Temmuz Ay'ı anneleri

Bizimkinin de burnu tikali bugun serum fizyolojik aldik uyaninca yapicaz bakalim

Bizde yaptık iyi geldi canİm. Boğazı sıkıntılı gibi bizim , doktorunu aradık ateşi huysuzluğu iştah i normalde takma kafaya dedi. Normal çok şükür :)

maşallah size canım ömürlü olsun sağlıkla büyüün evladınızı adını ne koydunuzz cimcimenin

Aynen öyle canım. Gaz giderici olarak kullandığın bişi varmı. Ben biogaia gasso ve zinco kullandım ama hiçbiri fayda etmedi

İkisi en iyileri canım, başka bir şeye gerek yok. Hatta kolik bebekler ikisini bir arada kullanıyor. Hala daha sancı varsa yapacak birşey yok ne yazikki

Kolik mı canım,? Bu arada yüzüstü uyutmayı dene çok rahat ediyor karınları.
Kolik değil canım çok şükür. Uyanıkken yüz ustu yatırıyorum ama uyuturken cesaret edemiyorum çok hareketli çünkü. Eli kolu hiç durmuyor kıpır kıpır hep.

Kolik değil canım çok şükür. Uyanıkken yüz ustu yatırıyorum ama uyuturken cesaret edemiyorum çok hareketli çünkü. Eli kolu hiç durmuyor kıpır kıpır hep.

Aslında hareketliyse dahab rahat yatırabilirsin, kafasını sağa sola rahat çevirdiği için boğulma riski olmuyor :)

Aslında hareketliyse dahab rahat yatırabilirsin, kafasını sağa sola rahat çevirdiği için boğulma riski olmuyor :)
Bi deniyim bakalım olmazsa başında beklerim:) yeter ki biraz rahatlasın ıkınıp duruyor sürekli olmayınca da basıyor çığlığı karnını ovmak falan da hak getire

Bi deniyim bakalım olmazsa başında beklerim:) yeter ki biraz rahatlasın ıkınıp duruyor sürekli olmayınca da basıyor çığlığı karnını ovmak falan da hak getire

Bizim de arada tutuyor ama neyseki bizimkinin açlık dışında ağlama huyu yok :)

maşallah size canım ömürlü olsun sağlıkla büyüün evladınızı adını ne koydunuzz cimcimenin
Nisan koydum canım
Kızlar emzik veriyomusunuz bebeklerinize?bikaç gündür gündüz sürekli emmek istiyo dun gece cok az verdik şimdi yine verdim bırakmıcak yoksa beni

Nisan koydum canım
Kızlar emzik veriyomusunuz bebeklerinize?bikaç gündür gündüz sürekli emmek istiyo dun gece cok az verdik şimdi yine verdim bırakmıcak yoksa beni
Ben veriyorum canım. Gaz sancımız var demiştim ya o yüzden sürekli emmek istiyordu. Artık tukenmiştim yani o yüzden verdim. Ayrıca doktorlar bir yaşına kadar vermekte sakınca olmadığını söylüyor canım. Uyurken falan dilin arkaya kaçmasını engelliyormuş Allah korusun tabi. Gerçi bizimki uyuyunca atıyor emziği orası ayrı :)

Hm hmm bi sekilde mecbur kaliyo insan vermeye iste Bizimkide mi gazdan yapıyo acaba bel kol sırt agısından ölücem sabah 6dan beri uyanık arada oglen 1 saat bile uyumadı şimdi emzik verdim yatıo ama hala etrafa bakıyo emzik bize şart oldu :)))

Canım eğer gazı varsa kendimi sıkar sürekli ayaklarını karnına doğru çeker. Ve çığlık çığlığa ağlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…