Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kist icin bir çok şey öneriyorlar sıkıntı etme inşallah olur kuzum

canım ben ikinci çizgi görmüyorum ama

Bat a 5 gün var erken gebelik testi yaptım boyumun ölçüsünü aldım bugün ağlaya sızlaya temizlik yapar debelenirim
Adet olduğum gün herşeyi silicem diye karar aldım bunca ay düşünmekten kuruntu yapmaktan olmadı geçti gitti sizi sayfayı çok sevdim ama gaza geliyorum stres olunca olmuyor
Nasıl aklımdan çıkarıp rahat olucagım hakkında da bir fikrim Yok
Yarabbim şu mübarek günün hatrına bizlerin kucaklarını doldur , güzel haberleri nasip et

canım testi açmadan halinde var gibi açık halinde yokk gibi testini tekrarla istersen anlattığına göre üstüne görmüş gibisin ama teste tekrar çıkarsa artmış olması gerek

Canim benim hayirlisi olsun vardir rabbimin bir bildigi gecen ay ben de senin gibiydim stresten aglar dururdum gereksiz testlerle doldurdum evimi adetim geldi ve bir silkelendim oyle bir karar aldim ki nasil rahatim anlatamam dusunme akisina birakmaya calis inan bunu yapabilirsen stresten kurtulursun ben hem kendimi hem esimi bunaltmaya baslamistim nerdeyse adamcagiz beni teselli etmekten halsiz düştü :) Bunu yapmaya calis canim hic bebek getirme aklina

Günaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.

Günaydın güzel anne adayları. Stres konusu geçmişken benimde tavsiyem eşlere yansıtmayın. Bizzat bir baba adayı tarafından aldım bende bu tavsiyeyi. Kendimiz takipte kalalim işte takvimdi yumurtaydı vs. Onlar bilmesin biz zaten yeterince geriliyoruz bir taraf rahat olsun. Sonra normal ilişki düzeni bile olumsuz etkilenebilir.

Günaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.
Hayırlı cumalar canım inşallah testlerin olumlu çıkacak güzel düşün güzel olsun.bizleride haberdar et

günaydın canım.en heyecanlı günlerde son 1 hafta zatenmusmutlu haberlerini alırız inşallah

inşallah hepberaber alalım benimle batı bekleyen tüm arkadaşlara rabbim hayırlısı ile bu güzel sevinci yaşayalım inşallah

senin bat ne zaman canım

Yaptım şimdi malesef negatif
hayırlısı herşeyin önüne bak canım sıkma canını inş ez zamand hayırlı habeler ile gelirsin benim bi arkadaşım 1 yıldır uğraşıyordu pkoluydu aama doktor hamileliğe engel hiç bişey yok diyordu ne zaman akılmdan çıkardım kafama takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım diyor bende kafama takmamaya çalışacağım

İyi şeyler düşünüp iyi şeyler çagırır mısın canım. İnşallah hepsi güzel çıkar sonuçların. Iyi haberlerini bekliyoruz. Mübarek günde dualarımız seninle

benim eşim bu konuda benden daha çok takip ediyor wcde yumurtlama testi yapıyorum üstüme giriyor kırmızı çizgiyi göreceğim varmı yokmu diye şimdide ne bata 1 hafta kaldı ne zaman test yapsakta hamile olup olmadığını öereniriz diyor iki ay bu kadar ilgilenmesi ben bu konuya yoğunlaşıp kendimi sterese sokmak ve nefgatifi görünce onun isteğini yerine getirememiş ve kendi iç dünyamdakı o üzüntü iki katına çıkıyor.

Kızlar bizde bu hafta taşınıcaz tam yumurtlama dönemine denk gelecek. ovulasyon falan almıştım çok aksi oldu ya
çok kötü denk gelmiş canım ama sen arada derede işini göreceksin canım işlere yoğunlaşmışken inşallah mucizen sana süpriz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…