Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canm :) Bende 17 temmuz beraber bekleyelim :) bende bugün test yaptım birşey çıkmadı

Besgun kala denemek isteyen birtek ben degilmisim sevindim ,aynen canim hepimiz guzel haberler aliriz insallah..ama benim adetten once bu zamanlar hep bir akintim olur o.basladi, cok afedersin kokulu oluyor biraz ,ondan cook umutlanasim yok ama bilinmez tabi,idrar testi yaptin degilmi iki. Gun kala birdaha yap bakalim

Merhaba canım ben de 17 temmuzu bekliyorum ama korkuyorum da bir yandan. 17sinde olmazsam test yapacam ama meraktan da ölüyorum

kızlar ne şanssızım ya kan testinde kanı hastaneye verip sonucuna internetten bakıyordum bu gün daha versem mi diye düşünürken hastanenin sitesi açılmıyor benim kan verme işim yattı bu gün az kaldı zaten bat 15 veya 16 temmuz bekleyecez mecbur

kızlar bende nihayet bugün söküldüm ama parçalar geliyo ya bu ne demek böyle.zaman zaman oluyorduda her ay degil tabi ilk defa bu kadar dikkatimi çekti.kist varda o mu gidiyoki falan diye düşünmeye başladım

Haftaya bat benim hangi gün valla kestiremiyorum yalnız hayatımda ilk defa vajinal akıntım olmayan günler geçiriyorum çok şaşkınım akıntım çok olurdu ama bi damla dahi yok ,ne rahatmış böylr

kızlar selam, ben de subat ayından beri bebek deniyorum. PCO var bende .doktor tsh,lh,fsh,prolaktin, insülin direnci testlerim hep iyi geldi. bir tek testesterona bakmadı doktorum ona grek yok dedi ama bilmiyorum klomen verdi 2 ay, yumurta oluştu ama bebiş gelmedi. bu ay femara kullandım 2 yumurta oluşmuş birisi çatlaşmış hatta soktorum soyledı sımdı adetımı yanı 21 temmuzu bekleyecegım ancak adet agrısı belırtısı gıbı cok nadır de olsa agrılarım oluyor onun dısında da akımtım var bol bol. gogus agrısı, lekelenme falan yok ben nedense en oneölı belırtının lekelenme olcagını dusunuyorum ama yok yok yok başka belirtileri var mı ? ya da benim tedavimde yanlıs bır seyler mı var acaba ? doktor yakın zamanda rahım fılmı cekmek ısteyecek sanırım oyle soyledı bu ay da olmazsa. destek olalım bırbırımıze cok zor seymıs bebek sahıbı olmak

Kizlar merhaba.. aranizda klomen kullanan var mi ben bugun basladim kullanmaya 5 gun ic muayene edicem dedi doktorum. Insallah hepimiz bu ay hamis kaliriz
ben kullandım 2 ay canım solda olusuyordu 1 adet. catlıyordu da ama tutmadı. bu ay femara kullandım bunda 2 adet olustu. klomenle hamıle kalan cok kısı var. ıns olursun ben pco luyum belkı ondandır.

kızlar bende nihayet bugün söküldüm ama parçalar geliyo ya bu ne demek böyle.zaman zaman oluyorduda her ay degil tabi ilk defa bu kadar dikkatimi çekti.kist varda o mu gidiyoki falan diye düşünmeye başladım
Olabilir bazı zamanlar o,sekilde minik kistlerin atılabileceğini söylemişti doktorum

Kızlar agnucaston kullanıyorum bir aydır bakalım bu ayıl ise yarayacak mi aranızda kullanan oldumu bu hapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…