- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.681
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım en son bat tarihin kaç canım bende gecen gün olursa dogacagı tarihe bakmıştım öylesine 24 mart gözükmüştü tabi kısmet olursaKizlaar kan testi yaptirdim sonucum 39Cok sukur Rabbime
Hayırlı olsun canımKizlaar kan testi yaptirdim sonucum 39Cok sukur Rabbime
Sat 17 Haziran di canimAllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım en son bat tarihin kaç canım bende gecen gün olursa dogacagı tarihe bakmıştım öylesine 24 mart gözükmüştü tabi kısmet olursa
Allah sana da nasip etsin insallahAllahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım en son bat tarihin kaç canım bende gecen gün olursa dogacagı tarihe bakmıştım öylesine 24 mart gözükmüştü tabi kısmet olursa
Tesekkurler canim Allah sana da nasip etsin dualarim sizinleHayırlı olsun canım
sagol canım amin teşekkür ederim benimde 16 hazirandı canım bakalım kısmetAllah sana da nasip etsin insallah
Canım stres yapma ve verimli gününü de başkaları yüzünden kaçırma alırsınız birbirinizin gönlünü, yatağa girince küslük olmaz :) burnundan neden kan geliyor? Daha önce oldu mu böyle birşey? Yoksa stres mi yaptın dikkat et kendineKizlar su an verimli donemdeyiz gun asiri yapıyoruz bugun de yapmamiz lazım az once esimle,kpederim yüzünden şiddetli bir tartışma yaşadık.Hem bu duruma çok üzüldüm hem de verimli,günü degerlendiremiyecez diye.Yapsak bile cok stresli ve üzgünüm ayrıca burnumdan kan boşalıyor nolur dua edin
Canım yakın mı oturuyorsunuz? Bu iş eşinde biter bence o koyacak tepkiyi artık benim de bir ailem var diye illa bebeğinizin olması gerekmiyor sen ve eşin de bir ailesinizAllah'a havale ediyorum insan evladının mutlu olduğunu istemez mi aklım almıyor. Inşallah tez,zamanda bizim de bebemiz olur belki o zaman anlarlar kendilerinden ayri bir ailemiz,duzenimiz,olduğunu
Benimde ilk korunmasız ilişkimde kasık içlerim yanıyor gibi olmuştu ağrı olmuştu o ay hamile kalmıştım ( düşükle sonuçlandı maalesef).Günaydın kızlar ,eşimle benimde ilk denememiz oldu çok şükür Allahın izniyle başladık . Sizde de oldu mu ? İlişkiden sonra kasiklarda ağrı ? Normal de ağrı olmaz kasiklarimda. İlişkiden sonra ağrılarım oldu
K kahvekokulu canım bende dün adet oldum Yen'i bat 9 AğustosAn itibariyle kırmızılandık. Ağustos listesindeki yerimizi alalim. K kahvekokulu canım ekler misin 8 ağustos yeni bat
Ayyyyyyy ne güzel bir haber :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Peşinden inşallah bizde geliriz ondan sonra hangi bezi alalım ne yapalım vay benim çocuk hiç uyumuyor diye konuşmaya başlarız :) ben bu grubu çok sevdim ve inancım tam hepimiz güzel haberler ile buluşacağız sonra hep birlikte bir sonraki levele geçerizKizlaar kan testi yaptirdim sonucum 39Cok sukur Rabbime
kızlar ben hiç boş durmam ya bu huyumu hiç sevmiyorum internette gördüm hemen kalktım limonla gebelik testi yaptım gebelik olanlarda olduğu gibi oldu yine umutlar heyecanlar eve gidince de hem karbonatla olanı deneyecem hemde bir hemilelik testi patlatacam meraktan çatlarım şimdi
Limonlu test nasil hadi anlat da ben de batim yaklasinca hemen yapayim yapmadan duramiyorum test olsun yeter kikızlar ben hiç boş durmam ya bu huyumu hiç sevmiyorum internette gördüm hemen kalktım limonla gebelik testi yaptım gebelik olanlarda olduğu gibi oldu yine umutlar heyecanlar eve gidince de hem karbonatla olanı deneyecem hemde bir hemilelik testi patlatacam meraktan çatlarım şimdi
Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla canim.Bu arada benim burnum streste üzüntüde hemen kanar vücudumun tepkisi bu 1 haftadır ger gün kaniyor.Insallah guzel haber alirim da bunlari unuturumBenimde ilk korunmasız ilişkimde kasık içlerim yanıyor gibi olmuştu ağrı olmuştu o ay hamile kalmıştım ( düşükle sonuçlandı maalesef).
inşallah canım internetten bak istersen şeffaf bir kabın içine biraz idrarını yapıyorsun sonra üzerine orta boy limonu ikiye bölüp yarım tanesini üzerine sıkıyorsun eğer tortular ve parçacıklar dibine çökerse hamilesin ısrarla yüzeyde kalır çökmezse değilsin canım böyleymiş ne kadar doğruluk payı var bilemem :)Limonlu test nasil hadi anlat da ben de batim yaklasinca hemen yapayim yapmadan duramiyorum test olsun yeter ki
Insallah dogrudur
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlaar kan testi yaptirdim sonucum 39Cok sukur Rabbime
Benimde ilk korunmasız ilişkimde kasık içlerim yanıyor gibi olmuştu ağrı olmuştu o ay hamile kalmıştım ( düşükle sonuçlandı maalesef).[/QUOT
ÜzüldümAllah kimseye yaşatmasin hayırlı evlatlatiniz olur inşallah. Bakalım Mevlam neler hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?