- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.541
İlk gebelik diye araştırma yapmadılar normalmiş ilki. Benim birde ikizdi biliyor musunHaklisin canim. Gidip alayim ya da yarin yapayim. En azindan ogrenmis olurum. Senin ilk gebelik miydi. Sebepleri arastirildi mi
Normal gebelik testi var canım erken yok neyse son 3 yada 4 gün zor tutuyorum kendimi kan testi yaptırmamak icinCanım biraz daha sabret az kalmış ama evde hazırda test varsa ( erken gebelik) yap bir tane ne olacak. 6 güne kadar sonuç veriyor diyor test
Arka arkaya mutlu haber alalım inşallahbenimde 23 temmuz
neden böyle erken geldi canm ? yapma böyle şeyler 17 temmuza berabr gideceğiz . Çok mu kanaman pembe mi ?İlk gebelik diye araştırma yapmadılar normalmiş ilki. Benim birde ikizdi biliyor musunadetime 5 gün var ama bugün önce kahve leke sonra kan geldi kız ne bileyim üzgünüm bugün
Allah sabir versin. Cok zor bir durum bi de arastirma yapmamalari cok sacma. Bak ayni seyi yasadim ve 2. Kez yasamak inanimaz zordu benim icin. Allah kimseye yasatmasin. Uzme kendini hayirlisini dile. Ben hep hamile kalayim diye dua ediyordum. Simdi eger sağlıklı olcaksa Allah nasip etsin diyorumİlk gebelik diye araştırma yapmadılar normalmiş ilki. Benim birde ikizdi biliyor musunadetime 5 gün var ama bugün önce kahve leke sonra kan geldi kız ne bileyim üzgünüm bugün
Yarın doktora gideceğim canım. Pede gelmiyor çok ama wc de bildiğin adet gibi kırmızı geliyor. Adet olsun bari bebek düşmesi olmasında yine ondan korkuyorum. Gerçi ilk hamileliğimde de deli gibi kanamam olmuştu aşar topar gittik bebekler iyiydi ikiz diye kanama oluyor dediler akabinde 2.5 hafta sonra kaybettim meleklerimineden böyle erken geldi canm ? yapma böyle şeyler 17 temmuza berabr gideceğiz . Çok mu kanaman pembe mi ?
Bende artık sağlıklı ise hayırlısı ise diye dua ediyorum ben operasyondan çıkar çıkmaz ağlama krizine girmişim ama narkozdan tam ayılmadan, doktor ve hemşireler o kadar üzülmüş ki hepsi odama geldi bizi çok üzdün diye. Görmesende koklamasan da evlat duygusu kaplıyor insanı. Yaşamayana anlatmak zor ve benim kaza ile olmuştu planlı bir hamilelik olmadığı halde yıkılmıştım şimdi planlı olsun diyoruz ama bugün ki kanama beni o günlere döndürdüAllah sabir versin. Cok zor bir durum bi de arastirma yapmamalari cok sacma. Bak ayni seyi yasadim ve 2. Kez yasamak inanimaz zordu benim icin. Allah kimseye yasatmasin. Uzme kendini hayirlisini dile. Ben hep hamile kalayim diye dua ediyordum. Simdi eger sağlıklı olcaksa Allah nasip etsin diyorum
Ah canm umarımm Allah tekrar yüzünü güldürür yarın kesinlikle gidin doktora . Dediğin gibi düşük yaşamak Çok zor bende yaşadımYarın doktora gideceğim canım. Pede gelmiyor çok ama wc de bildiğin adet gibi kırmızı geliyor. Adet olsun bari bebek düşmesi olmasında yine ondan korkuyorum. Gerçi ilk hamileliğimde de deli gibi kanamam olmuştu aşar topar gittik bebekler iyiydi ikiz diye kanama oluyor dediler akabinde 2.5 hafta sonra kaybettim meleklerimi
İnşallah totemin tutar canım inşallah. Sizlerden güzel haber geldikçe çok mutlu oluyorumBende totem yaptım takvim ekledim bakalım 4 gün sonra belli olur sonuç inşallah kaldırmak zorunda kalmam
AminnnnnAh canm umarımm Allah tekrar yüzünü güldürür yarın kesinlikle gidin doktora . Dediğin gibi düşük yaşamak Çok zor bende yaşadımAllahım Sağlık sıhhat versin bize ve gelecek olan yavrularımıza
Aynen canım bu gruptan birinin hamile olduğuna çok seviniyorum gerçekten herkes sonsuz bir istekle istiyor bebisini Allahım en yakın zamanda doldursun gobuslerimiziİnşallah totemin tutar canım inşallah. Sizlerden güzel haber geldikçe çok mutlu oluyorum
Bende totem yaptım takvim ekledim bakalım 4 gün sonra belli olur sonuç inşallah kaldırmak zorunda kalmam
Düşündüm de şimdi de kalırsam mı diye kararsız kaldım bat 16 temmuz o zaman kaldirirsam daha cok üzülürüm benceSüper Düşünmüşsün
Kaldırdım geri inşallah güzel haberi alınca ekliyecemSüper Düşünmüşsün
Aynen canim ilki dogsaydi simdi 1 yasinda olackati. 2.si dusmeseydi 30. Haftamda olacaktim diye hesaplamaktan kendimi alamiyorum. Tesellisi olmayan şeyler yasadiklarimiz. Gonlunu ferah tut hormon testi yapmadiysan adetin 3. Gunu git yap. Stresten hormonlarin dengesi bozuluyor. Ilacla duzelir ve kolay gebe kalabilirsin. Benim ilk dusukten sonra 4 ay hamile kalamadim meger hormonlarim stresin de etkisiyle bozulmustu ilac tedavisinden sonra hamile kalabildimBende artık sağlıklı ise hayırlısı ise diye dua ediyorum ben operasyondan çıkar çıkmaz ağlama krizine girmişim ama narkozdan tam ayılmadan, doktor ve hemşireler o kadar üzülmüş ki hepsi odama geldi bizi çok üzdün diye. Görmesende koklamasan da evlat duygusu kaplıyor insanı. Yaşamayana anlatmak zor ve benim kaza ile olmuştu planlı bir hamilelik olmadığı halde yıkılmıştım şimdi planlı olsun diyoruz ama bugün ki kanama beni o günlere döndürdü
Benimde 17 temmuz :) totem dediğin devam etmeli kaldırısan olmazDüşündüm de şimdi de kalırsam mı diye kararsız kaldım bat 16 temmuz o zaman kaldirirsam daha cok üzülürüm bence
Hadi hayırlısı bakalım :)Kaldırdım geri inşallah güzel haberi alınca ekliyecem
Akşama kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum hic belli olmaz isim iş çıkışı kendimi hastanede bulacam gibi geliyoBenimde 17 temmuz :) totem dediğin devam etmeli kaldırısan olmazbelirtin var mı peki :) ben test yaptım neğatif ççıktı sen sakın yapma günün gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?