Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.
Dua et bol bol hayırlısı ile hiç bişey olmaz iyi düşün iyi olsun cnım

Canım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.

geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu iyidir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

çok geçmiş olsun inş biran evvel iyileşir

arkadaşım anneceğine rabbim şifa versin çok geçmiş olsun şimdi nasıl arkadaşım

Valla canim bende ne gelen var ne giden bende anlamadim bu sefer test yapmaya korkuyorum olsaydi cikardi zaten diyorum geri bi umut vardir diye hevesleniyorum iste sende durumlar nasil ?
ben de dün ağzımın payını aldım canım test yaptım akşam gayet net bir negatifi yapıştırdım umutlar ağustosa kaldı artık bir an önce gelsinde doktora gideyim nasıl bir tedavi uygulayacaz diye merak ediyorum

Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum

Hadi hayırlısı canım benim umarım güzel haberlerini alırız . Bende karbonatla denedim dün köpürdü ne kadar doğru bilemiycem 3 günüm var daha

Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum
kız bir çamaşır suyu eksikti onu da sen mi yaptın bende dün her testi denedim limon, karbonot, hamilelik testi tabi en net olanında ağzımın payını aldım oturdum

Hadi hayırlısı canım benim umarım güzel haberlerini alırız . Bende karbonatla denedim dün köpürdü ne kadar doğru bilemiycem 3 günüm var daha
canım bende denedim hem limon hem karbonat limon dibe çöktü karbonat ilk köpürdü sonra durdu ama idrarda gebelik testi yaptım negatif yani pek bir geçerliliği yok bence onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…