Bizde mama takviyesine başladık canım. Zaten doğum kilomuz düşüktü baya. Ultrasonla hiç tutmadı. 2630 gram doğdu. Şuan 3100 gram. Biraz gerideyiz inşallah mama fayda eder. Aylık kontrolümüzde belli olacak. Doktor bize evolvia mamayı tavsiye etti. Bakalım severek içiyoruz şimdilik. Sen ne kullanıyosun canım
Amsn maşallah canım. İnşallah bizimki de yararBen doktora sormadım. Etrafımda yıllardır hipp kullanan arkadaşlarınız vardı çok memnunlardi. Hipp başladım.. yarıyor maaşallah.
Amsn maşallah canım. İnşallah bizimki de yarar
40+4 te suni sancıyla hiç açılma olmadı ve bebek çok yukarda olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldık. Çok şükür oğlumda ben de iyiyiz sadece gaz problemim var, evet bebeğin değil benim
Bi an önce dikiş gaz problemlerini atlatıp rahat rahat oğluma tek başıma bakabilir duruma gelmek istiyorum :)
Darısı bütün bekleyenlerin başına kızlar :)
Gözün aydın canım. Sağlıkla buyusun bebeğim :) sana da çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda atlatırsın40+4 te suni sancıyla hiç açılma olmadı ve bebek çok yukarda olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldık. Çok şükür oğlumda ben de iyiyiz sadece gaz problemim var, evet bebeğin değil benim
Bi an önce dikiş gaz problemlerini atlatıp rahat rahat oğluma tek başıma bakabilir duruma gelmek istiyorum :)
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini :)40+4 te suni sancıyla hiç açılma olmadı ve bebek çok yukarda olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldık. Çok şükür oğlumda ben de iyiyiz sadece gaz problemim var, evet bebeğin değil benim
iyi akşamlar kızlar bende 22 marta doğum yaptım pazar günü lekelenmem oldu pazartesi dok yîtara gittim aççılma var dedi bir iki güne doğurusun dedi salı günü çarşı da gezdim geçesi 12de suyum geli sabaha karşı 5te doğum yaptım
ozamandan beri giremedim buraya bebekle uğraşmaktan fırsat bulamadım birde üstüne girip oldum daha sonrada gıda zehirlenmesi yaşadım yeni yeni kendimi toparladım şimdi iyiyim allaha şükür bebeğim sağlıla doğdu sarılığımız var doğumda zorlammadan başında ödem olmuş o dağıldıkca sarılığımız ara ara yükseliyor fototerapi alıyoruz yenidoğamnda bide tiroidimiz yüksek çıktı biraz ama buna şükür allah başka dert vermesin allah herkezi sağlıla kurtaesın inşalah
Geçmiş olsun canım. Hiç üzülme düzelir çünkü benimde sıkışmaya bağlı odem oluşmuştu ama çok şukur iyiyiz. En yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sağlıkla büyüt bebeğiniiyi akşamlar kızlar bende 22 marta doğum yaptım pazar günü lekelenmem oldu pazartesi doktara gittim aççılma var dedi bir iki güne doğurusun dedi salı günü çarşı da gezdim geçesi 12de suyum geli sabaha karşı 5te doğum yaptım
ozamandan beri giremedim buraya bebekle uğraşmaktan fırsat bulamadım birde üstüne girip oldum daha sonrada gıda zehirlenmesi yaşadım yeni yeni kendimi toparladım şimdi iyiyim allaha şükür bebeğim sağlıla doğdu sarılığımız var doğumda zorlammadan başında ödem olmuş o dağıldıkca sarılığımız ara ara yükseliyor fototerapi alıyoruz yenidoğamnda bide tiroidimiz yüksek çıktı biraz ama buna şükür allah başka dert vermesin allah herkezi sağlıla kurtaesın inşalah
Tebrik ederim gozunuz aydin saglikla buyusun bebis Cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin.iyi akşamlar kızlar bende 22 marta doğum yaptım pazar günü lekelenmem oldu pazartesi doktara gittim aççılma var dedi bir iki güne doğurusun dedi salı günü çarşı da gezdim geçesi 12de suyum geli sabaha karşı 5te doğum yaptım
sağol canımGözün aydın canım Allah bağışlasın. Sende kavuştun yavruna. Çok geçmiş olsun :)
Tebrik ederim gozunuz aydin saglikla buyusun bebis Cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin.
Burada bi dogurmayan ben kaldim heralde 40+2 hala tik yok
saoğol canım allaha şüükür kavuştum alllah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyuGözün aydın canım Allah bağışlasın. Sende kavuştun yavruna. Çok geçmiş olsun :)
amin canım sağol allah senide bir avazda kurtarsın inşalllahTebrik ederim gozunuz aydin saglikla buyusun bebis Cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin.
Burada bi dogurmayan ben kaldim heralde 40+2 hala tik yok
Valla benim ki de tam bir canavar :) birde gazımız var p yüzden huysuz onun haricinde iyiyiz:)İyi akşamlar annelik süper gidiyor :)
19 nisanda sezeryanla kızımı kucagıma aldım 41+2 de hala dogum belirtisi olmadıgı için dr daha fazla bekletemedi beni sezeryan oldum malesef ilk gunler kotuydu ama simdi daha iyiyim.
İlk hafta sütüm cok degildi mama da verdik gunde 1-2 defa ama son 2 gundur vermiyoruz sanırım yeterli geliyor.
Uykusu da fena sayılmaz gece genelde ayaga dikiyor bizi :) altını acarken yıkarken falan cok aglıyo acaip cadı bişey benim küçük kızım :))
Haha canlari sagolsun Bizimki de gazlı sayılır memede huzursuzlanıyo gazı oldugunda..Valla benim ki de tam bir canavar :) birde gazımız var p yüzden huysuz onun haricinde iyiyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?