- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.741
Buna katılıyorum eger ona odaklanirsan her sey kötü gidiyorNormal canım. Ama ayaklarını da kaldırırsan daha etkili olur. Yastık koyduğunda açıyı terse çeviriyorsun. Yani meninin içeri akması için yardımcı oluyorsun. Artık gerisi de spermler ve senin yumurta hanıma kalıyor. Çiçeği kapıp gelen gönlünü çalarbi de birlikte olurken bebek olayını çıkar kafandan keyif almaya bak.
Bu ay aslında hiç düşünmedim biliyo musun. Gerçekten isteyerek birliktelik oldu kocamı da çok seviyorum ama olmayınca olmuyo işteNormal canım. Ama ayaklarını da kaldırırsan daha etkili olur. Yastık koyduğunda açıyı terse çeviriyorsun. Yani meninin içeri akması için yardımcı oluyorsun. Artık gerisi de spermler ve senin yumurta hanıma kalıyor. Çiçeği kapıp gelen gönlünü çalarbi de birlikte olurken bebek olayını çıkar kafandan keyif almaya bak.
Vakti vardır annesi, gelir.. Ben her kadının doğurganlık için en uygun olduğu bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Örnek verirsem, ben Kasım doğumluyum, kardeşim de eylül. Yani demek ki Şubat, mart, nisanı annemin bedeni daha çok sevmiş. Tesadüftür belki de ama. Hormonları, keyfi falan kimisinin yazı seviyodur, kimisinin kışı ya da baharı diye düşününce mantıksız gelmiyor.Bu ay aslında hiç düşünmedim biliyo musun. Gerçekten isteyerek birliktelik oldu kocamı da çok seviyorum ama olmayınca olmuyo işte
Ne kadar optimist düşünebiliyosun senin gibi olabilsem keşke şu an üzerimde saçma bi duygusallık var biraz önce tv de bişey izliyorum önemsiz bişey ona bile ağladım yani biri dokunsa hüngür hüngür ağlıcak moddayım şu an. Adet olucam ya duygular inişli çıkışlı şu an sanırım.Vakti vardır annesi, gelir.. Ben her kadının doğurganlık için en uygun olduğu bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Örnek verirsem, ben Kasım doğumluyum, kardeşim de eylül. Yani demek ki Şubat, mart, nisanı annemin bedeni daha çok sevmiş. Tesadüftür belki de ama. Hormonları, keyfi falan kimisinin yazı seviyodur, kimisinin kışı ya da baharı diye düşününce mantıksız gelmiyor.
İyi değerlendir canım inşallah hayırlı haberler gelirhuu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
P paraleller C canan_ccsafari_go @Mernur1325 @Sehriayaz58 Defnem08 Guguuu K kahvekokulu ve diger arkadaslar Gazamiz mubarek olsun
insAllah canim gecen ay ilk korunmasiz ayimizdi ama yumurtlama donemi bayrama denk geldi il disi misafirlikteydik degerlendiremedik pekte heyecanim olmadi o yuzden acikcasi bu ay cok merakta olurum kesin ins kafayi takmamayi basaririmİyi değerlendir canım inşallah hayırlı haberler gelir
Kuzuuumm nasilsinn cok iyi degerlendirin stresten uzak dur ve tadini cikar vee ayaklarini tepeye dikip uzanmayi unutma :) bende bugun dogurgan haftama girdim hayirlisi yarin da doktor kontrolum var test sonuclarimi gostericem bebislerimiz gelsin artik hayirlisiyla :)huu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
P paraleller C canan_ccsafari_go @Mernur1325 @Sehriayaz58 Defnem08 Guguuu K kahvekokulu ve diger arkadaslar Gazamiz mubarek olsun
Tamam canım teşekkür ederimCanım yani aşağı yukarı aynı saatlerde yapılması öneriliyor ben de aslında 5 6 civarı yapıyorum valla yiyorum sadece sıvı almamaya çalışıyorum mesela Ramazan da çok iyiydi ya öyle düşünnese dediğim gibi sen aynı saatlerde yapmaya özen göster ve 3 saat civarı da bir şey içmemeye canım
Benimde bugün bitti canımhuu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
iyiyim canim daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum cok sukur yarin benimde kistlerim icin kontrolum var bakalm ne dicek kendi dr um bidahaki adette gel dedi dayanamadm baska bi dr a baktircam kistleri merak ediyorumKuzuuumm nasilsinn cok iyi degerlendirin stresten uzak dur ve tadini cikar vee ayaklarini tepeye dikip uzanmayi unutma :) bende bugun dogurgan haftama girdim hayirlisi yarin da doktor kontrolum var test sonuclarimi gostericem bebislerimiz gelsin artik hayirlisiyla :)
insAllah canim bnim, ben test almadim canim bakalm ins gecen ay degerlendiremdk yumurtlamayi,bu ay gun asiri deneyelm olmadi ins bidahaki ay bnde test alirim diye dusunuyorum tabi kistlerim ne alemde hc bilmiyorumBenimde bugün bitti canımçalışmalar başlasın artık ovulasyon testi sparişi vermiştim oda bugün geldi bikaç gün sonra onada bşlayacağım inşallah bu ay hamiş kalırız
Evet hayatim cook iyi anliyorum seni. Bebis ugruna her yolu deniyoruz napalim yeter ki gelsinler de sersemligi uykusuzlugu goze aliyoruz iste.. :) benim kistler de gecer insallah en kisa zamanda. Doktorum bana bitkisel bi ilac verdi benim adetler cok sancili oluyordu hem agriyi tedavi edicek hemde hamile kalmayi fazlasiyla kolaylastiriyormus doktoruna yarin bir danis derim hic bir zarari yok tamamen bitkisel azicik umutlandim..iyiyim canim daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum cok sukur yarin benimde kistlerim icin kontrolum var bakalm ne dicek kendi dr um bidahaki adette gel dedi dayanamadm baska bi dr a baktircam kistleri merak ediyorumins bi sıkınti cikmassa bu sefer degerlendircez canim ya aslnda sey diyorum iliski sonrasi dusa gir falan baya kayip oluyo biraz takintiliyim ben aman bise kalmasn diye dusta kac kere kontrol ediyorum afedersin .uyuyup snra kalkim dus alim diyorum ama namaza kalkiyorum uyan dus al namaz kil tekrar sabah ise gt sersem olurum gibime geliyo
İnşallah gerek kalmaz kuzum bu ay hamiş olursuninsAllah canim bnim, ben test almadim canim bakalm ins gecen ay degerlendiremdk yumurtlamayi,bu ay gun asiri deneyelm olmadi ins bidahaki ay bnde test alirim diye dusunuyorum tabi kistlerim ne alemde hc bilmiyorum
Canım benimde adetim sancılı oluyo bildiğin bacaklarım uyuşuyo o derece kistim yok çok şükür temiz adı ne bu bitkisel ilacın reçetesizse bende alayım ağrı kesiciden iyidirEvet hayatim cook iyi anliyorum seni. Bebis ugruna her yolu deniyoruz napalim yeter ki gelsinler de sersemligi uykusuzlugu goze aliyoruz iste.. :) benim kistler de gecer insallah en kisa zamanda. Doktorum bana bitkisel bi ilac verdi benim adetler cok sancili oluyordu hem agriyi tedavi edicek hemde hamile kalmayi fazlasiyla kolaylastiriyormus doktoruna yarin bir danis derim hic bir zarari yok tamamen bitkisel azicik umutlandim..
huu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
Agnucaston canim hayit otu özlü bir ilacmis.. Netten arattirdim eksi sozlukte falan sey yaziyodu cesitli sebeplerden dolayi hamile kalamayan kadinlari hamilelik makinesine donduren ilactir kullanirken korunmasiz iliskiye girmeyin falan yaziyo hatta baya kisi ilk ayda ikinci ayda kalmis.. Benim adetim inanilmaz agrili olur belim bacaklarim dizlerim agrir midem bulanir baya zorlu gecer.. Doktora danismak lazimmis ama bu ilac icin tavsiye ediyorum bi danis druna. Recetesiz alma yine senCanım benimde adetim sancılı oluyo bildiğin bacaklarım uyuşuyo o derece kistim yok çok şükür temiz adı ne bu bitkisel ilacın reçetesizse bende alayım ağrı kesiciden iyidir
Evet hayatim cook iyi anliyorum seni. Bebis ugruna her yolu deniyoruz napalim yeter ki gelsinler de sersemligi uykusuzlugu goze aliyoruz iste.. :) benim kistler de gecer insallah en kisa zamanda. Doktorum bana bitkisel bi ilac verdi benim adetler cok sancili oluyordu hem agriyi tedavi edicek hemde hamile kalmayi fazlasiyla kolaylastiriyormus doktoruna yarin bir danis derim hic bir zarari yok tamamen bitkisel azicik umutlandim..
İnşallah gerek kalmaz kuzum bu ay hamiş olursunbol bol dua ediyorum bizlere yarın doktordan inşallah güzel haberler alırsın
canimcim insallah kistlerin gitmistir ve bu ah hersey istedigin gibi olur. bence biz gecen ayi saymayalim hic degerlendiremedik kiama bu ay bakalim neler neler olacak iyi haberler alalim insallah ben de bugun itibariyle degerlendirmeye basladim bakalim... bu ay ovulasyon takibi yapmayacagim cunku o da insani geriyor ustelik yaz gunu 4 saat su icmemek ayy mimkin diil en guzel gunasiri iliski kafam da daha rahat olcak boyle.
bu ay ben reglimin 2. gunu hormonlarima baktirdom hersey iyi yolunda. yumurtlarim da baya vardi iyiydi ama esime de spermiyogram yaptirdik hareketlilik coook iyi cikmadi. %35 iyiymis ama bizimki %22. fena degil ama bilemedim biraz zaman alabilir yani o yuzden de cok seyyapmiyorum bakalim kismet.
sen doktora gittin mi ne dedi doktor kistlerine? ins ii haberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?