Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah sizde beklemedesiniz sanırım tüp mü normal mi klomen+çatlatma iğnesi mi?
Beklemek kaldi artık çalışmalar bitti. Mayısta kürtaj oldum nu ay denemeye başladım normal yoldan inşallah tutar

Benim de bat bugün gelmedi hala, şiddetli bir şekilde belim ağrıyor tek belirti bu bir de arada kasıklarım ateş ölçtüm dün 36,5 bugün 37,1 oldu gelmezse yarın gidip kan vericem bende

B benyoruldumhayat09 canım seni de tebrik ederim rabbim bizlere de nasip etsin inşallah böyle güzel haberlerbelirtilerin neler oldu paylaşır mısın seninde belin ağrıyordu sanırım
Evet canim 1 haftadir falan fazla belim agridi kasikta batmalar oluyor goguslerim yine 1 haftadir falan sisti ve sizliyor dokundugumda simdilik bu kadar belirtilerim Allah sizlere de nasip etsin insallah dualarim sizinle cok tesekkur ederim

Evet canim 1 haftadir falan fazla belim agridi kasikta batmalar oluyor goguslerim yine 1 haftadir falan sisti ve sizliyor dokundugumda simdilik bu kadar belirtilerim Allah sizlere de nasip etsin insallah dualarim sizinle cok tesekkur ederim
Bu belirtileri yasamak istiyorumm

Kizlar su an verimli donemdeyiz gun asiri yapıyoruz bugun de yapmamiz lazım az once esimle,kpederim yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadık.Hem bu duruma çok üzüldüm hem de verimli,günü degerlendiremiyecez diye.Yapsak bile cok stresli ve üzgünüm ayrıca burnumdan kan boşalıyor nolur dua edin

Allah yardimciniz olsun cnm uzulme sikinti yapma insallah iyi olur hersey zaten bebisimizin olmamasi stresten degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…