Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

bu ayda da gaz olayını anlamıyorum bizde gazdan cok cektık ama şimdi kalmadı.4. ayında kesildi.şimdiye kadar bıtmeliydi ama.....işiniz çok zordur allah yardımcınız olsun kızlar

bu ayda da gaz olayını anlamıyorum bizde gazdan cok cektık ama şimdi kalmadı.4. ayında kesildi.şimdiye kadar bıtmeliydi ama.....işiniz çok zordur allah yardımcınız olsun kızlar

canım ben de anlamıyorum, bizim de 3,5 ayda bitti ama gıdalarla geri geldi. Aslında kendisi çıkarıyor artık gazını, çok da hareketli.
Akşam tahıllı, buğdaylı falan muhallebi, sebze çorbası falan yedireyim gece çok sık kalkıyor ve ağlayarak. Ya sadece emzirip ya da şehriye çorbası içirip yatınca da emzirip uyutuyorum. Böyle çözüm bulduk. Muhallebi hiç yedirmiyorum artık, hazır mamalar dokunuyor anlamadığım bir şekilde. Gaz ilacına tekrar başladık.
Evet çok zor, ama nedenini biliyorum artık ona göre besliyorum. Önce hiç ihtimal vermemiştim gazın geri geleceğine, anlamıyordum nedenini. Teşekkürler.

ne kusuru canım ayrıca çok teşekkür ederim.senin oğlanda az çapkın değilmiş hani sengözlerimebaksanab ee gördü tabi güzel kızıkaydirigubbakcemile3 valla çoook isteyenimiz var ama bizim kızın başı bağlı :1ninca:

arkadaşlar benim oğlum sekiz aylık gece onikide yatıyo sabah onikide kalkıyo kahvaltıyı pek sevmiyo zorla yomurta sarısı veriyorum sonra çorba veriyorum yoğurt veriyorum akşamları bebelacın üç numarasıyla mualebi yapıyorum aynı zamanda emiyoda
acaba bebelacın devam sütünü kullanmakla yanlışmı yapıyorum kilosu normal ama birazdaha kilo almasını istiyorum

biz de bugün kayısı suyuna peynir 8 tahıllı kahvaltı hero baby nin bir kaç tane cicibebeyle tatlandırıp yedik tavuklu şehriye ilk kez denicem dün mayaladığım yoğurttan vericem akşama o kadar..

ne yazık ki merve de gece çok sık ayaklarını kaldırıyo geriliyo gaz mı nedir bilmiyorum .. 7 buçuk aylık bebekte ne gazı yaahhh.. kabız da oluyo ek gıdaya başladığımızdan beri devamlı kuru kayısı kaynatıyom ben de

es_si kilosu normalse neden kilo almasını istiyosun. fazla kiloda iyi değil.
mamaya gerek yok bence doğal besle. nasıl olsa emiyormuşda.

kızlar aksam corba veriyorum bazen de ağzı ttlansın diye hem de tok tutsun diye cıcıbebeyı mamayla sulandırıp veriyorum.kızım kasık mamalarını sevmıyı.gerçı cıcıbebeyı de zorla yiyor.bana önerebileceğiniz hangi kasık maması var.çocuklar hangısını severek yıyor.

hero babynin kaşık mamaları pek tatlı olmuyor o yüzden kızım yiyo ama öyle çok istekli yemiyor.bebelac irmikli ballı çok güzel tavsiye ederim.
hero bayb gogly mamasıdını çok güzel yiyor.

ay ben bu başlığı çok sevdim :)))
kızıma bişey yedirip gelip yazıyorum :)
bu akşam kıymalı şehriye çorbası içti. kıymaları yutamaz sanmıştım ama ağzında bir kaç kez evirip çevirip yuttu valla.

ohh maşallah geç başladı ama geçti bizi kuzuşş. maşallahh..

biizmkisi sabah tahıllı karışımla sütülü muhallebi yaptım onu yedi...
öğlende karışık meyve püresi ..arada ekmek yedi ancak biraz poğaça çok azz.bol bol emiyoruz ancak..çorba morba yemiyor kilitliyoruz ağzımızı bugün yoğurtta yemedi ..yarına inşallah.

sabah kahvaltımızda klasik tahıl peynir yumurta yedi.
uyanınca armut suyu ve pekmez yedi.
öğle yemeğinde tavuklu enginarlı çorbasını bitirdi
ikindi yoğurdun büyük kısmını ve biraz muz yedi.
akşam yemeğinde mercimek çorbasını içti uyudu.
Uras hiçbir hazır muhallebi ve kaşık mamasını yemiyor. sadece hipp iyi geceler (ondada zorlanıyor)ve kahvaltıda hipp yulaflı vede milupa 7 tahıllı.(en tatsızlarını seviyor)

sabah 8 bisküvili biberon maması 180cc
öğlen sütlü muzlu mama yine biberonda verdim 200cc gündüz biraz huysuzdu biberonda daha iyi yiyor.
ikindide bi danino
akşama bi kase meyve püreli yoğurt
gecede yatmadan önce 200cc muhallebi

bugün çorbayı geç yaptım çorba saatini kaçırdım maalesef hergün bi kase çorba içmesini istiyorum.artık yarına inşallah.bildiğimiz pirinçli yoğurt çorbası yaptım inşallah güzel yer genelde çorbalarla pek aramız yok.

balık verdinizmi hiç kızlar.ben geçen hamsi vereyim dedim sonra korktum kılçık falan takılır diye.hangi balığı verebiliriz ton balığı falan olurmuki acep.

balık verdinizmi hiç kızlar.ben geçen hamsi vereyim dedim sonra korktum kılçık falan takılır diye.hangi balığı verebiliriz ton balığı falan olurmuki acep.

bende ilk defa bugün vereceğim balık (babamız alırsa) geçen haftalarda sardalya deneyeyim dedim kılçığını temizlemek mümkün değil vazgeçtim.bi de 8. ayda başlayın dediler. bebek için en ideal balıklar tuna uskumru palamut mezgitmiş.tabi buaralrda bulmak mümkün değil çupra alır herhalde babası. akşama yazarım tekrar.

bence mezgit en uygunu, ağır değil, çok yağlı değil, tavuk gibi zaten. Palamut çok yağlı bence. Çupra da uygun olur. Ton balığı konserveden bahsediyorsan çok yağlı oluyor, ağır gelir belki.

ne çok yiyor canım maşallah, 180-200 cc.
Bizimki halen 80 cc.'in üzerine çıkamadı hiç. Ama emiyor ondan herhalde. Su da içmiyor.
80 civarı kahvaltı, 80 civarı çorba yiyor ancak. Yarım meyva genelde(elma, armut vs).
Genelde yoğurdu çorbasına katıyorum, yoğurdu çok seviyor, çorba ile arası yok, öyle yedirebiliyorum. Muhallebi vermiyorum. Yoğurt çorbası ve şehriye çorbası seviyor kızım, sebze çorbasını hiç sevmiyor ancak yoğurt katarsam biraz yiyor.

canım benim kızım emmiyor geçen ay o işi bitirdik biz.o yüzden emen bebeklere göre daha çok yiyor.çokta su içiyor.suluğunu görünce çıldırıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…