Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin canim. Gidip alayim ya da yarin yapayim. En azindan ogrenmis olurum. Senin ilk gebelik miydi. Sebepleri arastirildi mi
İlk gebelik diye araştırma yapmadılar normalmiş ilki. Benim birde ikizdi biliyor musun adetime 5 gün var ama bugün önce kahve leke sonra kan geldi kız ne bileyim üzgünüm bugün

İlk gebelik diye araştırma yapmadılar normalmiş ilki. Benim birde ikizdi biliyor musun adetime 5 gün var ama bugün önce kahve leke sonra kan geldi kız ne bileyim üzgünüm bugün
neden böyle erken geldi canm ? yapma böyle şeyler 17 temmuza berabr gideceğiz . Çok mu kanaman pembe mi ?

Allah sabir versin. Cok zor bir durum bi de arastirma yapmamalari cok sacma. Bak ayni seyi yasadim ve 2. Kez yasamak inanimaz zordu benim icin. Allah kimseye yasatmasin. Uzme kendini hayirlisini dile. Ben hep hamile kalayim diye dua ediyordum. Simdi eger sağlıklı olcaksa Allah nasip etsin diyorum

neden böyle erken geldi canm ? yapma böyle şeyler 17 temmuza berabr gideceğiz . Çok mu kanaman pembe mi ?
Yarın doktora gideceğim canım. Pede gelmiyor çok ama wc de bildiğin adet gibi kırmızı geliyor. Adet olsun bari bebek düşmesi olmasında yine ondan korkuyorum. Gerçi ilk hamileliğimde de deli gibi kanamam olmuştu aşar topar gittik bebekler iyiydi ikiz diye kanama oluyor dediler akabinde 2.5 hafta sonra kaybettim meleklerimi

Bende artık sağlıklı ise hayırlısı ise diye dua ediyorum ben operasyondan çıkar çıkmaz ağlama krizine girmişim ama narkozdan tam ayılmadan, doktor ve hemşireler o kadar üzülmüş ki hepsi odama geldi bizi çok üzdün diye. Görmesende koklamasan da evlat duygusu kaplıyor insanı. Yaşamayana anlatmak zor ve benim kaza ile olmuştu planlı bir hamilelik olmadığı halde yıkılmıştım şimdi planlı olsun diyoruz ama bugün ki kanama beni o günlere döndürdü

Ah canm umarımm Allah tekrar yüzünü güldürür yarın kesinlikle gidin doktora . Dediğin gibi düşük yaşamak Çok zor bende yaşadım Allahım Sağlık sıhhat versin bize ve gelecek olan yavrularımıza

Aynen canim ilki dogsaydi simdi 1 yasinda olackati. 2.si dusmeseydi 30. Haftamda olacaktim diye hesaplamaktan kendimi alamiyorum. Tesellisi olmayan şeyler yasadiklarimiz. Gonlunu ferah tut hormon testi yapmadiysan adetin 3. Gunu git yap. Stresten hormonlarin dengesi bozuluyor. Ilacla duzelir ve kolay gebe kalabilirsin. Benim ilk dusukten sonra 4 ay hamile kalamadim meger hormonlarim stresin de etkisiyle bozulmustu ilac tedavisinden sonra hamile kalabildim

Benimde 17 temmuz :) totem dediğin devam etmeli kaldırısan olmaz belirtin var mı peki :) ben test yaptım neğatif ççıktı sen sakın yapma günün gelmeden
Akşama kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum hic belli olmaz isim iş çıkışı kendimi hastanede bulacam gibi geliyo

Kızlar dün böyle ruhani çok üzgündüm , bat a bir hafta kaldı belirtim bile Yok kesin yine hamile değilim dedim eşime epey üzgündüm
Sonra o da dedi ki bebek 4,5 haftalık olunca mercimek kadar bir şey belirtilerini de gebeler sonrasında yaşamaya başlarlar hem gebeliği kadın belirti ile bilse , neden test diye bir şey var böyle düşünme hatta bunları hiç düşünme dedi eşim
Bütün akşam çok haklı dedim içimden. Herkesi çok iyi anlıyorum umut ettiğimiz için batmalar karın agrıları vb diyip dururuz.
Ama bakın bunu önce kendime söyledim şimdi size yazıyorum aramızda senelerini vermiş tüp benek aşılama diye doktor peşine olanlar var bize düşen bu kadar çok vücudumuzu dinlememek
Böyle üstünde durdukça bu iş olmıycak bu sözüm de kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…