- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.561
Bugün kanama devam ediyor yarın gideceğim doktora adetin 2. Günü olmaz mı hormon testi? Yada yarın doktora ne desem bilemedim. Folik asit bile kullanmadımAynen canim ilki dogsaydi simdi 1 yasinda olackati. 2.si dusmeseydi 30. Haftamda olacaktim diye hesaplamaktan kendimi alamiyorum. Tesellisi olmayan şeyler yasadiklarimiz. Gonlunu ferah tut hormon testi yapmadiysan adetin 3. Gunu git yap. Stresten hormonlarin dengesi bozuluyor. Ilacla duzelir ve kolay gebe kalabilirsin. Benim ilk dusukten sonra 4 ay hamile kalamadim meger hormonlarim stresin de etkisiyle bozulmustu ilac tedavisinden sonra hamile kalabildim
Doktor bana 3. gunu gel demisti. Ben endokronoji bolumune gidiyordum. kadin dogum yönlendiriyor zatenBugün kanama devam ediyor yarın gideceğim doktora adetin 2. Günü olmaz mı hormon testi? Yada yarın doktora ne desem bilemedim. Folik asit bile kullanmadım
belirtilere kulak asmiyorum canim her ay fazlasıyla yasadigimi düşünüp husrana ugradigim icin ama bu ay bas donmesi oluyor bazen tansiyonum falan da düşmüş olabilir bilmiyorum bekleyip gorecez Akşama kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum hic belli olmaz isim iş çıkışı kendimi hastanede bulacam gibi geliyo
6 gün çok var daha canım ya erken yaptirmissin bence canım benim 3gun var kararsızım yaptirsam mi diye kırmızılar gelmeden karalar baglamaKızlar adetıme 6 gün kala yaptırdıgım testte 0.05 cıktı yani gebelik yokmuş..inşaallah sizlerin olurrr
Kızlar adetıme 6 gün kala yaptırdıgım testte 0.05 cıktı yani gebelik yokmuş..inşaallah sizlerin olurrr
TEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN
@Yasemen2691
@Prmm
@Katinaninelindemakasi35
@safari_go 30 haziran
@Platonikbaby 2 temmuz
@marinbelis 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
C canan_cc 7 temmuz
@Seyma b 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@Leyl2016 9 temmuz
@Htckbrysl 9 temmuz
@tuba15 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@bebegimleben 10 temmuz
@Sehriayaz58 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@Kevmet 10 temmuz
@-huzur- 11 temmuz
@googce 11 temmuz
@Mina_1414 12 temmuz
@nenana 13 temmuz
@Erse35 13 temmuz
@Prenses357 13 temmuz
@sananefm 14 temmuz
@burcuvaa 14 temmuz
gizemlii123 15 temmuz
Egem2709 17 temmuz
H HAN_ASYA 17 temmuz
Shopareekiz 18 temmuz
@_kvrckmom_ 18 temmuz
@spe 19 temmuz
@benyoruldumhayat09 20 temmuz
@innocent33 23 temmuz
@Cnsssss35 24 temmuz
T tugsem_10 24 temmuz
@Kumsalpoyraz 25 temmuz
@nes1988mum 26 temmuz
@patate 27 temmuz
@Defnem08 27 temmuz
Afilim92 28 temmuz
K kahvekokulu 29 temmuz
@aseton44 30 temmuz
@supurgelicadi 1 ağustos
@duygusuuuuu 1 ağustos
@kronikuykucu 4 ağustos
@Mernur1325 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
@safari_go 6 ağustos
@CherryBlossom90 11 ağustos
Akşama yaptıracam galiba canım bu ay hiç birşey kullanmadım pek umudum yok ama bir yandan da sabirsizlaniyorum geçen özel de aldırmama rağmen kolumu mahvetti kiz ve bir hafta morlugu geçmedi kolumun o geçmeden kırmızı kartı yedim yine öyle olmasından korkuyorumKanda çıkar canm :) güzl haberlerini bekliyorum .
Kan aldırdıktan sonra oraya iyice baskı uygula pamukla hemen çekme canım yoksa morarıyor. Tabi kanı alanında işinde iyi olması lazım :)Akşama yaptıracam galiba canım bu ay hiç birşey kullanmadım pek umudum yok ama bir yandan da sabirsizlaniyorum geçen özel de aldırmama rağmen kolumu mahvetti kiz ve bir hafta morlugu geçmedi kolumun o geçmeden kırmızı kartı yedim yine öyle olmasından korkuyorum
aynen canım bakalım akşam olsun hayrolsun eşime söylesem mi tahlil yaptıracağımı yoska pozitif çıkarsa sürpriz mi yapsam acaba negatif çıkarsa da hiç söylemeyeyim diyorum( tabi kolum morarmazsa)Kan aldırdıktan sonra oraya iyice baskı uygula pamukla hemen çekme canım yoksa morarıyor. Tabi kanı alanında işinde iyi olması lazım :)
inşallah sizde beklemedesiniz sanırım tüp mü normal mi klomen+çatlatma iğnesi mi?Arka arkaya mutlu haber alalım inşallah
Beyin yoruluyor düşünmekten ve stresten uzaklasmak icin uyku kaçıştır.Dikkat edersen mutsuzken daha cok uyumak isteriz ve havalar cok sicak dikkat et kendine arkadasimKızlar ya çok uykum geliyor sıcaklıyom neden acaba bebek gözükmedi ama
Hoşgeldin canm :) Bende 17 temmuz beraber bekleyelim :) bende bugün test yaptım birşey çıkmadıMerhaba arkadaslar
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah hayirlisi ile
Bende 17temmuzu bekliyorum daha dogrusu bekleyemiyorum :)) aksam isten cikar cikmaz test, almak istiyorum
Yapmasamda dursun yanimda dimi ama,..ilk.gebeligimde iki gun kala ogrenmistim simdi daha bes gun var hayirlisi
Kesinlikle katılıyorumKızlar dün böyle ruhani çok üzgündüm , bat a bir hafta kaldı belirtim bile Yok kesin yine hamile değilim dedim eşime epey üzgündüm
Sonra o da dedi ki bebek 4,5 haftalık olunca mercimek kadar bir şey belirtilerini de gebeler sonrasında yaşamaya başlarlar hem gebeliği kadın belirti ile bilse , neden test diye bir şey var böyle düşünme hatta bunları hiç düşünme dedi eşim
Bütün akşam çok haklı dedim içimden. Herkesi çok iyi anlıyorum umut ettiğimiz için batmalar karın agrıları vb diyip dururuz.
Ama bakın bunu önce kendime söyledim şimdi size yazıyorum aramızda senelerini vermiş tüp benek aşılama diye doktor peşine olanlar var bize düşen bu kadar çok vücudumuzu dinlememek
Böyle üstünde durdukça bu iş olmıycak bu sözüm de kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?