- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.641
havalardan mı nedir herkeste 2 gün süren kahverengi lekelenme oluyo önce.bende de bu ay öyle oldu zor söküldü2 gündür kahverengi akıntım var adet olmam yakındır
geçen ay benimde oldu kasıklarımda ağrı nedenini bilmiyorum belki yerleşmedir diye umutlanmıştım ama hastalandımGünaydın kızlar ,eşimle benimde ilk denememiz oldu çok şükür Allahın izniyle başladık . Sizde de oldu mu ? İlişkiden sonra kasiklarda ağrı ? Normal de ağrı olmaz kasiklarimda. İlişkiden sonra ağrılarım oldu
Hayirlisi olsun Allah hayırlı zaman da nasip eyler inşallah canım hepimizegeçen ay benimde oldu kasıklarımda ağrı nedenini bilmiyorum belki yerleşmedir diye umutlanmıştım ama hastalandım
merhaba benim bata şuan 13 gün falan var verimli zamanımdayım değerlendir durumları işte:) sstres yapmayım diyorum ama çok sinirliyim ya onun ne yapıcazmerhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan
Doktorlar en az 1 yıl denemeni istiyorlar zaten. Bu kadar çabuk pes etmeyin. Herşey yolunda gittiğinde bile hamile kalma ihtimali %26. Hemen moral bozma. Sev, seviş :)Gunaydin bacilaarr ben bu gece kirmizilari gordum cok agrim vaarrr agri kesicide icmek istemiyorum bat 9 temmuzdu yeni oldum geceb ay 6 gun onceydi buay 4 gun geciktim goguslerim o kadar sistiki kesin dedim kesin hamisim ama maleseeff iste 2. Ay denemeside bosa ciktiistemiyorum artik sanirim vazgectim doktora gidip tedavi olmak istemiyorum
Hadi bakalim bekliyoruz o guzel haberiGünaydın millet. Bat bugün. Henüz gelen giden yok ama belirti de yok, 5gün önce yaptığım gebelik testi negatif çıkmıştı. Kendimi kasmıyorum. Bekliyorum sadece. Bir an önce regl olsam da bitse diye.. Gelişmeleri yine aktarırım sayın seyirciler :)
Selam canım daha bat a 5 gün var ama ben ZTen duğhaston kullanıyorum büyük ihtimal ağrım ondan dolayı olabilirmerhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan
canımmm hemen doktora gitme ilk zamanlar il denemeler her zman tutmaya biliyo.sağlıksız bir durum değil ama tabi içini rahatlatmak açısımdan gidebilirsin.her ay bizim için yeni bir umut ve ben inanıyorum ki burdaki herkes bebişine kavuşacak...Gunaydin bacilaarr ben bu gece kirmizilari gordum cok agrim vaarrr agri kesicide icmek istemiyorum bat 9 temmuzdu yeni oldum geceb ay 6 gun onceydi buay 4 gun geciktim goguslerim o kadar sistiki kesin dedim kesin hamisim ama maleseeff iste 2. Ay denemeside bosa ciktiistemiyorum artik sanirim vazgectim doktora gidip tedavi olmak istemiyorum
benim bat 16 temmuz canım sinirli olma canım kendi kendini sakinleştirmeye çalış biraz başka şeylerle uğraşmerhaba benim bata şuan 13 gün falan var verimli zamanımdayım değerlendir durumları işte:) sstres yapmayım diyorum ama çok sinirliyim ya onun ne yapıcazsenin bat ne zaman
anladım canım benim de son 3 gün 16 temmuz belirti yaratmaya o kadar cok alıştım ki her ay hüsran artık hiç bir şeyi belirti saymıyorum bu aySelam canım daha bat a 5 gün var ama ben ZTen duğhaston kullanıyorum büyük ihtimal ağrım ondan dolayı olabilir
T tuba-kumsal aynen kuzum oyle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.
Prenses357 normalde ben cok acik sozluyumdur icime atmam hic birseyi yüzlerine söylerim minnet etmem ama saygısızlık da etmem bu onlari rahatsiz ediyor söz geciremiyorlar ya bana karışacak bir kişi vardir o da esim Allah a şükür meslegim var bir bebis eksik :)
Benimkigeliyor insallah rüyan gercek olur ben de resti çektim kocama senin bir ailen var o da benim bu ailenin büyümesini istiyorsan beni strese sokma dedim.Sonra o kadar etkiledi ki söylediğimden kendi geldi yanıma mikmike
merhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan
merhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan
belli olmaz canım belki testte cıkamıştır geç döllenmedir bu gun bekleyelim bakalım olmazsa bir kan testi yaptır derim akıntın nasıl bende de iki gündür cok yoğun akıntı var bazen şeffaf bazen beyazımsı tam hasta oldum aha diyorum bakıyorum akıntı hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim ama hiç umudum da yok bu aydan hiç bir tedavi uygulamadım çünküNennum
Bugun benim bat gunum cnm belirti yok 've bolca akintim var iki gun once test yaptim nrgatifti adet olsamda kurtulsam bi daki aya calissam
belli olmaz canım belki testte cıkamıştır geç döllenmedir bu gun bekleyelim bakalım olmazsa bir kan testi yaptır derim akıntın nasıl bende de iki gündür cok yoğun akıntı var bazen şeffaf bazen beyazımsı tam hasta oldum aha diyorum bakıyorum akıntı hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim ama hiç umudum da yok bu aydan hiç bir tedavi uygulamadım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?