Temmuz Annelerinin En çokk...


aaammmmmiiiiiiinnnnn.... doğru walla en çok bebekler merak konusu , hepsi zaten melek .. hepsi çok güzel olacaklar inş. Şeniz
 
benim adımDENİZ:))sizlerde yazarsanız bizde sizinkileri öğrenirizz:))
 
benim adım da feride arkadaşlar .. bu arada isimler insanların mizaçları hakkında ipuçları taşırmış :içelim:
 
hııı ilginç bi konu olmuş buda en çok hangi üyeyi merak ediyoz? hiç düşünmemiştim bunu aslında :uhm: ama adasu avatara fotonu koymuşsun gözümün önüne gelen simayla nerdeyse aynı hiç yabancılamadım seni:))
Aşkito senin isminde sanki canan, gülay,gamze gibi geliyodu bana ne alakaysa :))
 
kızlar benim ismimde Semra çok şaşırdınız değil mi :roflol:
siz tahmin edemezsiniz diye ben yazayım dedim :roflol:
 

canım ben sarısın, yeşil gözlu, saç uzunlugu orta olan,şuanda oldukça tombalak:tomato: biriyim
 
kızlar göbiş remimimim silinmesini rica ettim konu sorumlusundan. çünkü çok bunaldım ve bu siteden soğudum. Artık siteye bile girmek istemiyorum.. O derece sinirlerim bozuk. Hepsie çok güzel cevap veririm ama çok ağır konuşacağım bir konuşursam.. Hepinize teşekkürler bana verdiğiniz destekten dolayı..
 

Bıdışım sakın ha!!!! Siteye gelmemezlik yapma!!! Onlar mı kazansın... Ben de hepsine çok güzel cevaplar verirdim ama cevap verenler susturulmuş galiba... Ben de dün eşime çektirmiştim göbişimi ve ekleyecektim. Sabah heyecanla açtım konuyu ve şok oldum... Sakın onların kazanmasına izin verme... Biz burda bir aile olduk ve böyle çok mutluyuz.... Dışardan ailemize müdahale etmelerine izin vermeyelim... a.s.
 
merhaba temmuz annişleriiii günaydın benim adım da canan annem koymuş adımı babam zeynep koymak istemiş ama annem kıskanmış niyemi eski sevdiği kızın adıymış sonrada öyle canan kalmışım
 


yaaa inanamıyorumm akşam neler olmuş öyle daha yeni okudummmm. bıdışımm niye bu stres böyleee... ben okudukçaa bu toplumda böyle insanların hayatına bu denli karışıcak kadarr insanlar varmı diye yazılanları hayretle okudumm.. kardeşimm sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeee ister göbek koyarız ister başka bişeyyy ne diye yorum yapıyosunnuzz. gidin başka işlerle uğraşın sizzz... bu yorum yapan insanlar hayatlarında mayo yada bikiniyle onca erkeğin arasında dolaşmıyolar heralde en azından burası kadınlar kulubuu biz temmuz anneleri olarak birbirimizden gizlimiz saklımız yok.. bu arada kimsenin terbiyesi kimseden sorulmaz. bu arada resim koyan tüm arkadaşlarımın yaptığı bu davranışı gönülden kutluyorummm.. sizi seviyorum kızlarra.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…