- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.621
Hep birşey oluyor ne zaman mutlu olsam umutlu olsam mahvediyorlar
Allah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunuCanim yaa uzulme cok zor gercekten hem bebisin olmuyor benimde oyle daha bide disarinin stresi hepsi ayri yani napicaksin iste nasip uzulme
Al benden de öyleBat 14 temmuz 1 gün kaldı ben bugün de test yaptım yine negatif. Sıkıldım artık sürekli negatif görmekten. 6 ay oldu yine yok yine yok
Aynen gerginim ve tatlı istiyorum, yarın kesin kırmızılar " bizimlesin" diycek.Evet canim. Sende var mi belirti. Benim hafiften başladı gerginliği
Ben ilk bebeğime 6 ay sonra hamile kalabilmiştim. Olur merak etmeyin.Bat 14 temmuz 1 gün kaldı ben bugün de test yaptım yine negatif. Sıkıldım artık sürekli negatif görmekten. 6 ay oldu yine yok yine yok
Canım benimde akıntım var şeffaf
Aynn canim benim yarin benimki ama cook akintim oluyor sari renkte aktigini bile hissediyorum
Canım benimde akıntım var şeffaf
Umudu kaybetmek yok canım rabbim onun zamanını belirlemiştir elbet ama biz sabırsız davranıyoruz inşallah o çift çizgileri zamanı gelince göreceğiz hepimizBat 14 temmuz 1 gün kaldı ben bugün de test yaptım yine negatif. Sıkıldım artık sürekli negatif görmekten. 6 ay oldu yine yok yine yok
Ayyy hadi inşallah hepimizde umut vardır güzel haberler alırızBen de beyaz. Belki şeffaf olanımızda umut vardır :)
Olur kan vermek daha iyi kafanda soru isareti kalmazİlk denemede olmaz diye düşünüp almamıştımama yarın eşime aldırıcam mutlaka ya da kan vermeye mi gitsem daha kesin sonuç alırım
Üzülme kuzucum ya sizinle uğraşmayı bıraksınlar tez zamanda inş.hiç sevmem öyle zihniyetteki insanları evi ayrı yoku ayrı ne diye karışırlarki insanların düzenine hayret bişey.sen takmamaya çalış bebişin olacak allahın izniyle bunu düşün mutlu olmaya çalışAllah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu
Aynen kuzucum ya benimde iki lafımdan biri çocuk oldu.psikolojimmi bozuldu ne.agustos içinde ovulasyonşa falan üstüne düşüp deneyecem olmazsa artık bi süre ara vericem bunaldım artık demekki vakti var daha diye düşüncemAl benden de öyle
Bir hafta sonra yine kırmızıları görürsem iflas bayrağını çekiyorum gücüm kalmadıherşeyi silicem
Allah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu
Daha dur canım çok yenisin. 2 kere denemissin henüz . Yıllarca ugrasan var . 5 ay sonra ya da 8 ay sonra gebelik görenler var . Asla böyle düşünme :) Allah hayırlı zaman da verir inşallah :)Gunaydin bacilaarr ben bu gece kirmizilari gordum cok agrim vaarrr agri kesicide icmek istemiyorum bat 9 temmuzdu yeni oldum geceb ay 6 gun onceydi buay 4 gun geciktim goguslerim o kadar sistiki kesin dedim kesin hamisim ama maleseeff iste 2. Ay denemeside bosa ciktiistemiyorum artik sanirim vazgectim doktora gidip tedavi olmak istemiyorum
Canım ya daha çok erken biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.bizim bebişler nazlı anlaşılanGunaydin bacilaarr ben bu gece kirmizilari gordum cok agrim vaarrr agri kesicide icmek istemiyorum bat 9 temmuzdu yeni oldum geceb ay 6 gun onceydi buay 4 gun geciktim goguslerim o kadar sistiki kesin dedim kesin hamisim ama maleseeff iste 2. Ay denemeside bosa ciktiistemiyorum artik sanirim vazgectim doktora gidip tedavi olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?