Bizimkinin de burnu tikali bugun serum fizyolojik aldik uyaninca yapicaz bakalimBizde iyiyiz çok şükür. Sadece bugün burnu tıkalı, geçecek inşallah :)
Bizimkinin de burnu tikali bugun serum fizyolojik aldik uyaninca yapicaz bakalim
Bende yaptim suan daha iyi gibiBizde yaptık iyi geldi canİm. Boğazı sıkıntılı gibi bizim , doktorunu aradık ateşi huysuzluğu iştah i normalde takma kafaya dedi. Normal çok şükür :)
maşallah size canım ömürlü olsun sağlıkla büyüün evladınızı adını ne koydunuzz cimcimeninİyi akşamlar annelik süper gidiyor :)
19 nisanda sezeryanla kızımı kucagıma aldım 41+2 de hala dogum belirtisi olmadıgı için dr daha fazla bekletemedi beni sezeryan oldum malesef ilk gunler kotuydu ama simdi daha iyiyim.
İlk hafta sütüm cok degildi mama da verdik gunde 1-2 defa ama son 2 gundur vermiyoruz sanırım yeterli geliyor.
Uykusu da fena sayılmaz gece genelde ayaga dikiyor bizi :) altını acarken yıkarken falan cok aglıyo acaip cadı bişey benim küçük kızım :))
gaz sorunu bizdede var canım sağlılklı olsunlarda gaz gecerValla benim ki de tam bir canavar :) birde gazımız var p yüzden huysuz onun haricinde iyiyiz:)
bizdede oldu o burun tıkanıklığı otribebe kullandık bizde geçti çok şükür bugün tiroid için gittik oda düşmüş baya allha şükürBizde iyiyiz çok şükür. Sadece bugün burnu tıkalı, geçecek inşallah :)
Aynen öyle canım. Gaz giderici olarak kullandığın bişi varmı. Ben biogaia gasso ve zinco kullandım ama hiçbiri fayda etmedigaz sorunu bizdede var canım sağlılklı olsunlarda gaz gecer
Aynen öyle canım. Gaz giderici olarak kullandığın bişi varmı. Ben biogaia gasso ve zinco kullandım ama hiçbiri fayda etmedi
Geçmesini beklemekten başka çare yok sanırımİkisi en iyileri canım, başka bir şeye gerek yok. Hatta kolik bebekler ikisini bir arada kullanıyor. Hala daha sancı varsa yapacak birşey yok ne yazikki
Geçmesini beklemekten başka çare yok sanırım
Kolik değil canım çok şükür. Uyanıkken yüz ustu yatırıyorum ama uyuturken cesaret edemiyorum çok hareketli çünkü. Eli kolu hiç durmuyor kıpır kıpır hep.Kolik mı canım,? Bu arada yüzüstü uyutmayı dene çok rahat ediyor karınları.
Kolik değil canım çok şükür. Uyanıkken yüz ustu yatırıyorum ama uyuturken cesaret edemiyorum çok hareketli çünkü. Eli kolu hiç durmuyor kıpır kıpır hep.
Bi deniyim bakalım olmazsa başında beklerim:) yeter ki biraz rahatlasın ıkınıp duruyor sürekli olmayınca da basıyor çığlığı karnını ovmak falan da hak getireAslında hareketliyse dahab rahat yatırabilirsin, kafasını sağa sola rahat çevirdiği için boğulma riski olmuyor :)
Bi deniyim bakalım olmazsa başında beklerim:) yeter ki biraz rahatlasın ıkınıp duruyor sürekli olmayınca da basıyor çığlığı karnını ovmak falan da hak getire
O zaman gerçekten çok şanslısın:)Bizim de arada tutuyor ama neyseki bizimkinin açlık dışında ağlama huyu yok :)
Nisan koydum canımmaşallah size canım ömürlü olsun sağlıkla büyüün evladınızı adını ne koydunuzz cimcimenin
Ben veriyorum canım. Gaz sancımız var demiştim ya o yüzden sürekli emmek istiyordu. Artık tukenmiştim yani o yüzden verdim. Ayrıca doktorlar bir yaşına kadar vermekte sakınca olmadığını söylüyor canım. Uyurken falan dilin arkaya kaçmasını engelliyormuş Allah korusun tabi. Gerçi bizimki uyuyunca atıyor emziği orası ayrı :)Nisan koydum canım
Kızlar emzik veriyomusunuz bebeklerinize?bikaç gündür gündüz sürekli emmek istiyo dun gece cok az verdik şimdi yine verdim bırakmıcak yoksa beni
Hm hmm bi sekilde mecbur kaliyo insan vermeye iste Bizimkide mi gazdan yapıyo acaba bel kol sırt agısından ölücem sabah 6dan beri uyanık arada oglen 1 saat bile uyumadı şimdi emzik verdim yatıo ama hala etrafa bakıyo emzik bize şart oldu :)))Ben veriyorum canım. Gaz sancımız var demiştim ya o yüzden sürekli emmek istiyordu. Artık tukenmiştim yani o yüzden verdim. Ayrıca doktorlar bir yaşına kadar vermekte sakınca olmadığını söylüyor canım. Uyurken falan dilin arkaya kaçmasını engelliyormuş Allah korusun tabi. Gerçi bizimki uyuyunca atıyor emziği orası ayrı :)
Canım eğer gazı varsa kendimi sıkar sürekli ayaklarını karnına doğru çeker. Ve çığlık çığlığa ağlar:)Hm hmm bi sekilde mecbur kaliyo insan vermeye iste Bizimkide mi gazdan yapıyo acaba bel kol sırt agısından ölücem sabah 6dan beri uyanık arada oglen 1 saat bile uyumadı şimdi emzik verdim yatıo ama hala etrafa bakıyo emzik bize şart oldu :)))
Nisan koydum canım
Kızlar emzik veriyomusunuz bebeklerinize?bikaç gündür gündüz sürekli emmek istiyo dun gece cok az verdik şimdi yine verdim bırakmıcak yoksa beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?