Temmuz Ay'ı anneleri

Ben doktora sormadım. Etrafımda yıllardır hipp kullanan arkadaşlarınız vardı çok memnunlardi. Hipp başladım.. yarıyor maaşallah.

40+4 te suni sancıyla hiç açılma olmadı ve bebek çok yukarda olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldık. Çok şükür oğlumda ben de iyiyiz sadece gaz problemim var, evet bebeğin değil benim
Bi an önce dikiş gaz problemlerini atlatıp rahat rahat oğluma tek başıma bakabilir duruma gelmek istiyorum :)
Darısı bütün bekleyenlerin başına kızlar :)

Gözün aydın canım Allah bağışlasın. Sende kavuştun yavruna. En kısa sürede ağrılarında geçer inşallah :)

Gözün aydın canım. Sağlıkla buyusun bebeğim :) sana da çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda atlatırsın

Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini :)
Sezeryan sonrasi normal sikayetler en kisa zamanda duzelirsin umarim
Bende bugun 39+3 beklemedeyiz hala.

iyi akşamlar kızlar bende 22 marta doğum yaptım pazar günü lekelenmem oldu pazartesi doktara gittim aççılma var dedi bir iki güne doğurusun dedi salı günü çarşı da gezdim geçesi 12de suyum geli sabaha karşı 5te doğum yaptım
ozamandan beri giremedim buraya bebekle uğraşmaktan fırsat bulamadım birde üstüne girip oldum daha sonrada gıda zehirlenmesi yaşadım yeni yeni kendimi toparladım şimdi iyiyim allaha şükür bebeğim sağlıla doğdu sarılığımız var doğumda zorlammadan başında ödem olmuş o dağıldıkca sarılığımız ara ara yükseliyor fototerapi alıyoruz yenidoğamnda bide tiroidimiz yüksek çıktı biraz ama buna şükür allah başka dert vermesin allah herkezi sağlıla kurtaesın inşalah

Gözün aydın canım Allah bağışlasın. Sende kavuştun yavruna. Çok geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun canım. Hiç üzülme düzelir çünkü benimde sıkışmaya bağlı odem oluşmuştu ama çok şukur iyiyiz. En yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sağlıkla büyüt bebeğini

Tebrik ederim gozunuz aydin saglikla buyusun bebis Cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin.
Burada bi dogurmayan ben kaldim heralde 40+2 hala tik yok

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl nasıl gidiyor annelik

İyi akşamlar annelik süper gidiyor :)
19 nisanda sezeryanla kızımı kucagıma aldım 41+2 de hala dogum belirtisi olmadıgı için dr daha fazla bekletemedi beni sezeryan oldum malesef ilk gunler kotuydu ama simdi daha iyiyim.
İlk hafta sütüm cok degildi mama da verdik gunde 1-2 defa ama son 2 gundur vermiyoruz sanırım yeterli geliyor.
Uykusu da fena sayılmaz gece genelde ayaga dikiyor bizi :) altını acarken yıkarken falan cok aglıyo acaip cadı bişey benim küçük kızım :))

Valla benim ki de tam bir canavar :) birde gazımız var p yüzden huysuz onun haricinde iyiyiz:)

Bizde iyiyiz çok şükür. Sadece bugün burnu tıkalı, geçecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…