- 31 Mayıs 2017
- 39
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.581
Hoşgeldin canm :) Bende 17 temmuz beraber bekleyelim :) bende bugün test yaptım birşey çıkmadı
Merhaba kızlar benim bat da 17 temmuz. Merakla bekliyorumHoşgeldin canm :) Bende 17 temmuz beraber bekleyelim :) bende bugün test yaptım birşey çıkmadı
Merhaba canım ben de 17 temmuzu bekliyorum ama korkuyorum da bir yandan. 17sinde olmazsam test yapacam ama meraktan da ölüyorumBesgun kala denemek isteyen birtek ben degilmisim sevindim ,aynen canim hepimiz guzel haberler aliriz insallah..ama benim adetten once bu zamanlar hep bir akintim olur o.basladi, cok afedersin kokulu oluyor biraz ,ondan cook umutlanasim yok ama bilinmez tabi,idrar testi yaptin degilmi iki. Gun kala birdaha yap bakalim
canım dün daha koyu gibi bugün silikleşmiş gibi geldi bana çatlamış olabilr belki tamgaz çalışmalara devam et :)Kizlar ovulasyon testlerime bi bakarmisiniz
Ayyy insallah canim benim insallah tutarda esime bu ay guzel bi hediye vermis olurum :)canım dün daha koyu gibi bugün silikleşmiş gibi geldi bana çatlamış olabilr belki tamgaz çalışmalara devam et :)
Evet canim. Sende var mi belirti. Benim hafiften başladı gerginliği
Sağol canım benımBeyin yoruluyor düşünmekten ve stresten uzaklasmak icin uyku kaçıştır.Dikkat edersen mutsuzken daha cok uyumak isteriz ve havalar cok sicak dikkat et kendine arkadasim
ben kullandım 2 ay canım solda olusuyordu 1 adet. catlıyordu da ama tutmadı. bu ay femara kullandım bunda 2 adet olustu. klomenle hamıle kalan cok kısı var. ıns olursun ben pco luyum belkı ondandır.Kizlar merhaba.. aranizda klomen kullanan var mi ben bugun basladim kullanmaya 5 gun ic muayene edicem dedi doktorum. Insallah hepimiz bu ay hamis kaliriz
Olabilir bazı zamanlar o,sekilde minik kistlerin atılabileceğini söylemişti doktorumkızlar bende nihayet bugün söküldüm ama parçalar geliyo ya bu ne demek böyle.zaman zaman oluyorduda her ay degil tabi ilk defa bu kadar dikkatimi çekti.kist varda o mu gidiyoki falan diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?