Maşallah maşallah darısı başımızaBen tatlı filan da yemiyorum. Yani aslında sağlıklı bir kiloydu. Doktor uyarmadi ben kilolu bebek istemediğim için böyle yaptım. Dilediğim gibi de oldu. Gerçi haftasını tamamlasaydi biraz daha alırdı..
Bu arada doğum öncesi kiloma 3 kg kaldı. Göbek desen yok gibi birşey. Sadece yumuşak, sıkılaşmaya ihtiyacım var.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini:)Tesekkur ederim.. Canım benim bebeğe iri dedikten sonra doktor ben bebeğe kilo yapan tüm gıdaları yarı yarıya azaltıp dengeledim. 38+1 de doğum yaptım 3500 Gr :) çok kolay bir normal doğum oldu. Epidural aldım tabii :)) darısı başına olsun canım.
Sen şanslıymışsın canım benımkı gelmek bılmedı :)Gözün aydın canım. Allah bağışlasın.
Bende suni aldım ama benimkinin acelesi varmış. Suni alip doğurmak 2 saati buldu :)
Sen şanslıymışsın canım benımkı gelmek bılmedı :)
39+1 haftayız doktor 40+0a kadar doğurmazsam yatış yaparız suni sancıyla deneriz olmazsa sezaryen olur yada imza atıp eve gidersin iki günde bir gelip nst girersin dedi sen karar vereceksin ama 40 haftadan sonra riskler var dedi ( suyun azalması kordon dolanması vs)
Ne yapacam bilemiyorum inşallah kendi sancım gelir gelmezse ne yapmalıyım sizce birkaç gün daha beklesem mi gelmezse yoksa yatışımı yaptırsam mı?
Kanal falan demedi bişey doktor. Sadece başı normal doğum pozisyonunda dedi bugün. Perşembe günüm doluyor en azından ptesiye kadar beklesem mi diyorum. Ya inşallah bunları düşünmeme gerek kalmadan Perşembe'ye kadar doğumum kendi başlarCanım suyu filan normalse kontrollü olarak 42 ye kadar bekleyenler var. Kanala girdiyse ben olsam suni alırdım.
Canım eğer suyun ıyıyse sıkıntı yoksa bir hafta daha bekle bence ama sen bilirsin tabi yine inşallah gelir sancınKanal falan demedi bişey doktor. Sadece başı normal doğum pozisyonunda dedi bugün. Perşembe günüm doluyor en azından ptesiye kadar beklesem mi diyorum. Ya inşallah bunları düşünmeme gerek kalmadan Perşembe'ye kadar doğumum kendi başlar
39+1 haftayız doktor 40+0a kadar doğurmazsam yatış yaparız suni sancıyla deneriz olmazsa sezaryen olur yada imza atıp eve gidersin iki günde bir gelip nst girersin dedi sen karar vereceksin ama 40 haftadan sonra riskler var dedi ( suyun azalması kordon dolanması vs)
Ne yapacam bilemiyorum inşallah kendi sancım gelir gelmezse ne yapmalıyım sizce birkaç gün daha beklesem mi gelmezse yoksa yatışımı yaptırsam mı?
Canım eğer suyun ıyıyse sıkıntı yoksa bir hafta daha bekle bence ama sen bilirsin tabi yine inşallah gelir sancın
Ben olsam beklerim bi sıkıntı olmadigi surece.. doktorun seni strese sokmus simdiden sezeryan yolunu yapmis baska bi dr daha git istersen.her an ne olacagi belli olmaz daha gunun bile dolmamis. Bol yürüyüş yap comel kalk stresten uzak dur zaten cok az kalmis beklemez gelir bebegin
39+6
Ayy sonuna kadar beklemiş seninki inşallah benimki beklemezz39+6Beklemedeyiz :)
Yarın günümüz doluyor, kontrolümüz var bakalım neler olacak heyecan tavan yapıyor
Sorma hala da bekleyecek gibi duruyor. Bende hep erken olsun beklemediğim anda diye istedim ama kısmet :) Sağlıkla gelsin bebişler :)Ayy sonuna kadar beklemiş seninki inşallah benimki beklemezz
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı
Bende olsun diyodum ama dogum yaklaştıkça da tırsıyorum açıkçası neyse fazla zaman kalmadi yakında mecbur geliceklerSaglıkla inşallahSorma hala da bekleyecek gibi duruyor. Bende hep erken olsun beklemediğim anda diye istedim ama kısmet :) Sağlıkla gelsin bebişler :)
Hayırlısıyla geldin inşallah39+6Beklemedeyiz :)
Yarın günümüz doluyor, kontrolümüz var bakalım neler olacak heyecan tavan yapıyor
Doğum yapan kızlaaarrr
Ya benim bebeğim doymuyor sanki emziriyorum ama hep istiyor. Birde biz hastanede yattık ya o yüzden sutum geç geldi ve orda mama verildi bebeğime. Acaba onu mu arıyor. Son zamanlarda büyüdükçe iice arttı emme isteği. Bazen susturamıyorum. Yarın kontrolümüz var. İnşallah iyidir gelişimi. Siz bebişlerin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz
Bizde mama takviyesine başladık canım. Zaten doğum kilomuz düşüktü baya. Ultrasonla hiç tutmadı. 2630 gram doğdu. Şuan 3100 gram. Biraz gerideyiz inşallah mama fayda eder. Aylık kontrolümüzde belli olacak. Doktor bize evolvia mamayı tavsiye etti. Bakalım severek içiyoruz şimdilik. Sen ne kullanıyosun canımCnm sütun yetmiyor olabilir. Sagdim mı hiç? Benim de öyleydi Sagdim iki memeden 40 cc anca çıkıyor. Mama takviyesi başladım. Bugün Dr kontrolü vardı 4149 Gr olmuş 4 cm de boyu uzamış. Herşey yolunda çok şükür. Doktora da söyledim sütüm az mama da veriyorum diye. Onda normal dedi bende çocuğuma 40 günlük olana kadar mama verdim sonra arttı seninde artar dedi rahatladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?