Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

Benimki genelde sabah bir gün yumurta pekmez, birgün penir 4-5-6 cicibebe ile açlık durumuna göre ayarlıyoruz.
Bir öğün meyva, bazen yoğut.
Çorba olarak ta en sevdiği çorba şehriye.
Sebze bize hala gaz yapıyor, gaz ilacına rağmen hiç uyumadık gece.
Bol bol emiyor.

ya gerçektenmi böyle bişey sölemedi bizim doktor bak bunu bilmiyordum zaten çok az katıyordum çok teşekkürler kızlar ya bu sitede olmasa napcaz bilmiyom valla

ezgicim internettende inek sütünü okuyabilirsin hayatımm..ama işte doktor doktoru tutmuyorr bir topiktede 9 10 aylık bebek için doktoru verebilirsin demiş..ben anlamıyorumki..benim bebeğime alerji yapıyor kansızlık yapabiliyorda o ebbeğe yapmazmı...doktorların ne dediğide belli değill

bu sabah 4 cicibebe yarım yumurta sarısı bir parça peynir ve 1 zeytinin yarısı. yanındada biraz hipp in numune gönderdiği organik elma suyu vardı. onu içti. sevdide. güzelmiş gerçekten.
haftasonu dr a sordum organik meyve suları ve meyve püreleri güvenlimi diye. güvenerek yedirebilirsin ama ekonomik açıdan biraz pahalılar dedi. evde kendin yap ver farketmez dedi. mevsim meyvesi verdikten sonra önemli değil dedi.
bu arada 1 ayda sadece 100 gr almış bebişim. ek gıdaya tam anlamıyla geçmemiştik.sadece anne sütü yeterli gelmemiş dedi.. tam olarak ek gıdaya geçiş yapın dedi dr ve evde kendi yediğiniz herşeyden verebilirsin dedi.ama az yağlı ve az tuzlu olmak şartıyla. ayrıca bal ve inek sütü 1 yaşa kadar verme dedi.
bakalım biizm kahvaltıda buydu öğleyede mercimek çorbası vermeyi düşünüyorum ama yermi deniyecez artık

benim kızım bugün sabah 8 de kalktı emdi yattı .9.30 dalabne peyniri 1 dilim ekmek ve meyveli yğurdunu yedi 1 saat sonra iki kaşık pekmez yedi tekrar emdi . öğlen 1 de çorbasını içti uyudu daha uyuyo kalkınca da meyvesini yer(elma,muz , kivi yada portakal) biraz oynar 2 saat sonrada akşam yemeğinden yer sebze çorbası yine:) akşam 9 gibide pirinç unuyla yapılmış muhallebisin yer . aralarda ık sık emiyo ama az emiyo .sabaha kadarda bi kaç kez uyanıp emiyo

merhaba tatlı annişler
bende bugün bebe bisküvisi yaptım bakalım benim zilli sevecekmi ben beğendim o beğenmezse hepsini ben yerim.
bizde sabah 1 labne 1 yumurta sarısı yedik yanında 20 ml kadar ıhlamurla.
öğlen yarım armut ve sütlü meyveli muhallebi 2 kaşık karıştırdım
birazdan 2 biküviyi sütle karıştırdım(kendi sütüm) onu yiycez
akşamada karışık sebze çorbası yaptım.
bazen ne yedirceğimi şaşırıyorum bu konu çok güzel o yüzden sizden kopya çekiyorum sevgiler.

kızlar bişey sorucam.ben emzirmiyorum artık.gece mama falanda vermiyorum.en son 10-11 gibi muhallebisini yiyor sonra sabah 8-9 gibide kahvaltı yapıyor.arayı çokmu açıyorum acaba.kilosu falan çok iyi ama yinede içim rahat değil.

şanslısın valla ne güzel uyuyor. gün içinde iyi besliyorsan sorun olacağını düşünmüyorum.ama aylık gelişiminde yavaşlama yada durma olursa o zaman gece beslenmesine başlarsın. onlar zaten acıkınca uyanırlar bence içini rahat tut.

sabah klasik kahvaltı tahıllı ve yulaflı mama, yumurta, peynir
uyanınca pekmez tahin
100 gibi kıymalı yeşil çorba(ıspanak, pazı, ağırlıkta olunca yeşil oldu )
400 de yoğurdunun yarısı çeyrek armut püresi
700 de tavuklu nohutlu şehriye çorbası (çok sevdi bir tabak yedi gaz yapar nohut diye daha fazla veremedim)
bugün ilk kez tereyağı ve nohut verdim çorbasında.birazdan uyur gece boyuncada mama veririm.

canım gece kalkıyor hiç kalkmıyor değil.ama gazdan kalkıyor çok gazlıyızda.emziğini veriyorum yada sallıyorum tekrar uyuyo.zaten kilosu 10,50 falan o yüzden gecede vermek istemiyorum.

maşallah kilosu çok iyi, demekki gece vermene gerek yok. zaten acıkırsa hiç bi şekilde uyutamazsın. yetiyo demekki.
bende bugün akşam brokoli yedirdim. yoğurtla beraber çok güzel yedi.

maşallah kilosu çok iyi, demekki gece vermene gerek yok. zaten acıkırsa hiç bi şekilde uyutamazsın. yetiyo demekki.
bende bugün akşam brokoli yedirdim. yoğurtla beraber çok güzel yedi.

bende öyle düşünüyorum canım ama bi taraftanda vicdan azabı duyuyorum acaba acıkıyomudur diye.ama dediğin gibi aç bebek uyumaz.
senin kara kuzunada afiyet bal şeker olsun canım.

yenimi gördün ah canım bilsem sölerdim bend ebazen yeni görüyorum topikleri bana kimse demiyorr

kızım dün ne yedi:
sabah işe gitmeden emzirdim sonra uyumuş uyanınca kahvaltı 50 cc anne sütü, cicibebe ve labne peyniri ile.
arada biraz armut yemiş
öğlen sebze çorbası yemiş (of yine gaz yaptı, 8'de çığlık atıyordu adeta.)
geldim emzirdim.
akşamüstü yoğurduna bebe ekmeği kattım yedi.
Yatınca ve gece 2 kere kalkınca da emdi.

bugün henüz sadece kahvaltı yaptık, 50 cc anne sütü, 1çay k. pekmez, yarım yumurta sarısı, cicibebe ile. Ben diş için flor hapını da kahvaltısına katıyorum su da erimiyor bekle bekle fenalık geliyor.

canım yazdıklarım konuyla alakalı değil ama yazmak istedim.
tam yazdıklkarını okuyordum.Oğlumu da koltuğa brakmıştım kendi kendi oynuyordu.Birden mi gülmeler bir bağrmalar arkımdan ne göreyim yavrucum biilgisayara bakıyor.Aldım kucağımda kızının foturafanı dukunmaya başladı.Bi görceksin nasıl heycanlı zıpladı nasıl şarkılar söylemeye başladı.Galiba çok hoşlandı.Anlıyorum onu gerçekten çok tatlı kızın var.allah nazardan kurusun.çook öpüyoruz.kusura bakmayın.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…