Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bizi dahada üzüyor onların bu halleri. Geçen gün benim eşimde tek tek soruyor günleri testleri falan. Dedim ki sana hiçbir şey söylemeyeceğim. Sen normal seyrinde yaşa günlerini. Diğer konuları bana bırak

Al benden de o kadar. o kadar istekli ki başım ağrıyo desem hamilesin bence diyo :) testleri sürekli soruyo ben banyoda test yaparken kapıda bekliyo beraber bekleyelim ikinci çizgi çıkmasını diye.onu öyle heyecanlı görünce içim sızlıyo üzüntüm katlanıyo öyle isterimki eşime hamileyim diyebilmeyi rabbim nasip eder inşallah hepimize en kısa ve hayırlı zamanda.

çok kötü denk gelmiş canım ama sen arada derede işini göreceksin canım işlere yoğunlaşmışken inşallah mucizen sana süpriz yapar
ayy hiç sorma canım ya.ister istemez taşınma telaşı yorgunluğu yogunlugu olacak.o arada ne güc kalır insanda ne de istek bilmiyorum artık

ayy hiç sorma canım ya.ister istemez taşınma telaşı yorgunluğu yogunlugu olacak.o arada ne güc kalır insanda ne de istek bilmiyorum artık

canım benimde bu süreçte tayin olursa ev taşıma var ben her yeni evde o gece hayırlama yaparım sende yap arkadaşım olmaz birde ucunda yumoşlar var ama

amin arkadaşım amin inşallah tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla inşallah

bende senin gibi yapıyorum sorma bana ne kadar kaldı filan dedim bu hafta akışına bırak ben düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum hamilemiyim diye dedim

Bat a son 4 şu an belirti YOk umutsuz olmak istemiyorum ama napayım bilemedim test yapmadan zor tutuyorum kendimi bi insan da hiç mi belirti olmaz arkadas ya
canım illaki belirti olacak diye birşey yok bence günün gelmeden test yapma ben oğlumda hiçbir belirti olmadan gebe olduğumu öğrenmiştim

canım benimde bu süreçte tayin olursa ev taşıma var ben her yeni evde o gece hayırlama yaparım sende yap arkadaşım olmaz birde ucunda yumoşlar var ama
ciddimisin hayırlama demek çok güldüm alemsin ya.tamamdır o zaman yeni ewimizdeki ilk geceyi degerlendircem uğurlu gelir belki haklısın

Günaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.
hic korkma canim bnce sende ki kistlerde benimki gbi eriyen basit kisler merak etme Allahin izniyle bise cikmaz

Kızlar bizde bu hafta taşınıcaz tam yumurtlama dönemine denk gelecek. ovulasyon falan almıştım çok aksi oldu ya
bence daha cok sanslisin canim cunku karambolde kafa daha daginik oluyo bi arkadas bi sene oyle ugrasmis olmamisti gorumcemin dugunu vardi evde misafir var is guc falan bi baktim o ay hamile kalmisim demisti hatta bnde ck gulmustum ne ara firsat buldun diye mutlaka degerlendir ama gunlerini

ciddimisin hayırlama demek çok güldüm alemsin ya.tamamdır o zaman yeni ewimizdeki ilk geceyi degerlendircem uğurlu gelir belki haklısın

bende prensiptir şekerim :)) inşallah yeni ev yeni bebek getirir canım sağlıkla ve hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…