Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

afiyet olsun lop lop et olsun bütün bebişlere:CüvCüv:
ela sultan sütten kestikten sonra çok daha iyi yemege başladı sabah kalkar kalkmaz mama diyor eskiden zorla deperdim agzına:))maşallah.kızlar bence kesin yavaş yavaş sütten sanırım daha emzirenler var bebek için en iyisi
ela sabah haşlanmış yumurta,biraz peynir,bir çay bardagı ballı sütünü içti
öglen uykuya yatırmadan şehriye çorbası içiricem
kalkınca kabak yemegi yediricem
yatarkende mamasını yer yatar...

Canım bak geçen ay Eymen daha çok zorluyordu seni yavaş yavaş kardeşlerine yatişir geçer bile. Sanberk 1 tane ama o da hala kendi kendi yemiyor.DEDiğim gibi birkaç kaşık kendi yer sonra sıkılıp brakıyor.Bide bu birkaç kaşığı yemedn önce 10 tane kaşık dökmüş oluyor. Ablamın oğlu var o da 2 yaşa gelene kadar kendisi hiç yemedi ablam vermezdi,iştah bir çocuktu ve masada 5 dk otururdu bu 5 dk ne kadar yedirsen o kadar yer.Onun için abam da hiç kendine vermiyordu.Ama 2 yaşında kree başladı ve 1 hafta içinde kendi kendi çok güzel yemeye başladın.Bizimkiler de öyle olur inşalah.

maşallah melise,,bayıldım kendi kemesine,,bende heves ettim,,,makarna ,köfte filan veriyorum tabi ama çorbaya cesaret edemem,zaten binbir nazla zor yediriyorum,,
yiğit bugün neler yedi yazayım
kahvaltıda sahanda yumurta yaptım ,yemedi,portakal suyu içti ama
bigün öncesinden kalma çorbası vardı,5-6 kaşık çorba içti
mısır haşlamıştım,1 tane ondan yedi..en bayıldığı yiyecek:))
anneannesiyle parka gittik ordada 1 bisküvi yedi
öğlen uykusuna 1 de yattı,kalkınca bomba sebzelerden oluşan bir çorba yaptım ama 4-5 kaşıkta ondan yedi
alışverişe gittik,,kadının biri çikolata verdi onu yedi
eve geldik bulgur pilavı yaptım ,dedimya melisten heveslendim bende kaseye koyup verdim yarı yarıya ağzına ve yerlere döktü,,
yatmadan bomba çorbadan içecek içerse,yoksa meme emip uyur

kızlar video nasıl yükleniyodu,,yapamadımmm

canım imash dan mi yapacaksın ben ordan biliyorum.foto yüklemek gibi tek farkı pc de foto yükleueceğin zaman açılan pencerenin en aşağda kondla çıkıyor tam hatırlamıyorum ama bük harflarlae PGF,FPR GİBİ BİŞEYLER ÇIKIYOR. ORAYA TIKLA VİDEO DİYE YAZI ÇIKACAK ONA TAMAM DE SONRA YÜKLEME İŞİ BAŞLAT.Anlamdıysan yine anlatırım beraber deneriz.

uzun zamndar sanberk iyiy yemedi ve yazasım yoktu açıkçası.Dün güzel yedi eskisi kadar iyi yemese de yineden daha iyidi
sabah 1 yumurtadan tereyeğlı omlet(birkaç lokma braktı),1 ceviz,birkaç lokma ekmek,1 bardak süt
ara pekmez(kendisi almıştı yağla yağla yedi)
öğlen 1 tabak enginar yemeği,biraz ekemek,1 mandalina
ikindi 1 danino yogo,1 bardak süt,2 burçak bisküvüsi,1 ceviz,birkaç tane kırmızı kuru üzüm,2 tane kaju :)))))))))))) yedi de yedi maşallah.
akşam yemeğinde sütlü brokoli çorbası,biraz ekmek,yanına su istedi içti
yatmadan 1 bardak süt.

Canım daha 2 gün önce sanberk de aynı durumda oldu.Ben de sinirlendim çok .Zorla biraz yedirdim ama ne oldu ikimiz perişan olduk ne o ne ben mutlu olduk.Yanlış yaptığımı biliyordum ama dayanamadım.Dün daha sabah kendi kendiem dedim dünkü gibi yapmayacam ne kadar isterse o kadar yesin.Sanki ben sakin olunca o da daha neşeliydi kahvaltı uzun sürdü döke döke yedi.ama çok keyf aldı.Daha sonra da öğlen yemeğinde de aynı şekilde bi görseniz her tarafta yemek ama olsun önemli olan oğlumun mutlu olması.Ben de videosunu yüklemeye çalışırm bakalım ne dersiniz. :))))))))))

bugün ne yedi maymunum.

kahvaltı 1 bardak süt.makarna,1 ceviz,1 zeytin,1 dilim helim
öğlen 1 tabak enginar yemeği,meyve suyu(pekmezli) birazıcık ekmek
ikindi 2 tane burcak bisküvü,biraz kuru üzüm,1 ceviz,ballı süt
arada 1 dilim domates ve 2 dilim salam yedi
akşam 1 tabak bitiremedi kereviz yemeği,1 bardak portk.suyu
yatınca 1 bardak süt

fikriyecim bayıldım videonuza yaa döke saça yemiş sanberke afiyet olsun
bende henüz bırakamıyorum böyle valla iki dakkada kendim yediriveriyorum.bıraksam pek bişey yemez gibime geliyor ama artık yavaş yavaş bırakmak lazım alışmaları için.yoğurt,puding bırakıyorum ama çorba sulu yemek cesaret edemiyorum.

bu arada bugün kan tahlili yaptırdık kan değeri 12,2 çıktı doktor çok güzel dedi ama ben daha iyi bekliyodum.eee o kadar pekmez çeşidi veriyorum olsun bu kadarda dimi :)

Ben de öyle c anım oek brakmıyorum brakınca halimizi görüyorsun ama ne yapayım böyle yapınca dhaa çok iştajlı yer sanki.Bu akşam kendi istemedi mesela ben yedirdim hep.Kuru yiyecekleri pek yedirmem brakıyorum masaya istediği zamn alıp yer.

bu arada bugün kan tahlili yaptırdık kan değeri 12,2 çıktı doktor çok güzel dedi ama ben daha iyi bekliyodum.eee o kadar pekmez çeşidi veriyorum olsun bu kadarda dimi :)

maşallah daha ne çıksın canım.Sanberkin 11.5 sınırdı yani ama yineden çok mutluyum ilk baştan 8.2 bakarsak bu çok çok iyi.Duru için ne deyim 41 kere maşallah.Ben de bu kadar özeniyorum öğlen ve akşam yemeğinde et var diye süt vermiyorum onun yerine pekmezli meyvesuyu ama sonuç süper değil.UMARIM İLERDE DAHA DA DÜZELİR.

fikriyecim 8,2 den 11,5 a yükseltmen çok güzel canım daha ne olsun baya düşükmüş öncesi.bende dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür iyi çıktı.

fikriyecim kocaman maşallah sanberke. nasıl imrendim anlatamam.uras bırak kendi yemeyi öyle bir yemeği asla yemez.(salçalı sulu vs)yediklerimiz çok sınırlı çorba pilav köfte. makarna bile sevmez.artık dolma bile yemiyor.((aferim ya...
epeydir bişi yediremediğimden yazmıyordum.bugün nispeteniyi geçti şevvalin hatrına.
sabah yumurta beyazı zeytin peynir br iki lokma ekmek.
öğlen tarhana çorbası iki köfte.
akşam beş altı kadar çilek,biraz nar, yarım çay bardağı mandalina suyu.bir kaç kraker.
akşam yemeği istemedi. 50 cc süt içti.10.00 da uyudu.
geceleri süt içmeye kalkmıyor acıktığından uyanıyor ama reddediyor. su içip yatıyor.sabah uyandığında zorla 100 cc kadar süt içiyor.
afiet olsun hepinize.

fikriyecim 8,2 den 11,5 a yükseltmen çok güzel canım daha ne olsun baya düşükmüş öncesi.bende dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür iyi çıktı.

Evet canım ilk sonuçlara bakarsık 11.5 çok çoken de her meyvesuyuna katarım.Ama tek beslemekle yükselmedi tabi bol bol kan ilaçları içti.Dİşlerde çok kötü siyah lekeler oldu.Bir yıl kullandık ilacı biz ama en sonunda kurtulduk.ŞUan deneme dönemindeyiz bir ay sonra tekrar kan testi yapalıcak bakalım sonuçlar nasıl olacak. Pekmez sevmiyor sanberk ama meyvesuyuna katıyorum öyle içiyor.

Canım sanberk ise pilav dolma sevmez pek.Her çocuk dağişik şeyler sever.Sen de sediklerinin yanında sevmediği şeyleri de yap onlardan bir kaşak yese de yeter zamnla onlara da alışır yemeye başlar.Sanberk yumurta sever ama 3 gün oldu yumurta istemiyor ben de zorlamadım vermiyorum bıkmış herhalde

kızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım yiğiti,,yaptırmalımıyım sizce,,kan grubunu dahi bilmiyoruz,,
yemek konusuna gelince ,annem vardı birkaçgündür,yiğitin yeme düzeni çok bozuldu,annem çok abur cubur verdi,ona şımardı benden kaçtı yemedi doğru düzgün
bu sabah zorrla sahanda yumurta ve 2 portakalın suyunu içti sıpa
10:30 gibi mısır haşlaması yedi küçücük,yarım portakal yedi
öğlen uykusuna yattı,kalkınca enginar çorbası yaptım ama 3-4 kaşık yemiştir en fazla(güzelim enginar boşa gitti yani)(dün onu alabilmek için kalabalık pazara gittim rezil oldum)(
1 saat sonra yemedi diye 2 köfte kızarttım onu yedi
yine yarım portakal yedi(hatta videoya çektim)
akşam yemeği enginar çorbasını teklif ettim 2 kaşık yedi ve ığğ diye bıraktı
bende az süte 4-5 ebe bisküvisi eritip yedirdim,,uyudu
tabi arada sayamayacağım kadar çok meme emdi,,bir fırt çekip bırakıyor,,ama açık duracak yoksa ağlama faslı
afiyet olsun tüm bebişlere

Olsun canım annen gidince tekrar eski düzeninize dönersinz.Dün ve bugün güzel yemeyir sakin olmaya çalışıyorum sinirlemkten bi faydamız olmaz. Yarın daha güzel yer umuduyorum başka ne yapayım. Sen enginar çorbayı bize gönderseydin keşke sanberk çok seviyor biz de size şehriye çorbaymızı gönderelim. :)))))))))

ayy ne güzel olurdu,,çok harika olmuştu enginar çorbası,,çok tazeydi,,:)))
yiğit şehriye çorbası yemez ama,,pirinç ,şehriye çorbaları yemiyor,,
sinirlenmemek lazım doğru söylüyorsun canım,,biz her zaman iştahlımıyız,belki onlarında canı istemez bazı durumlarda,,bizim doktor 1-2 gün aç kalsa bişey olmaz der,ama zorlamak,,kızmak daha çok psikolojisini bozar der,,ama anne yüreği işte,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…