bencede cok heycanlı 2. deneyimim olmasına rağmen aynı heycanı yasasım sağlıkla kucağımıza alalaım ınsKızlar bugün keseyi gördüm tekti bu muhteşem bir duyguu ❤
bende bugün minnoşumun kesesini gördüm mutluyum cok şükür
İnşallah canım ❤bencede cok heycanlı 2. deneyimim olmasına rağmen aynı heycanı yasasım sağlıkla kucağımıza alalaım ıns
Valla canım annelik böyle bir şey galiba insan ister istemez panik oluyor bende şimdi kalp sesini duyamadım diye telaş ediyorum erken olduğunu da biliyorum ama elimde değil :) sende inşallah hayırlı haberler alırsın :)Gözün aydın cnm, yarın sabah bende göreceğim inşallah. Düşünmemeye çalışıyorum ama vakit geçmiyor. Ya terslik varsa ya görünmezse diye ödüm kopuyor.
Valla canım annelik böyle bir şey galiba insan ister istemez panik oluyor bende şimdi kalp sesini duyamadım diye telaş ediyorum erken olduğunu da biliyorum ama elimde değil :) sende inşallah hayırlı haberler alırsın :)
Aynen cnm. Su anda hastanedeyim. Keseyi goruruz insallah. Dua edin bana.
Dualarımız seninle canım ❤Aynen cnm. Su anda hastanedeyim. Keseyi goruruz insallah. Dua edin bana.
muzeyyenmf Mnkpnda Dualariniz icin tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun. Gördüm cok sukur. 8.5mm.. Cok mutluyum. Simdi 2 hafta daha bekleyip kalp atisini duyacagiz insallah. Allah Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayana da tez zamanda göstersin inşallah Amin.
muzeyyenmf Mnkpnda Dualariniz icin tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun. Gördüm cok sukur. 8.5mm.. Cok mutluyum. Simdi 2 hafta daha bekleyip kalp atisini duyacagiz insallah. Allah Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayana da tez zamanda göstersin inşallah Amin.
Amin canım bizim bebişler hemen hemen aynı benimde kesem 8.4 mm di :) bende iki hafta beklicem ama nasıl beklicem bilemiyorum valla ultrasondaki görüntü aklımdan gitmiyor ❤muzeyyenmf Mnkpnda Dualariniz icin tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun. Gördüm cok sukur. 8.5mm.. Cok mutluyum. Simdi 2 hafta daha bekleyip kalp atisini duyacagiz insallah. Allah Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayana da tez zamanda göstersin inşallah Amin.
İnşallah götürsün canım ama kalp hemen duyulmuyor bende senin gibi düşünmüştüm ama maalesef çok küçük olduğu için vajinal ultrason yapmadı zaten doktorum ki bende izin vermezdim :) birazcık sabırlı olucaz :)Amin canım Bizim zamanlarımız aynı gibi sen kalp atışını duyamadın mı ben de ikisini birlikte görüp duyayım diye bekliyodum yaa. pazartesi randevum var inşallah bende görürüm keseyi
Olsun sağlıkla ilerlesinlerde zamanında duysakta olur insan hemen herşeyini öğrenmek istiyo peki vitamin olarak ne kullanıyosunİnşallah götürsün canım ama kalp hemen duyulmuyor bende senin gibi düşünmüştüm ama maalesef çok küçük olduğu için vajinal ultrason yapmadı zaten doktorum ki bende izin vermezdim :) birazcık sabırlı olucaz :)
Folic-1 diye bi foşin asit verdi canım onu kullanıyorum uç aylık bir kutuOlsun sağlıkla ilerlesinlerde zamanında duysakta olur insan hemen herşeyini öğrenmek istiyo peki vitamin olarak ne kullanıyosun
Folic-1 diye bi foşin asit verdi canım onu kullanıyorum uç aylık bir kutu
Kızlar ben hamilelik takvimini ekleyemiyorum.s
ben de yapamadım. perşembe günü keseyi görmeye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?