Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bnimde dun bitti canm.Bat 6 agst :) ....Ama biz sanirim yumurtalama donemini degerlendiremicez Cunki kocişimm şehir disinda olucakk ...Umudum yok ama insallah olur hatirlisii...Insallah sizilerinki tutar.. :) Ee nasilsnn .:)

Benimkide oyle olucak cnm sanmıyorum ben sıkıntıdan oluyor hep

Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum

canım inşallah meleğin süpriz yapıyordur. Senin ikinci evladın mı olacak
bende ikinci evladımı istiyorum

aynen bende merakımdan yaptım canım üçünü birden denedim ve kendime göre geçersizliğini onayladım bir daha umut edip onlarla sevinmem:)

Himm ışte herseyden medet umar olduk valla ya rabbim nolursun duy sesimizi beni ve arkadaslarimi sevindir bu mubarek günün hurmetine nolursun allahim

canım inşallah meleğin süpriz yapıyordur. Senin ikinci evladın mı olacak
bende ikinci evladımı istiyorum

İnşallah canim yaa insallahhhhh oyle cok istiyorum ki yok canim kurtaj oldum bos gebelikten ve hala onun psikolojisindeyim atamadim bi turlu üzüntü mu 3 ay korunduk bu ay korunmadik sadece hayirlisi bakalim allah gönlündekini versin cnm bnm

ahdi inşallah canım ya bak sevindim şimdi heyecan yaptım.

çok geçmiş olsun canım.sağlığına kavuşur inşallah biran evvel

bende şubatta 4,5 yıl bekleyişten sonra gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı kürtaj artı iğne ile zor bir süreç bebek kaybı allah birdaha yaşatmasın

inşallah rabbim öncelikle sizin gibi ilk gebeliğini isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip eder.
hemen gebe kalmışmıydın canım

Hep geriliyoruz. İşin sevimli tarafına bakalım bir de. Beğendiğiniz içinizden geçen isimler var mı kızlar

Amin canim cok zor gercekten rabbim kimseye yasatmasin bana da canim 7 aylik evliydim gebe kaldigimda suan 11 aylik evliyim yani 8 ayin 7 sinde evlilik yildonumumuz

Amin canim cok zor gercekten rabbim kimseye yasatmasin bana da canim 7 aylik evliydim gebe kaldigimda suan 11 aylik evliyim yani 8 ayin 7 sinde evlilik yildonumumuz
rabbim eşinle torunlarınızı görmeyi nasip etsin çok tazesiniz daha canım
ben 30 ağustosta 12 yılı bitiriyorum evliliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…