Temmuz Ay'ı anneleri

bende bugün minnoşumun kesesini gördüm mutluyum cok şükür

bende bugün minnoşumun kesesini gördüm mutluyum cok şükür

Gözün aydın cnm, yarın sabah bende göreceğim inşallah. Düşünmemeye çalışıyorum ama vakit geçmiyor. Ya terslik varsa ya görünmezse diye ödüm kopuyor.

Gözün aydın cnm, yarın sabah bende göreceğim inşallah. Düşünmemeye çalışıyorum ama vakit geçmiyor. Ya terslik varsa ya görünmezse diye ödüm kopuyor.
Valla canım annelik böyle bir şey galiba insan ister istemez panik oluyor bende şimdi kalp sesini duyamadım diye telaş ediyorum erken olduğunu da biliyorum ama elimde değil :) sende inşallah hayırlı haberler alırsın :)

Aynen cnm. Su anda hastanedeyim. Keseyi goruruz insallah. Dua edin bana.

muzeyyenmf Mnkpnda Dualariniz icin tesekkur ederim kizlar Allah razı olsun. Gördüm cok sukur. 8.5mm.. Cok mutluyum. Simdi 2 hafta daha bekleyip kalp atisini duyacagiz insallah. Allah Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayana da tez zamanda göstersin inşallah Amin.

Amin canım Bizim zamanlarımız aynı gibi sen kalp atışını duyamadın mı ben de ikisini birlikte görüp duyayım diye bekliyodum yaa. pazartesi randevum var inşallah bende görürüm keseyi

Amin canım bizim bebişler hemen hemen aynı benimde kesem 8.4 mm di :) bende iki hafta beklicem ama nasıl beklicem bilemiyorum valla ultrasondaki görüntü aklımdan gitmiyor ❤

Amin canım Bizim zamanlarımız aynı gibi sen kalp atışını duyamadın mı ben de ikisini birlikte görüp duyayım diye bekliyodum yaa. pazartesi randevum var inşallah bende görürüm keseyi
İnşallah götürsün canım ama kalp hemen duyulmuyor bende senin gibi düşünmüştüm ama maalesef çok küçük olduğu için vajinal ultrason yapmadı zaten doktorum ki bende izin vermezdim :) birazcık sabırlı olucaz :)

Olsun sağlıkla ilerlesinlerde zamanında duysakta olur insan hemen herşeyini öğrenmek istiyo peki vitamin olarak ne kullanıyosun

Kızlar ben hamilelik takvimini ekleyemiyorum.s

Folic-1 diye bi foşin asit verdi canım onu kullanıyorum uç aylık bir kutu

Anladım canım banada folic trio verdi günde bir defa tok karnına dedi ama kutuda günde üç defa yazıyo kafam karıştı

Evet kızlar yaptım:) kızlar tam olarak ne kadarlık hamilesiniz ve belirtileriniz var mı benim kasık ağrılarım var adetime yakın başlamıştı ama hamile olduğumu öğrendim ❤ ama hala kasıklarım da gelip giden batmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…