Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bebeğimiz daha mi varGözün aydın
Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese nasip eder insallah dualarim sizlerle
B benyoruldumhayat09 . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amiin insallah Allah sizlere de nasip etsin insallah

Vallahi grupca herkesin olsa birlikte ilerlesek muhtesem olurdu :) guzel dileklerin icin cok tesekkurler dualarim sizlerle

Malesef canım karbonat da yaptım ilk önce köpürďü ne anlama geliyor bilmiyorum ama test yaptım gayet açık ve net söylüyor ki o testlerin doğruluk payı falan yok
Bosver yanlis,olsun tutarsiz olsun ama sen hamile ol insallah

Aminnnn aminnnn Aynn kiz hic deme nasip iste zamani var demekki

Kızlar bugün ovulasyon testlerim geldi. Bi palet içinde 2 tane olmak üzere toplam 30 tane var. Yarın başlayacağım şimdi ben sadece gün içinde 1 tane mi yapayım yoksa sabah ve akşam olmak üzere 2 tane mi? Birde saat kaçta yapmalıyım? Öğretmen olduğum için yaz tatili malum geç kalkıyoruz sabah aç karna mı yapılmalı ilk idrarla mı bana ayrıntılı söylermisiniz lütfen?

Canım şöyleki ilk idrarla yapmıyorsun bu bir. İkinci olarak her gün aynı saatte yapsan daha iyi olur ve yapmadan önce 3 4 saat su sıvı almamış ol. Ben genelde 5 gibi yapıyorum ve sıvı almamaya dikkat ediyorum zaten akıntından da az çok anlıyorsun.

Sadece 5 de mi yapıyosun canım birde 3-4 saat sıvı almayacağız onun haricinde birşeyler yesek sıkıntı olur mı yoksa hiç birşekilde birşey almamamız mı gerekiyo

Kızlar çok mutsuzum. Yarın bat günüm hiçbi belirti yok 3 4 gündür test yapıyorum hepsi negatif ne yapicam ne yapmam lazım psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum. Ne zormuş bu işler allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne yapmam lazım neyi eksik veya yanlış yapıyoruz kafayı yemek üzereyim.

Çok stres yapma lütfen bende dün adet oldum. Kafanı boşalt rahat ol elbet güzel haberlerin gelecek. Ne kadar kafaya takarsan o kadar ileri tarihe atarsın. Bunaldıkça bize yaz dertleşiriz biraz rahatlarsın. Herşeyin vakti canım Doğum ve ölüm gibi. Yaradan yazmıştır bebeğinin geleceği günüde bunu düşün bol çalışma yap ve kafanı rahatlat :)

Canım telkinlerin için çok teşekkür ederim. Elimde değil düşünmek istemiyorum ama eşim o kadar çok istiyo ki onun isteğini gördükçe her negatifte yokluyorum bende don zamanlarda bana belli etmemeye çalışıyo üzülüyorum diye ama anlıyorum ben çok üzülüyorum çok

Canım nasip diye bişi var üzme bu kadar kendini. Kaçıncı ayınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…