- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.521
Ovülasyonla takip yaptım, yumurtlama döneminde gün aşırı hatta çatladığı zaman 3 gün üstüste ilişki oldu. Beklemiyordum ilk denemem olduğu için rabbim nasip etti çok şükür.ayyyy canım benim sağlıcakla kucagınada almak nasip olsun. huzurlu rahat bi hamilelik geçirirsin inş. bizlerede dua et.ovulasyon falan yapmısmıydın tatlım bikaç tüyo verebilirsen
Ben ilk ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. Adete 6 gün kala koyu çıktı.
canım t cizgisi c çizgisinden daha koyu oldugu gün ve sonrasındaki 3 gün mü birliktelik oldu.bu ay bende ovulasyonla deniycemde.senin kaçıncı ayındı denemelerdeOvülasyonla takip yaptım, yumurtlama döneminde gün aşırı hatta çatladığı zaman 3 gün üstüste ilişki oldu. Beklemiyordum ilk denemem olduğu için rabbim nasip etti çok şükür.
Adetim geçmeden 2 gün önce yaptım silik çizgiydi. Geçtiği gün yaptım koyu çizgiyi gördüm. Amin darısı başınıza inşallahCanımm ben normal gebelik testi yaptım - negatif çıktı 5 gün var daha . çok sevindim hamiş olmana Allah tamamını erdirsin tatlımadet dönemin geçti mi belirtin var mıydı :)
Tesekkur ederim canim Allah sana da nasip etsin insallahNe güzel güne bebek haberiyle başlamak. Tebrikler canım B benyoruldumhayat09 . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim ilk ayımdı. Aynen canım en koyu olduğu 3 gün birliktelik oldu.canım t cizgisi c çizgisinden daha koyu oldugu gün ve sonrasındaki 3 gün mü birliktelik oldu.bu ay bende ovulasyonla deniycemde.senin kaçıncı ayındı denemelerde
Maşallah canım benim çok sevindim.Benim ilk ayımdı. Aynen canım en koyu olduğu 3 gün birliktelik oldu.
Wuu bunu söylediğin iyi oldu adam bogazim agriyo dese yapıştırirdim adacayini Allah korusunadaçayı spermleri azaltıyomuş kızlar.eşlerinize içirmeyin bari araştırmadan
Tesekkur ederim canim :)B benyoruldumhayat09 tebrik ediyorum bu anin tadini doyasiya yasa :)
benimde 23 temmuzK kahvekokulu benim bat da 24 temmuz
Erken gebelik testi varsa evde yap canım. Negatif çıkarsa hemen üzülme bazen adet günü testte bile çıkmayabiliyor. Sonra kana baktır akabinde doktora gidersin. İnşallah hamilesindir bende Nisa'nda kürtaj oldum yasak kalktı ama hala hamile kalamadım.Merhaba kizlar. Benim 2 kurtajim var. Bu ay yasak bitti ancak. Kurtajin da etkisiyle adet düzensiZliği oluştu. Normalde 28. Gun adet olurum gecen ay 35. Gun adet oldum. Bat 15 temmuz gözüküyor. Bugun 29. Gunum test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum. Ayrica kan pihitilasmasi da vr hemen igneye baslamam da gerekiyor. Napsam
Canım biraz daha sabret az kalmış ama evde hazırda test varsa ( erken gebelik) yap bir tane ne olacak. 6 güne kadar sonuç veriyor diyor testMerhaba kızar bat 16 temmuz sizce evde test yapsam çıkar mi bu aydan pek umudum yok ondan dolayı kan testiyle uğraşmak istemiyorum ama yinede merak ediyorum nedersiniz
Haklisin canim. Gidip alayim ya da yarin yapayim. En azindan ogrenmis olurum. Senin ilk gebelik miydi. Sebepleri arastirildi miErken gebelik testi varsa evde yap canım. Negatif çıkarsa hemen üzülme bazen adet günü testte bile çıkmayabiliyor. Sonra kana baktır akabinde doktora gidersin. İnşallah hamilesindir bende Nisa'nda kürtaj oldum yasak kalktı ama hala hamile kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?