bu ayda da gaz olayını anlamıyorum bizde gazdan cok cektık ama şimdi kalmadı.4. ayında kesildi.şimdiye kadar bıtmeliydi ama.....işiniz çok zordur allah yardımcınız olsun kızlar
canım yazdıklarım konuyla alakalı değil ama yazmak istedim.
tam yazdıklkarını okuyordum.Oğlumu da koltuğa brakmıştım kendi kendi oynuyordu.Birden mi gülmeler bir bağrmalar arkımdan ne göreyim yavrucum biilgisayara bakıyor.Aldım kucağımda kızının foturafanı dukunmaya başladı.Bi görceksin nasıl heycanlı zıpladı nasıl şarkılar söylemeye başladı.Galiba çok hoşlandı.Anlıyorum onu gerçekten çok tatlı kızın var.allah nazardan kurusun.çook öpüyoruz.kusura bakmayın.:asigim:
balık verdinizmi hiç kızlar.ben geçen hamsi vereyim dedim sonra korktum kılçık falan takılır diye.hangi balığı verebiliriz ton balığı falan olurmuki acep.
sabah 8 bisküvili biberon maması 180cc
öğlen sütlü muzlu mama yine biberonda verdim 200cc gündüz biraz huysuzdu biberonda daha iyi yiyor.
ikindide bi danino
akşama bi kase meyve püreli yoğurt
gecede yatmadan önce 200cc muhallebi
bugün çorbayı geç yaptım çorba saatini kaçırdımmaalesef hergün bi kase çorba içmesini istiyorum.artık yarına inşallah.bildiğimiz pirinçli yoğurt çorbası yaptım inşallah güzel yer genelde çorbalarla pek aramız yok.
ne çok yiyor canım maşallah, 180-200 cc.
Bizimki halen 80 cc.'in üzerine çıkamadı hiç. Ama emiyor ondan herhalde. Su da içmiyor.
80 civarı kahvaltı, 80 civarı çorba yiyor ancak. Yarım meyva genelde(elma, armut vs).
Genelde yoğurdu çorbasına katıyorum, yoğurdu çok seviyor, çorba ile arası yok, öyle yedirebiliyorum. Muhallebi vermiyorum. Yoğurt çorbası ve şehriye çorbası seviyor kızım, sebze çorbasını hiç sevmiyor ancak yoğurt katarsam biraz yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?