- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.721
Anladım canımcım ovulasyon testi yaptın mı yumurtlama zamanına denk gelmiyodur belki dicem ama7. Ayımız olucak
Bu ay ovulasyon testiyle takip ettik canım. Predictor aldık adetinin 14.günü pozitifi gördük o gün devamındaki 2 günü değerlendirdik ama sonuç ortadaAnladım canımcım ovulasyon testi yaptın mı yumurtlama zamanına denk gelmiyodur belki dicem ama
Ya bende ovulasyona güveniyodum bilemedim dr a gittimiz mi canım genel bi muayene olsaydınızBu ay ovulasyon testiyle takip ettik canım. Predictor aldık adetinin 14.günü pozitifi gördük o gün devamındaki 2 günü değerlendirdik ama sonuç ortada
Hem eşim hem ben gittik canım ikimizde dr herşey normal çıktı anlamıyorum. Adetimi bekliycem bu ay da olmazsa hsg çektireyim diyorum. Bilgin var mı canım seninYa bende ovulasyona güveniyodum bilemedim dr a gittimiz mi canım genel bi muayene olsaydınız
benim 1.5 yil oldu7. Ayımız olucak
Canım ya rabbim tez zamanda versin hayırlısıyla hepimize. Doktora gittiniz mibenim 1.5 yil oldu
teşekkür ederim canım. hsg çekildi bu sorun çıkmadı klomen catlatma iğnesi kullandim olmadı. en son bu ay aşılama yaptık umutlandık ama iki gündür kahverengi akıntım geliyor yine olmadı yaniCanım ya rabbim tez zamanda versin hayırlısıyla hepimize. Doktora gittiniz mi
Canım belki yerleşme kanamasıdır. Bata ne kadar varteşekkür ederim canım. hsg çekildi bu sorun çıkmadı klomen catlatma iğnesi kullandim olmadı. en son bu ay aşılama yaptık umutlandık ama iki gündür kahverengi akıntım geliyor yine olmadı yanibeklemekten başka çare yok
inşallah öyledir diyeceğim ama bu sefer de böyle umutlanip hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum. bata 3 gün kaldıCanım belki yerleşme kanamasıdır. Bata ne kadar var
Bat hep zamanında oluyosa yerleşme olabilir bence gidip kan testi yaptır 3 gün kaldıysa çıkar kandainşallah öyledir diyeceğim ama bu sefer de böyle umutlanip hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum. bata 3 gün kaldı
şu sozlerinizle o kadar umutlandımumutlandım ki, çok teşekkür ederimBat hep zamanında oluyosa yerleşme olabilir bence gidip kan testi yaptır 3 gün kaldıysa çıkar kanda
Ne zamandır deniyorsunuz canım?Kızlar çok mutsuzum. Yarın bat günüm hiçbi belirti yok 3 4 gündür test yapıyorum hepsi negatif ne yapicam ne yapmam lazım psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum. Ne zormuş bu işler allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne yapmam lazım neyi eksik veya yanlış yapıyoruz kafayı yemek üzereyim.
7.ay olucak canımNe zamandır deniyorsunuz canım?
Anlıyorum seni canım herşey yolunda olsa da olmadı mı olmuyor. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup ayaklarını kaldırıyormusun? Dizlerini kırabilirsin de bu arada. Doktor kontrolüne giderek içini rahatlatabilirsin. Ama en önemlisi moral, keyifli ve rahat oldun mu oluyor. Sevgiler..7.ay olucak canım
Sadece 5 de mi yapıyosun canım birde 3-4 saat sıvı almayacağız onun haricinde birşeyler yesek sıkıntı olur mı yoksa hiç birşekilde birşey almamamız mı gerekiyo
Sağol canım söylediklerin için. Yastık koymuyorum ama baya bi kalkmadan yatıyorum bide çok afedersin kalktığım an meninin neredeyse hepsi geri geliyo ondan mi oluyo düşünüyorum bazen normal mi o kadar olmasıAnlıyorum seni canım herşey yolunda olsa da olmadı mı olmuyor. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup ayaklarını kaldırıyormusun? Dizlerini kırabilirsin de bu arada. Doktor kontrolüne giderek içini rahatlatabilirsin. Ama en önemlisi moral, keyifli ve rahat oldun mu oluyor. Sevgiler..
Normal canım. Ama ayaklarını da kaldırırsan daha etkili olur. Yastık koyduğunda açıyı terse çeviriyorsun. Yani meninin içeri akması için yardımcı oluyorsun. Artık gerisi de spermler ve senin yumurta hanıma kalıyor. Çiçeği kapıp gelen gönlünü çalarSağol canım söylediklerin için. Yastık koymuyorum ama baya bi kalkmadan yatıyorum bide çok afedersin kalktığım an meninin neredeyse hepsi geri geliyo ondan mi oluyo düşünüyorum bazen normal mi o kadar olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?