Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyy canım benim sağlıcakla kucagınada almak nasip olsun. huzurlu rahat bi hamilelik geçirirsin inş. bizlerede dua et.ovulasyon falan yapmısmıydın tatlım bikaç tüyo verebilirsen
Ovülasyonla takip yaptım, yumurtlama döneminde gün aşırı hatta çatladığı zaman 3 gün üstüste ilişki oldu. Beklemiyordum ilk denemem olduğu için rabbim nasip etti çok şükür.

Ben ilk ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. Adete 6 gün kala koyu çıktı.

Canımm ben normal gebelik testi yaptım - negatif çıktı 5 gün var daha . çok sevindim hamiş olmana Allah tamamını erdirsin tatlım adet dönemin geçti mi belirtin var mıydı :)

Ovülasyonla takip yaptım, yumurtlama döneminde gün aşırı hatta çatladığı zaman 3 gün üstüste ilişki oldu. Beklemiyordum ilk denemem olduğu için rabbim nasip etti çok şükür.
canım t cizgisi c çizgisinden daha koyu oldugu gün ve sonrasındaki 3 gün mü birliktelik oldu.bu ay bende ovulasyonla deniycemde.senin kaçıncı ayındı denemelerde

Canımm ben normal gebelik testi yaptım - negatif çıktı 5 gün var daha . çok sevindim hamiş olmana Allah tamamını erdirsin tatlım adet dönemin geçti mi belirtin var mıydı :)
Adetim geçmeden 2 gün önce yaptım silik çizgiydi. Geçtiği gün yaptım koyu çizgiyi gördüm. Amin darısı başınıza inşallah

Merhaba kizlar. Benim 2 kurtajim var. Bu ay yasak bitti ancak. Kurtajin da etkisiyle adet düzensiZliği oluştu. Normalde 28. Gun adet olurum gecen ay 35. Gun adet oldum. Bat 15 temmuz gözüküyor. Bugun 29. Gunum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Ayrica kan pihitilasmasi da vr hemen igneye baslamam da gerekiyor. Napsam

Merhaba kızar bat 16 temmuz sizce evde test yapsam çıkar mi bu aydan pek umudum yok ondan dolayı kan testiyle uğraşmak istemiyorum ama yinede merak ediyorum nedersiniz

Erken gebelik testi varsa evde yap canım. Negatif çıkarsa hemen üzülme bazen adet günü testte bile çıkmayabiliyor. Sonra kana baktır akabinde doktora gidersin. İnşallah hamilesindir bende Nisa'nda kürtaj oldum yasak kalktı ama hala hamile kalamadım.

Merhaba kızar bat 16 temmuz sizce evde test yapsam çıkar mi bu aydan pek umudum yok ondan dolayı kan testiyle uğraşmak istemiyorum ama yinede merak ediyorum nedersiniz
Canım biraz daha sabret az kalmış ama evde hazırda test varsa ( erken gebelik) yap bir tane ne olacak. 6 güne kadar sonuç veriyor diyor test

Haklisin canim. Gidip alayim ya da yarin yapayim. En azindan ogrenmis olurum. Senin ilk gebelik miydi. Sebepleri arastirildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…