- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.781
Aynen bizi dahada üzüyor onların bu halleri. Geçen gün benim eşimde tek tek soruyor günleri testleri falan. Dedim ki sana hiçbir şey söylemeyeceğim. Sen normal seyrinde yaşa günlerini. Diğer konuları bana bırakbenim eşim bu konuda benden daha çok takip ediyor wcde yumurtlama testi yapıyorum üstüme giriyor kırmızı çizgiyi göreceğim varmı yokmu diye şimdide ne bata 1 hafta kaldı ne zaman test yapsakta hamile olup olmadığını öereniriz diyor iki ay bu kadar ilgilenmesi ben bu konuya yoğunlaşıp kendimi sterese sokmak ve nefgatifi görünce onun isteğini yerine getirememiş ve kendi iç dünyamdakı o üzüntü iki katına çıkıyor.
Al benden de o kadar. o kadar istekli ki başım ağrıyo desem hamilesin bence diyo :) testleri sürekli soruyo ben banyoda test yaparken kapıda bekliyo beraber bekleyelim ikinci çizgi çıkmasını diye.onu öyle heyecanlı görünce içim sızlıyo üzüntüm katlanıyo öyle isterimki eşime hamileyim diyebilmeyi rabbim nasip eder inşallah hepimize en kısa ve hayırlı zamanda.benim eşim bu konuda benden daha çok takip ediyor wcde yumurtlama testi yapıyorum üstüme giriyor kırmızı çizgiyi göreceğim varmı yokmu diye şimdide ne bata 1 hafta kaldı ne zaman test yapsakta hamile olup olmadığını öereniriz diyor iki ay bu kadar ilgilenmesi ben bu konuya yoğunlaşıp kendimi sterese sokmak ve nefgatifi görünce onun isteğini yerine getirememiş ve kendi iç dünyamdakı o üzüntü iki katına çıkıyor.
ayy hiç sorma canım ya.ister istemez taşınma telaşı yorgunluğu yogunlugu olacak.o arada ne güc kalır insanda ne de istek bilmiyorum artıkçok kötü denk gelmiş canım ama sen arada derede işini göreceksin canım işlere yoğunlaşmışken inşallah mucizen sana süpriz yapar
Bir şekilde değerlendir.Belli mi olur böyle bir zamanda nasip olur belki.Kızlar bizde bu hafta taşınıcaz tam yumurtlama dönemine denk gelecek. ovulasyon falan almıştım çok aksi oldu ya
İnşallah kuzucum ama bilmiyorumki ovulasyonu yaparım tam gününde adam yorgun olur.ne diyim bu sefer.en iyisi bu ay yapmıycam ovulasyonlaBir şekilde değerlendir.Belli mi olur böyle bir zamanda nasip olur belki.
Yumurtlamanın bir ve 2 gün öncesini değerlendirebiliyorsan kaçırma. 1 gün önce yumurtlama gününden daha kıymetliymiş.Kızlar bizde bu hafta taşınıcaz tam yumurtlama dönemine denk gelecek. ovulasyon falan almıştım çok aksi oldu ya
ayy hiç sorma canım ya.ister istemez taşınma telaşı yorgunluğu yogunlugu olacak.o arada ne güc kalır insanda ne de istek bilmiyorum artık
Al benden de o kadar. o kadar istekli ki başım ağrıyo desem hamilesin bence diyo :) testleri sürekli soruyo ben banyoda test yaparken kapıda bekliyo beraber bekleyelim ikinci çizgi çıkmasını diye.onu öyle heyecanlı görünce içim sızlıyo üzüntüm katlanıyo öyle isterimki eşime hamileyim diyebilmeyi rabbim nasip eder inşallah hepimize en kısa ve hayırlı zamanda.
Aynen bizi dahada üzüyor onların bu halleri. Geçen gün benim eşimde tek tek soruyor günleri testleri falan. Dedim ki sana hiçbir şey söylemeyeceğim. Sen normal seyrinde yaşa günlerini. Diğer konuları bana bırak
canım illaki belirti olacak diye birşey yok bence günün gelmeden test yapma ben oğlumda hiçbir belirti olmadan gebe olduğumu öğrenmiştimBat a son 4 şu an belirti YOk umutsuz olmak istemiyorum ama napayım bilemedim test yapmadan zor tutuyorum kendimi bi insan da hiç mi belirti olmaz arkadas ya
Canım senin daha gelmedi galiba. Gecikmeler oluyor mu normaldeYumurtlamanın bir ve 2 gün öncesini değerlendirebiliyorsan kaçırma. 1 gün önce yumurtlama gününden daha kıymetliymiş.
Aslında bu ay takvim uygulamasından baktım. Normalde bugün ya da yarın gelicekCanım senin daha gelmedi galiba. Gecikmeler oluyor mu normalde
canım benimde bu süreçte tayin olursa ev taşıma var ben her yeni evde o gece hayırlama yaparım sende yap arkadaşım olmaz birde ucunda yumoşlar var ama
ayy canım gelmesin kırmızılar gelsin bebiş haberleriAslında bu ay takvim uygulamasından baktım. Normalde bugün ya da yarın gelicek
hic korkma canim bnce sende ki kistlerde benimki gbi eriyen basit kisler merak etme Allahin izniyle bise cikmazGünaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.
bence daha cok sanslisin canim cunku karambolde kafa daha daginik oluyo bi arkadas bi sene oyle ugrasmis olmamisti gorumcemin dugunu vardi evde misafir var is guc falan bi baktim o ay hamile kalmisim demisti hatta bnde ck gulmustum ne ara firsat buldun diyeKızlar bizde bu hafta taşınıcaz tam yumurtlama dönemine denk gelecek. ovulasyon falan almıştım çok aksi oldu ya
ciddimisin hayırlama demek çok güldüm alemsin ya.tamamdır o zaman yeni ewimizdeki ilk geceyi degerlendircem uğurlu gelir belki haklısın
ay cok güldüm canim ck tatlisin insAllah hayirlama hayirlar getirircanım benimde bu süreçte tayin olursa ev taşıma var ben her yeni evde o gece hayırlama yaparım sende yap arkadaşım olmaz birde ucunda yumoşlar var ama
merhaba canım hoşgeldin canım nasılsın senin bat ne zamanay cok güldüm canim ck tatlisin insAllah hayirlama hayirlar getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?