- Konu Sahibi gelincik_01
-
Ne bilim kız tahminn işte yaramaz munzur bebekleri andırıyosun bana hayalimdee..lülülülülülü
bebişindee ikinizide benzer inşallahh. biraz senden biraz babadann... allah o günleri görmeyii nasip etsin inşallahh hepimizee:dance:
memnun oldum canimm .. annem ismimi gamze koymak istemis babaannem cadisi kendi ismini koydurmus zorla :)))))))
Ben galiba yanağındaki gamzelerden esinlendim annende öyle olsa gerek inşallah bebişindede olur o güzel gamzelerden
kızlarr yaa ben biraz tahminde bulunucamm. bakalım doğru çıkıcakmıı
benneyaptımki
corummluu: kumral orta boylu kıvırcık saçlııı:teytey:
senace: uzun boylu kumral saçları pırasa gibi düza.s
semras: sarışın dalgalı saçlı uzun boylu sayılır:icecream:
meral 76: kızıl kıvırcık saçlıymış. semrasla gizli gizli buluşmuşlar kocaelide:dilcikar:
ghaneli: esmerdir ghaneli dalga dalga saçları vardır:smiley-cool:
ilkyas: esmer uzun saçlı düz saçlıdır
onca: oncacıkta esmer kısa saçlı gibi geldi bana
febi: kız sen bana minyon tipli cimcime gibi geliyodun
nurcan öğretmen: şöyle döpiyesli kısa saçlııı(ilk okul öğretmenim gibi)
adasu: daha esmer bekliyodum kız ben seni. ama diğer yerlerin tam tahmin ettiğim gibiŞeniz
askito: gamzelerin çok yakışmışş sana ama sarışın halini daha çok beğendim..
bıdış: bronz geldi gözümee. izmirin kızları güzell olur zatennn:dance:
zinedila: kız resimdeki kumral senmisin şekerimm
kızlar aklıma gelenlerr bu kadarrr
kızlar benim ismimde Semra çok şaşırdınız değil mi :roflol:
siz tahmin edemezsiniz diye ben yazayım dedim :roflol:
kızlar göbiş remimimim silinmesini rica ettim konu sorumlusundan. çünkü çok bunaldım ve bu siteden soğudum. Artık siteye bile girmek istemiyorum.. O derece sinirlerim bozuk. Hepsie çok güzel cevap veririm ama çok ağır konuşacağım bir konuşursam.. Hepinize teşekkürler bana verdiğiniz destekten dolayı..
kızlar göbiş remimimim silinmesini rica ettim konu sorumlusundan. çünkü çok bunaldım ve bu siteden soğudum. Artık siteye bile girmek istemiyorum.. O derece sinirlerim bozuk. Hepsie çok güzel cevap veririm ama çok ağır konuşacağım bir konuşursam.. Hepinize teşekkürler bana verdiğiniz destekten dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?