ezgi süt alerji yaptığı için değil kansızlık yaptığı ve bağırsakları etkilediği için 1 yşa kadar verilmiyor canım..bu doktorlardan illah lah yani herkes kafasına göre bişey sölüyorr..doğrusu nedir biri çıksada tam anlamıyla anlatsa artık..[/QUOTE
teknocum haklısın aslında ama ben kendi adıma söyleyeyim sütü öyle bi biberon tam bi öğün olarak vermiyorum.bazen muhallebisine bazende bisküvisine az ekliyorum.
dediğin gibi doktorların birinin dediği ötekini tutmuyor.bazı doktorlarda 2 yaşına kadar sütü yasaklıyor örneğin.insan ne yapacağını şaşırıyor.bende annelerimizi referans alıyorum eskiden sütü gelmeyenler inek sütüne su katıp verirlermiş.ne bileyim un kavurup pişirirlermiş ve eski insanlar daha sağlam şimdikilerden.o yüzden ben şahsım adına az vermenin bi sorun yaratacağını düşünmüyorum.hemde bünyesi alışmış olur bi yaşından sonrada sade olarak verebiliriz.
ben bugün patates havuş ve brokoliyi haşladım çok çok az tuz attım. rondodan geçirdim. püre oldu. üzerinede çok az zeytinyağı ekledim karıştırdım. afiyetle yedi.
ezgi süt alerji yaptığı için değil kansızlık yaptığı ve bağırsakları etkilediği için 1 yşa kadar verilmiyor canım..bu doktorlardan illah lah yani herkes kafasına göre bişey sölüyorr..doğrusu nedir biri çıksada tam anlamıyla anlatsa artık..
afiyet olsun oğluşuna..emsin en güzeli. benimki 2-3 gündür iyice azaldı, stresten heralde! :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?