- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.661
Kısmet canım bir dahaki aya daha detaylı çalış olmadıAn itibariyle kırmızılandık. Ağustos listesindeki yerimizi alalim. K kahvekokulu canım ekler misin 8 ağustos yeni bat
inşallah canım ya bende çok istiyorum Allah'ım tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallahAynn kiz benimde oyle islaklik hissediyorum aktigini hissediyorum oldum diyorum bakiyorum ki su gibi sivi sarimsi akinti ne bilim benimde umidim yok ama insallah vardir yinede ikimizkideartik anne olmak istiyorum
İnşallah canım. Zaten sabırsızlıkla adeti bekliyordum yeni aya hazırlanmak için. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın, kucaklarımızı boş bırakmasınKısmet canım bir dahaki aya daha detaylı çalış olmadı
amin canımİnşallah canım. Zaten sabırsızlıkla adeti bekliyordum yeni aya hazırlanmak için. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın, kucaklarımızı boş bırakmasın
inşallah canım ya bende çok istiyorum Allah'ım tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallahbenim bu aydan pek umudum yok ama inşallah güzel haberi veririz eşlerimize
aynen canım inşallahAyyy insallah cnm insallahhhhhh
Ayyy inşallah bebiştir canım, kalbimden geçen buKızlar beyaz akıntı iyiye mi işaret acaba bide bende kabızlık var sanki bişe sol göğsüm arada sızlıyor düşünmek istemiyorum ona da yormak istemiyorum ama bilemedim
aynen canım inşallahherhangi bir adet belirtin var mı ne zaman test yapmayı düşünüyorsun normalde gecikirmiydi
Onceden baska yerdelerdi biz evlendik 6 ay sonra hemen taşındılar yakin sayilmaz ama telefonla bile ortaligi karıştırıyorlar gece 12 1 de bizi arıyorlar cocuk yapmamizi,mi istemiyorlar nedir anlamiyorum ya da pazar gunleri,bi bahanesini bulup esime is cikariyorlar bizi getir,bizi götür gibisinden.Dedim ya Allah a havale ettim.Stresten kurtulmak icin oyuncak örmeye basladim insallah bebisim olur da oynarKocan yanindaysa umursama ilk baslarda oluyor illaki ama zamanla alisiyorlar bide evin yakin mi
Canım benim adetimde şuna öyle bugün doktora gittim acaba düşük mü diye çok şükür değilmiş. Pelte pelte mi korkma hemenkızlar bende nihayet bugün söküldüm ama parçalar geliyo ya bu ne demek böyle.zaman zaman oluyorduda her ay degil tabi ilk defa bu kadar dikkatimi çekti.kist varda o mu gidiyoki falan diye düşünmeye başladım
İnşallah canım ya 18 i bat ama bilemedim yaAyyy inşallah bebiştir canım, kalbimden geçen buama yine de sonradan uzulmemek adına regl gununu beklemelisin canım, reglin ne zaman?
Hadi inşallah kırmızıları görmezsinİnşallah canım ya 18 i bat ama bilemedim ya
Bendede oldu ama gebelik yok maalesef inş sende olurKızlar beyaz akıntı iyiye mi işaret acaba bide bende kabızlık var sanki bişe sol göğsüm arada sızlıyor düşünmek istemiyorum ona da yormak istemiyorum ama bilemedim
kısmet canım ya kötü düşünme öyle inşallah bu ay kavuşmuşuzdur meleklerimize bir ay daha strese girmeyiz inşallah bence de bekle bakalım stresten dolayı falan gecikme de olabilir ben anlamıyorum bu bir buçuk iki aylıkken öğrenenleri biz daha günümüz gelmeden binlerce strese giriyoruz testlerle uğraşıyoruz hele şu kaza olayına zaten hiç anlam veremiyorum biz onun için gece gündüz çalışıyoruz biir saat yataktan kalkmıyoruz millet kazaya gelip çocuk sahibi oluyor Allahım duy sesimizi ne olur bizlere de nasip et o melekleriYapip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum yapmayacam ben test kurtajdan sonra dengem sastigi icin bilemiyorum ama iki 3 aydan beri ayin 12 de gece olurdum gece artik saatler ayin 13 nu gosterirdi bu ayda dedigim gibi iki gun once test yaptim negatif yani yine yapip hayal kırıklığından korkuyorum bir kac gun daha bekliyecem adet belirtim olmazdi cnm bi tek siskinlik olurdu oda yok adet olduktan sonrada bel agrisi olurdu ama kurtajdan sonra hep bel agrisi cekiyorum inan ki ummuyorum bile hamile olacagimi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?