Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kanama devam ediyor yarın gideceğim doktora adetin 2. Günü olmaz mı hormon testi? Yada yarın doktora ne desem bilemedim. Folik asit bile kullanmadım

Kızlar adetıme 6 gün kala yaptırdıgım testte 0.05 cıktı yani gebelik yokmuş..inşaallah sizlerin olurrr

merhaba arkadaşım listen hepimize uğurlu gelir inşallah

benim bat 22 temmuz eklersen sevinim

benim şubat ayında 4,5 yıl bekleşin arkasından gebelik oldu ama dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı

bu ay dr gittim 6 temmuzda dr yumurtamın kaliteli olduğunu ve büyüklüğü ve rahmin herşeyin döllenmeye müsaut olduğunu söyledi çalıştık bekliyoruz batı şimdi inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı ve salih evladlar nasip eder inşallah

Valla okudum 0.1 olup adet gecikince yükselen de varmış benim zaten geç catladı yumurtam bakalım adeti bekleyelım birde

Kanda çıkar canm :) güzl haberlerini bekliyorum .
Akşama yaptıracam galiba canım bu ay hiç birşey kullanmadım pek umudum yok ama bir yandan da sabirsizlaniyorum geçen özel de aldırmama rağmen kolumu mahvetti kiz ve bir hafta morlugu geçmedi kolumun o geçmeden kırmızı kartı yedim yine öyle olmasından korkuyorum

Kan aldırdıktan sonra oraya iyice baskı uygula pamukla hemen çekme canım yoksa morarıyor. Tabi kanı alanında işinde iyi olması lazım :)

Kan aldırdıktan sonra oraya iyice baskı uygula pamukla hemen çekme canım yoksa morarıyor. Tabi kanı alanında işinde iyi olması lazım :)
aynen canım bakalım akşam olsun hayrolsun eşime söylesem mi tahlil yaptıracağımı yoska pozitif çıkarsa sürpriz mi yapsam acaba negatif çıkarsa da hiç söylemeyeyim diyorum( tabi kolum morarmazsa)

Kızlar ya çok uykum geliyor sıcaklıyom neden acaba bebek gözükmedi ama
Beyin yoruluyor düşünmekten ve stresten uzaklasmak icin uyku kaçıştır.Dikkat edersen mutsuzken daha cok uyumak isteriz ve havalar cok sicak dikkat et kendine arkadasim

Merhaba arkadaslar

Allah hepimizin gonlune gore versin insallah hayirlisi ile

Bende 17temmuzu bekliyorum daha dogrusu bekleyemiyorum :)) aksam isten cikar cikmaz test, almak istiyorum

Yapmasamda dursun yanimda dimi ama,..ilk.gebeligimde iki gun kala ogrenmistim simdi daha bes gun var hayirlisi

Hoşgeldin canm :) Bende 17 temmuz beraber bekleyelim :) bende bugün test yaptım birşey çıkmadı

Kesinlikle katılıyorum

Reactions: spe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…