Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yaa uzulme cok zor gercekten hem bebisin olmuyor benimde oyle daha bide disarinin stresi hepsi ayri yani napicaksin iste nasip uzulme
Allah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu

Bat 14 temmuz 1 gün kaldı ben bugün de test yaptım yine negatif. Sıkıldım artık sürekli negatif görmekten. 6 ay oldu yine yok yine yok
Umudu kaybetmek yok canım rabbim onun zamanını belirlemiştir elbet ama biz sabırsız davranıyoruz inşallah o çift çizgileri zamanı gelince göreceğiz hepimiz

Allah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu
Üzülme kuzucum ya sizinle uğraşmayı bıraksınlar tez zamanda inş.hiç sevmem öyle zihniyetteki insanları evi ayrı yoku ayrı ne diye karışırlarki insanların düzenine hayret bişey.sen takmamaya çalış bebişin olacak allahın izniyle bunu düşün mutlu olmaya çalış

Al benden de öyle
Bir hafta sonra yine kırmızıları görürsem iflas bayrağını çekiyorum gücüm kalmadı herşeyi silicem
Aynen kuzucum ya benimde iki lafımdan biri çocuk oldu.psikolojimmi bozuldu ne.agustos içinde ovulasyonşa falan üstüne düşüp deneyecem olmazsa artık bi süre ara vericem bunaldım artık demekki vakti var daha diye düşüncem

Aminn insallahhhh cnm ogullarinin ayri bi evi duzeni aile olduguna yokluguna alisamamislar galiba oyle gozukuyor

Günaydın kızlar yoldaşlar Afilim92 boşver Allah larından bulsunlar sen bebeşine odaklan geri kalanı da düşünme boşuna bir ayın gitmesin öyle düşün tatlım. Ben de dün rüyamda kız bebek gördüm ah ah insan herşeyden mutlu oluyor. Ben hiç çocuk sevdalısı değildim tamam çocukları seviyordum ama bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi o da neden oldu baktım isteyince olmuyor stres yapa yapa 1 senem geçti. Kendime sözüm var 2 Aydır hakikaten düşünmüyorum bakalım belki nasip olur Allah tez zamanda bizi de güldürsün inşallah evet zor ama imkansız değil böyle düşünelim bir de burada olmak herkesin benim gibi düşündüğünü bilmek rahatlatıyor beni o yüzden bir de teşekkür edip mesajımı sonlandırayım

Gunaydin bacilaarr ben bu gece kirmizilari gordum cok agrim vaarrr agri kesicide icmek istemiyorum bat 9 temmuzdu yeni oldum geceb ay 6 gun onceydi buay 4 gun geciktim goguslerim o kadar sistiki kesin dedim kesin hamisim ama maleseeff iste 2. Ay denemeside bosa cikti istemiyorum artik sanirim vazgectim doktora gidip tedavi olmak istemiyorum

Günaydın kızlar ,eşimle benimde ilk denememiz oldu çok şükür Allahın izniyle başladık . Sizde de oldu mu ? İlişkiden sonra kasiklarda ağrı ? Normal de ağrı olmaz kasiklarimda. İlişkiden sonra ağrılarım oldu

Daha dur canım çok yenisin. 2 kere denemissin henüz . Yıllarca ugrasan var . 5 ay sonra ya da 8 ay sonra gebelik görenler var . Asla böyle düşünme :) Allah hayırlı zaman da verir inşallah :)

Canım ya daha çok erken biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.bizim bebişler nazlı anlaşılan üzme kendini hepimiz aynı durumdayız.ayrıca tatlım kahverengi lekelenmeyi gördüğün gün adet başlamış sayılıyor bilgin olsun yumurtlamanı ona göre hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…