- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.501
canım maydanoz nane falan yeme paptya cayı vs bitki çayı içme düşüğe sebep oluyor varsa falan aman diyim dikkat.ağır falanmı kaldırdın yada havalardanda dengemiz şaşıyo normal adete dönmezse bi kan testi yaptır istersenKızlar mesajımı okursanız fikir veriri misinizadetime 5 gün var kahverengi lekelenme oldu şimdi biraz arttı. Bekarken bile adetim hiç bu kadar erken gelmedi yoksa bebek vardı da o mu kendini atıyor valla anlamadım. Az gelse yerleşme kanaması diyeceğim çünkü tam yuvalanma dönemiymiş, kendine yer bulurmuş rahimde ama ara ara devam ediyor
Yok daha yaptiramadim vakit olursa bugun yada yarin yaptiracagim Aminnn insallahh sizlere de nasip olur herkesin bebisleri olsun istiyorum ve dua ediyorumayyy canım süper kan tahlili yaptırdınmı silik bi çizgi görüyorum hayırlı olsun darısı bizlere
Amin canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim Allah tez vakitte sizlere de nasip etsin insallahCanımmm tebrik ederimRabbim sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin, sağlıklı ve çoook keyifli bir hamilelik geçir
Teşekkürler canım. Az olsa korkmam da çünkü daha önce hamilelik geçirdim ve düştü. O zaman da çok oluyordu bende doktor yerleşme kanaması demişti. Bu defa sanki biraz daha fazla sanki. Ve benim adet birden gelir öyle leke yada az az değil ondan şüphelendimTatlım benim de cok düzenlidir ama bir iki kez böyle erken oluyor , normal , eger cok artarsa gebelik yoktur eger ki az ise bir iki gün bekle takip et tahlil yaptırırsın
Haftasonu Ayvalık yaptık deli gibi yüzdüm vs beden biraz yoruldu tabi ya inşallah yerleşmedir be. Daha önce ikiz bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu aldılar bendencanım maydanoz nane falan yeme paptya cayı vs bitki çayı içme düşüğe sebep oluyor varsa falan aman diyim dikkat.ağır falanmı kaldırdın yada havalardanda dengemiz şaşıyo normal adete dönmezse bi kan testi yaptır istersen
Korkma bitanem nasibinde varsa rabbim onu korur.eğer regli oluyorsanda biter bitmez çalışmalara devam :)Haftasonu Ayvalık yaptık deli gibi yüzdüm vs beden biraz yoruldu tabi ya inşallah yerleşmedir be. Daha önce ikiz bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu aldılar bendendedim ki yuvalanma zamanı buda kendinden mi yitip gidiyor.
Kızlar mesajımı okursanız fikir veriri misinizadetime 5 gün var kahverengi lekelenme oldu şimdi biraz arttı. Bekarken bile adetim hiç bu kadar erken gelmedi yoksa bebek vardı da o mu kendini atıyor valla anlamadım. Az gelse yerleşme kanaması diyeceğim çünkü tam yuvalanma dönemiymiş, kendine yer bulurmuş rahimde ama ara ara devam ediyor
Canım merhaba yeni katıldım ben de. İlk sayfadan gördüm bat 17 temmuzmş senin de. Lekelenme dışında herhangi bir belirtin var mı.Kızlar mesajımı okursanız fikir veriri misinizadetime 5 gün var kahverengi lekelenme oldu şimdi biraz arttı. Bekarken bile adetim hiç bu kadar erken gelmedi yoksa bebek vardı da o mu kendini atıyor valla anlamadım. Az gelse yerleşme kanaması diyeceğim çünkü tam yuvalanma dönemiymiş, kendine yer bulurmuş rahimde ama ara ara devam ediyor
Canım daha vakit var ve yerleşme olabilir lütfen dikkat et dinlennHaftasonu Ayvalık yaptık deli gibi yüzdüm vs beden biraz yoruldu tabi ya inşallah yerleşmedir be. Daha önce ikiz bebeklerimi kaybettim kalpleri durdu aldılar bendendedim ki yuvalanma zamanı buda kendinden mi yitip gidiyor.
Var canım kasık ağrılarım vardı ama Bahadır. hafif ara ara bel ağrım vardı. Dünde göğüsler kaşınmaya başlamıştı. Bacak ağrısı sol bacağıma. Sadece lekelenme olsa puan mutluydum yerleşiyor diye ama biraz da kırmızı geldi wc de az önce. Adet olsun da düşük falan olmasın çünkü 5 gün erken bu yaşıma kadar hiç adet olmadım çünküCanım merhaba yeni katıldım ben de. İlk sayfadan gördüm bat 17 temmuzmş senin de. Lekelenme dışında herhangi bir belirtin var mı.
Erken gebelik testi mi yaptın kuzum? Daha erken kız test için bozma moralini. Millet adeti geçince yapıyor da çıkmıyor bazen sonra bir bakmış hamişmiş :)Canım daha vakit var ve yerleşme olabilir lütfen dikkat et dinlennben bugün hiç birşey hissetmiyorum moralim çok bozuk bi testte yaptım biey çıkmadı
Düşük değildir inşallah kalbini ferah tut. Aynı belirtileri yaşıyorum ben de korkuyorum adet olacam diye. İlk kez bu ay kasıkta batmalar yaşadım ya psikolojik olarak etkileniyorum ya da içtiklerimden anlayamadım.Var canım kasık ağrılarım vardı ama Bahadır. hafif ara ara bel ağrım vardı. Dünde göğüsler kaşınmaya başlamıştı. Bacak ağrısı sol bacağıma. Sadece lekelenme olsa puan mutluydum yerleşiyor diye ama biraz da kırmızı geldi wc de az önce. Adet olsun da düşük falan olmasın çünkü 5 gün erken bu yaşıma kadar hiç adet olmadım çünkü
Ah tatlım normal testen vardı onu yaptım belki çıkar diye moralim sıfır sıfırErken gebelik testi mi yaptın kuzum? Daha erken kız test için bozma moralini. Millet adeti geçince yapıyor da çıkmıyor bazen sonra bir bakmış hamişmiş :)
Kız erken gebelikte bile zor çıkacakken normal testle yapıp ne diye moral bozuyorsun :) üzülmeye yer arama bakayimAh tatlım normal testen vardı onu yaptım belki çıkar diye moralim sıfır sıfırhamilelik olduğununa kendimi çok inandırdım sanırım ondan :)
Adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor ya :) ama ben ilk gebeliğimde hiçbir şey bilmeden hissettim biliyor musun? Tek korunmasız birliktelikten olmuştu gende ne yumurtlama günü biliyordum ne ayın kaçı olduğunu. Bu ayda hissettim be ne bileyimDüşük değildir inşallah kalbini ferah tut. Aynı belirtileri yaşıyorum ben de korkuyorum adet olacam diye. İlk kez bu ay kasıkta batmalar yaşadım ya psikolojik olarak etkileniyorum ya da içtiklerimden anlayamadım.
Ben ilk ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. Adete 6 gün kala koyu çıktı.Ah tatlım normal testen vardı onu yaptım belki çıkar diye moralim sıfır sıfırhamilelik olduğununa kendimi çok inandırdım sanırım ondan :)
ayyyy canım benim sağlıcakla kucagınada almak nasip olsun. huzurlu rahat bi hamilelik geçirirsin inş. bizlerede dua et.ovulasyon falan yapmısmıydın tatlım bikaç tüyo verebilirsenDün doktora gittim K kahvekokulu oraya bir hamiş emojisi koyabilirsin artık. Bhcg seviyesi 303 çıktı yaklaşık 2 haftalıkmış daha. Çok sevindik. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Bol bol dua edeceğim.
Kız erken gebelikte bile zor çıkacakken normal testle yapıp ne diye moral bozuyorsun :) üzülmeye yer arama bakayimbekle adet günü yada geçince yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?