- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.481
Zaten bende bebek olsa yada iyi birsey olsa sasarim hep olumsuzluklar pesimdeBence doktora gorunmelisin .. Kist olmasın ..
Bende şuan seninle aynı durumdayım şaştım kaldımZaten bende bebek olsa yada iyi birsey olsa sasarim hep olumsuzluklar pesimde
Normalde ağrılı geçer ama ağrı da yok şimdilik sadece kasigimda bir çekilme yarında olmazsa ertesi gün hastaneye giderim çünkü kist olabilir ..Zaten bende bebek olsa yada iyi birsey olsa sasarim hep olumsuzluklar pesimde
Birazdan gidecegim kan idrar falan vermeye istedigi testleri yaptirmaya... İnsallah olumlu olur herseyhic korkma canim banada 1.5 ay evvel gdince ddi ultrason cekindim iyi huylu homojen kist.zaten cogu oyle cikiyo dr nolur nolmaz garanti olsun diye oyle soyluyo icini ferah tut.kan tahlili yapilinca bi degere bakiyolar adini unuttum kotu huyluysa o farkli cikiyomus anliyo ordan zaten
İnşAllah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.herşey olumlu olsun içini ferah tut.evrene pozitif enerji gönderelim :)Birazdan gidecegim kan idrar falan vermeye istedigi testleri yaptirmaya... İnsallah olumlu olur hersey
Tatlım günün gecmişmiydi :) var gibi gibi :)
ayyy canım süper kan tahlili yaptırdınmı silik bi çizgi görüyorum hayırlı olsun darısı bizlere
hoşgeldin canım bat ne zaman seninSelam kızlar bende bubay hamilelik istiyorum ikinciyi düşünüyoruz artık eşim ile. Aranıza katılabilirmiyim bende
allahım bu mutluluğu bizde yaşıyacakmıyız.inşallah ya inşallah
Ah kuzum listeye baktım senle 1 gün fark var batımıza
Ben pko luyum adetlerim cok duzensizdir klomen kullandim bu 2. ayimdi klomenle bile ilk ayda 33. gun olmustum bu ay da oyle hesapladigim icin bat 20 Temmuz demistim ama bel ve kasik agrim cok oldugundan dayanamadim test yaptim yani bat i bilmiyorum canimTatlım günün gecmişmiydi :) var gibi gibi :)
Hosbuldum canım. Son adet tarihim 3 temmuz.hoşgeldin canım bat ne zaman senin
Canımmm tebrik ederim
Tatlım benim de cok düzenlidir ama bir iki kez böyle erken oluyor , normal , eger cok artarsa gebelik yoktur eger ki az ise bir iki gün bekle takip et tahlil yaptırırsınKızlar mesajımı okursanız fikir veriri misinizadetime 5 gün var kahverengi lekelenme oldu şimdi biraz arttı. Bekarken bile adetim hiç bu kadar erken gelmedi yoksa bebek vardı da o mu kendini atıyor valla anlamadım. Az gelse yerleşme kanaması diyeceğim çünkü tam yuvalanma dönemiymiş, kendine yer bulurmuş rahimde ama ara ara devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?