Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tuba-kumsal aynen kuzum oyle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.
Prenses357 normalde ben cok acik sozluyumdur icime atmam hic birseyi yüzlerine söylerim minnet etmem ama saygısızlık da etmem bu onlari rahatsiz ediyor söz geciremiyorlar ya bana karışacak bir kişi vardir o da esim Allah a şükür meslegim var bir bebis eksik :)
Benimkigeliyor insallah rüyan gercek olur ben de resti çektim kocama senin bir ailen var o da benim bu ailenin büyümesini istiyorsan beni strese sokma dedim.Sonra o kadar etkiledi ki söylediğimden kendi geldi yanıma mikmike

geçen ay benimde oldu kasıklarımda ağrı nedenini bilmiyorum belki yerleşmedir diye umutlanmıştım ama hastalandım

merhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan
merhaba benim bata şuan 13 gün falan var verimli zamanımdayım değerlendir durumları işte:) sstres yapmayım diyorum ama çok sinirliyim ya onun ne yapıcaz senin bat ne zaman

Doktorlar en az 1 yıl denemeni istiyorlar zaten. Bu kadar çabuk pes etmeyin. Herşey yolunda gittiğinde bile hamile kalma ihtimali %26. Hemen moral bozma. Sev, seviş :)

Günaydın millet. Bat bugün. Henüz gelen giden yok ama belirti de yok, 5gün önce yaptığım gebelik testi negatif çıkmıştı. Kendimi kasmıyorum. Bekliyorum sadece. Bir an önce regl olsam da bitse diye.. Gelişmeleri yine aktarırım sayın seyirciler :)

Hadi bakalim bekliyoruz o guzel haberi

canımmm hemen doktora gitme ilk zamanlar il denemeler her zman tutmaya biliyo.sağlıksız bir durum değil ama tabi içini rahatlatmak açısımdan gidebilirsin.her ay bizim için yeni bir umut ve ben inanıyorum ki burdaki herkes bebişine kavuşacak...

Kızlar benimde bu 2.ayim bebis denemede. Bugün batın 13.günü 3 gündür günaşırı çalışıyoruz bi 3 gün daha böylemı gitmeliyim kafam karisik. Hafif bi Sol kasik ağrım ve meme ucu hassasiyetiM var sabah kahvaltida da mide bulantim oldu

merhaba benim bata şuan 13 gün falan var verimli zamanımdayım değerlendir durumları işte:) sstres yapmayım diyorum ama çok sinirliyim ya onun ne yapıcaz senin bat ne zaman
benim bat 16 temmuz canım sinirli olma canım kendi kendini sakinleştirmeye çalış biraz başka şeylerle uğraş

Kocan yanindaysa umursama ilk baslarda oluyor illaki ama zamanla alisiyorlar bide evin yakin mi

merhaba kadınlar kulübünün en gözde kadınları nasılsınız bakayım bu gün kimlerin bat tarihiydi var mı güzel haberi olan

Nennum

Bugun benim bat gunum cnm belirti yok 've bolca akintim var iki gun once test yaptim nrgatifti adet olsamda kurtulsam bi daki aya calissam

Nennum

Bugun benim bat gunum cnm belirti yok 've bolca akintim var iki gun once test yaptim nrgatifti adet olsamda kurtulsam bi daki aya calissam
belli olmaz canım belki testte cıkamıştır geç döllenmedir bu gun bekleyelim bakalım olmazsa bir kan testi yaptır derim akıntın nasıl bende de iki gündür cok yoğun akıntı var bazen şeffaf bazen beyazımsı tam hasta oldum aha diyorum bakıyorum akıntı hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim ama hiç umudum da yok bu aydan hiç bir tedavi uygulamadım çünkü

Aynn kiz benimde oyle islaklik hissediyorum aktigini hissediyorum oldum diyorum bakiyorum ki su gibi sivi sarimsi akinti ne bilim benimde umidim yok ama insallah vardir yinede ikimizkide artik anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…