Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben hiç boş durmam ya bu huyumu hiç sevmiyorum internette gördüm hemen kalktım limonla gebelik testi yaptım gebelik olanlarda olduğu gibi oldu yine umutlar heyecanlar eve gidince de hem karbonatla olanı deneyecem hemde bir hemilelik testi patlatacam meraktan çatlarım şimdi

Canım stres yapma ve verimli gününü de başkaları yüzünden kaçırma alırsınız birbirinizin gönlünü, yatağa girince küslük olmaz :) burnundan neden kan geliyor? Daha önce oldu mu böyle birşey? Yoksa stres mi yaptın dikkat et kendine

Allah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu
Canım yakın mı oturuyorsunuz? Bu iş eşinde biter bence o koyacak tepkiyi artık benim de bir ailem var diye illa bebeğinizin olması gerekmiyor sen ve eşin de bir ailesiniz

Benimde ilk korunmasız ilişkimde kasık içlerim yanıyor gibi olmuştu ağrı olmuştu o ay hamile kalmıştım ( düşükle sonuçlandı maalesef).

Kizlaar kan testi yaptirdim sonucum 39 Cok sukur Rabbime
Ayyyyyyy ne güzel bir haber :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Peşinden inşallah bizde geliriz ondan sonra hangi bezi alalım ne yapalım vay benim çocuk hiç uyumuyor diye konuşmaya başlarız :) ben bu grubu çok sevdim ve inancım tam hepimiz güzel haberler ile buluşacağız sonra hep birlikte bir sonraki levele geçeriz

Bekliyoruz haberlerini canım.

Limonlu test nasil hadi anlat da ben de batim yaklasinca hemen yapayim yapmadan duramiyorum test olsun yeter ki
Insallah dogrudur

Benimde ilk korunmasız ilişkimde kasık içlerim yanıyor gibi olmuştu ağrı olmuştu o ay hamile kalmıştım ( düşükle sonuçlandı maalesef).
Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla canim.Bu arada benim burnum streste üzüntüde hemen kanar vücudumun tepkisi bu 1 haftadır ger gün kaniyor.Insallah guzel haber alirim da bunlari unuturum

Limonlu test nasil hadi anlat da ben de batim yaklasinca hemen yapayim yapmadan duramiyorum test olsun yeter ki
Insallah dogrudur
inşallah canım internetten bak istersen şeffaf bir kabın içine biraz idrarını yapıyorsun sonra üzerine orta boy limonu ikiye bölüp yarım tanesini üzerine sıkıyorsun eğer tortular ve parçacıklar dibine çökerse hamilesin ısrarla yüzeyde kalır çökmezse değilsin canım böyleymiş ne kadar doğruluk payı var bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…