- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.701
Hayırlı olsun Allah sağlık ve huzur ile kucağına almayi nasip eylesin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amiin insallah Allah sizlere de nasip etsin insallahBir bebeğimiz daha mi varGözün aydın
Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese nasip eder insallah dualarim sizlerle
B benyoruldumhayat09 . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Vallahi grupca herkesin olsa birlikte ilerlesek muhtesem olurdu :) guzel dileklerin icin cok tesekkurler dualarim sizlerleAyyyyyyy ne güzel bir haber :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Peşinden inşallah bizde geliriz ondan sonra hangi bezi alalım ne yapalım vay benim çocuk hiç uyumuyor diye konuşmaya başlarız :) ben bu grubu çok sevdim ve inancım tam hepimiz güzel haberler ile buluşacağız sonra hep birlikte bir sonraki levele geçeriz
Malesef canım karbonat da yaptım ilk önce köpürďü ne anlama geliyor bilmiyorum ama test yaptım gayet açık ve net söylüyor ki o testlerin doğruluk payı falan yokgizemlii123 cok,ilginç eger hamileysen gorcez insallah dogruluk payini
Bosver yanlis,olsun tutarsiz olsun ama sen hamile ol insallahMalesef canım karbonat da yaptım ilk önce köpürďü ne anlama geliyor bilmiyorum ama test yaptım gayet açık ve net söylüyor ki o testlerin doğruluk payı falan yok
kısmet canım ya kötü düşünme öyle inşallah bu ay kavuşmuşuzdur meleklerimize bir ay daha strese girmeyiz inşallah bence de bekle bakalım stresten dolayı falan gecikme de olabilir ben anlamıyorum bu bir buçuk iki aylıkken öğrenenleri biz daha günümüz gelmeden binlerce strese giriyoruz testlerle uğraşıyoruz hele şu kaza olayına zaten hiç anlam veremiyorum biz onun için gece gündüz çalışıyoruz biir saat yataktan kalkmıyoruz millet kazaya gelip çocuk sahibi oluyor Allahım duy sesimizi ne olur bizlere de nasip et o melekleri
Malesef canım çok umutlanmistim ama çok üzüldüm şimdi her ay hüsran yeter artık sıkıldımBosver yanlis,olsun tutarsiz olsun ama sen hamile ol insallah
Uzulme stres yapma,hayat mucizelerle dolu.Ne varsa bitkilerde var konu açacağım hatta az sonraMalesef canım çok umutlanmistim ama çok üzüldüm şimdi her ay hüsran yeter artık sıkıldım
O zaman bizi daha fazla yıpratmadan gelsin artık :)Aminnnn aminnnn Aynn kiz hic deme nasip iste zamani var demekki
Tmm canım beni de etiketle bitki falan kullanmadım sadece bu ay ara sıra incir yedim öylesine ama nasip degilmisUzulme stres yapma,hayat mucizelerle dolu.Ne varsa bitkilerde var konu açacağım hatta az sonra
Kızlar bugün ovulasyon testlerim geldi. Bi palet içinde 2 tane olmak üzere toplam 30 tane var. Yarın başlayacağım şimdi ben sadece gün içinde 1 tane mi yapayım yoksa sabah ve akşam olmak üzere 2 tane mi? Birde saat kaçta yapmalıyım? Öğretmen olduğum için yaz tatili malum geç kalkıyoruz sabah aç karna mı yapılmalı ilk idrarla mı bana ayrıntılı söylermisiniz lütfen?
K kahvekokulu canimcim hatta kizlar ben adet oldum yeni bat 10 agustos benimkini 1. Sayfada yeniden duzenlermisin K kahvekokulu yeni ymaya caliscaz artik burdan yine yeniden devam bu ayda olur olur olmazsa ara vercem sikildim artik allah ne zaman verirse o zaman olsun napalim kizlar
Sadece 5 de mi yapıyosun canım birde 3-4 saat sıvı almayacağız onun haricinde birşeyler yesek sıkıntı olur mı yoksa hiç birşekilde birşey almamamız mı gerekiyoCanım şöyleki ilk idrarla yapmıyorsun bu bir. İkinci olarak her gün aynı saatte yapsan daha iyi olur ve yapmadan önce 3 4 saat su sıvı almamış ol. Ben genelde 5 gibi yapıyorum ve sıvı almamaya dikkat ediyorum zaten akıntından da az çok anlıyorsun.
Çok stres yapma lütfen bende dün adet oldum. Kafanı boşalt rahat ol elbet güzel haberlerin gelecek. Ne kadar kafaya takarsan o kadar ileri tarihe atarsın. Bunaldıkça bize yaz dertleşiriz biraz rahatlarsın. Herşeyin vakti canım Doğum ve ölüm gibi. Yaradan yazmıştır bebeğinin geleceği günüde bunu düşün bol çalışma yap ve kafanı rahatlat :)Kızlar çok mutsuzum. Yarın bat günüm hiçbi belirti yok 3 4 gündür test yapıyorum hepsi negatif ne yapicam ne yapmam lazım psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum. Ne zormuş bu işler allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne yapmam lazım neyi eksik veya yanlış yapıyoruz kafayı yemek üzereyim.
Canım telkinlerin için çok teşekkür ederim. Elimde değil düşünmek istemiyorum ama eşim o kadar çok istiyo ki onun isteğini gördükçe her negatifte yokluyorum bende don zamanlarda bana belli etmemeye çalışıyo üzülüyorum diye ama anlıyorum ben çok üzülüyorum çokÇok stres yapma lütfen bende dün adet oldum. Kafanı boşalt rahat ol elbet güzel haberlerin gelecek. Ne kadar kafaya takarsan o kadar ileri tarihe atarsın. Bunaldıkça bize yaz dertleşiriz biraz rahatlarsın. Herşeyin vakti canım Doğum ve ölüm gibi. Yaradan yazmıştır bebeğinin geleceği günüde bunu düşün bol çalışma yap ve kafanı rahatlat :)
Canım nasip diye bişi var üzme bu kadar kendini. Kaçıncı ayınız merak ettimCanım telkinlerin için çok teşekkür ederim. Elimde değil düşünmek istemiyorum ama eşim o kadar çok istiyo ki onun isteğini gördükçe her negatifte yokluyorum bende don zamanlarda bana belli etmemeye çalışıyo üzülüyorum diye ama anlıyorum ben çok üzülüyorum çok
7. Ayımız olucakCanım nasip diye bişi var üzme bu kadar kendini. Kaçıncı ayınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?