.eee o kadar pekmez çeşidi veriyorum olsun bu kadarda dimi :)
fikriyecim 8,2 den 11,5 a yükseltmen çok güzel canım daha ne olsun baya düşükmüş öncesi.bende dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür iyi çıktı.
fikriyecim kocaman maşallah sanberke. nasıl imrendim anlatamam.uras bırak kendi yemeyi öyle bir yemeği asla yemez.(salçalı sulu vs)yediklerimiz çok sınırlı çorba pilav köfte. makarna bile sevmez.artık dolma bile yemiyor.((aferim ya...
epeydir bişi yediremediğimden yazmıyordum.bugün nispeteniyi geçti şevvalin hatrına.
sabah yumurta beyazı zeytin peynir br iki lokma ekmek.
öğlen tarhana çorbası iki köfte.
akşam beş altı kadar çilek,biraz nar, yarım çay bardağı mandalina suyu.bir kaç kraker.
akşam yemeği istemedi. 50 cc süt içti.10.00 da uyudu.
geceleri süt içmeye kalkmıyor acıktığından uyanıyor ama reddediyor. su içip yatıyor.sabah uyandığında zorla 100 cc kadar süt içiyor.
afiet olsun hepinize.
kızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım yiğiti,,yaptırmalımıyım sizce,,kan grubunu dahi bilmiyoruz,,
yemek konusuna gelince ,annem vardı birkaçgündür,yiğitin yeme düzeni çok bozuldu,annem çok abur cubur verdi,ona şımardı benden kaçtı yemedi doğru düzgün
bu sabah zorrla sahanda yumurta ve 2 portakalın suyunu içti sıpa
10:30 gibi mısır haşlaması yedi küçücük,yarım portakal yedi
öğlen uykusuna yattı,kalkınca enginar çorbası yaptım ama 3-4 kaşık yemiştir en fazla(güzelim enginar boşa gitti yani)(dün onu alabilmek için kalabalık pazara gittim rezil oldum)(
1 saat sonra yemedi diye 2 köfte kızarttım onu yedi
yine yarım portakal yedi(hatta videoya çektim)
akşam yemeği enginar çorbasını teklif ettim 2 kaşık yedi ve ığğ diye bıraktı
bende az süte 4-5 ebe bisküvisi eritip yedirdim,,uyudu
tabi arada sayamayacağım kadar çok meme emdi,,bir fırt çekip bırakıyor,,ama açık duracak yoksa ağlama faslı
afiyet olsun tüm bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?