- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.801
Dua et bol bol hayırlısı ile hiç bişey olmaz iyi düşün iyi olsun cnımGünaydın hanimlar 10.40ta randevum var biraz endiseliyim hislerim bana bugun bir suru olumsuz sey cikicak tahlil sonuclarinda diyo bana dua edin... Hepinize hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin kucaklarimizi doldursun insallah.
Canım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.huu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
@paraleller @canan_cc @safari_go @Mernur1325 @Sehriayaz58Defnem08 @duygusuuuuu K kahvekokulu ve diger arkadaslar Gazamiz mubarek olsun
geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu iyidir inşallah bir an önce sağlığına kavuşurCanım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.
çok geçmiş olsun inş biran evvel iyileşirCanım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.
Merhaba kızlar rüyada zombi görmek ne demek
@Prenses357 ne yaptın nasılsın sende durumlar nasıl
Canım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.
gününmü geçti canım.Valla canim bende ne gelen var ne giden bende anlamadim bu sefer test yapmaya korkuyorum olsaydi cikardi zaten diyorum geri bi umut vardir diye hevesleniyorum iste sende durumlar nasil ?
SAğol canmmm Hayır olur inş. Bende korktum tabiki ama onu bir yere tıktımallah hayırlara çıkarsın arkadaşım vallahi zaten ödlekim birde onu görsem
Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorumgününmü geçti canım.
ben de dün ağzımın payını aldım canım test yaptım akşam gayet net bir negatifi yapıştırdım umutlar ağustosa kaldı artık bir an önce gelsinde doktora gideyim nasıl bir tedavi uygulayacaz diye merak ediyorumValla canim bende ne gelen var ne giden bende anlamadim bu sefer test yapmaya korkuyorum olsaydi cikardi zaten diyorum geri bi umut vardir diye hevesleniyorum iste sende durumlar nasil ?
Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum
kız bir çamaşır suyu eksikti onu da sen mi yaptınEvet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum
Daha bekleyin kızlar belki geç döllenme olur umut yitirmek yokben de dün ağzımın payını aldım canım test yaptım akşam gayet net bir negatifi yapıştırdım umutlar ağustosa kaldı artık bir an önce gelsinde doktora gideyim nasıl bir tedavi uygulayacaz diye merak ediyorum
canım bende denedim hem limon hem karbonat limon dibe çöktü karbonat ilk köpürdü sonra durdu ama idrarda gebelik testi yaptım negatif yani pek bir geçerliliği yok bence onlarınHadi hayırlısı canım benim umarım güzel haberlerini alırız . Bende karbonatla denedim dün köpürdü ne kadar doğru bilemiycem 3 günüm var daha
hiç umudum kalmadı bu aydancanım zaten tedavi falan da olmamıştı bu ay ara vermiştik kısmet diye yine doktor yolları gözüktü banaDaha bekleyin kızlar belki geç döllenme olur umut yitirmek yok
canım bende denedim hem limon hem karbonat limon dibe çöktü karbonat ilk köpürdü sonra durdu ama idrarda gebelik testi yaptım negatif yani pek bir geçerliliği yok bence onların
aynen bende merakımdan yaptım canım üçünü birden denedim ve kendime göre geçersizliğini onayladım bir daha umut edip onlarla sevinmem:)Bende güvenmedim zaten canm öyle eğlence olsun diye yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?