- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.821
huu huuu nerdesiniz arkadaslarim regl donemim dun bitti insAllah bu yumurtalik donemini degerlendircez ilk kezcok heyecanliyim özledim sizi
@paraleller @canan_ccsafari_go @Mernur1325 @Sehriayaz58 @Defnem08 @duygusuuuuu K kahvekokulu ve diger arkadaslar Gazamiz mubarek olsun
ben de dün ağzımın payını aldım canım test yaptım akşam gayet net bir negatifi yapıştırdım umutlar ağustosa kaldı artık bir an önce gelsinde doktora gideyim nasıl bir tedavi uygulayacaz diye merak ediyorum
Evet canim cnm dun olmam gerekti ama olmadim adettime 3 gun kalasiya test yaptim negatifti bekliyorun iste ama camasir suyula yapiyorum kopuruyor daha once ki hamileligimdede camasir suyu dogru cikmisti bundada bilemiyorum
Hadi hayırlısı canım benim umarım güzel haberlerini alırız . Bende karbonatla denedim dün köpürdü ne kadar doğru bilemiycem 3 günüm var daha
aynen bende merakımdan yaptım canım üçünü birden denedim ve kendime göre geçersizliğini onayladım bir daha umut edip onlarla sevinmem:)
canım inşallah meleğin süpriz yapıyordur. Senin ikinci evladın mı olacak
bende ikinci evladımı istiyorum
ahdi inşallah canım ya bak sevindim şimdi heyecan yaptım.bence daha cok sanslisin canim cunku karambolde kafa daha daginik oluyo bi arkadas bi sene oyle ugrasmis olmamisti gorumcemin dugunu vardi evde misafir var is guc falan bi baktim o ay hamile kalmisim demisti hatta bnde ck gulmustum ne ara firsat buldun diyemutlaka degerlendir ama gunlerini
çok geçmiş olsun canım.sağlığına kavuşur inşallah biran evvelCanım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.
bende şubatta 4,5 yıl bekleyişten sonra gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı kürtaj artı iğne ile zor bir süreç bebek kaybı allah birdaha yaşatmasınİnşallah canim yaa insallahhhhh oyle cok istiyorum ki yok canim kurtaj oldum bos gebelikten ve hala onun psikolojisindeyim atamadim bi turlu üzüntü mu 3 ay korunduk bu ay korunmadik sadece hayirlisi bakalim allah gönlündekini versin cnm bnm
belli olmaz canım günün geçiyor sonuçta belki o zaman çıkmamıştır içini ferah tut düşünmemeye çalış geleceği varsa gelir inşallah gelmezde bebiş haberlerini alırızBenimkide oyle olucak cnm sanmıyorum ben sıkıntıdan oluyor hep
ben azra ismini seviyorum kızım olursa Gülizar Azra koyacaz inşallah nasip olursa ismi belli ama kendisi ortada yok dahaHep geriliyoruz. İşin sevimli tarafına bakalım bir de. Beğendiğiniz içinizden geçen isimler var mı kızlar
belli olmaz canım günün geçiyor sonuçta belki o zaman çıkmamıştır içini ferah tut düşünmemeye çalış geleceği varsa gelir inşallah gelmezde bebiş haberlerini alırız
amin canım benim :)Himm ışte herseyden medet umar olduk valla ya rabbim nolursun duy sesimizi beni ve arkadaslarimi sevindir bu mubarek günün hurmetine nolursun allahim
bende şubatta 4,5 yıl bekleyişten sonra gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırıldı kürtaj artı iğne ile zor bir süreç bebek kaybı allah birdaha yaşatmasın
inşallah rabbim öncelikle sizin gibi ilk gebeliğini isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip eder.
hemen gebe kalmışmıydın canım
çamaşır suyu testi nasıl oluyor kız merak ettimAyy insallahhhh inşallah canimmm
rabbim eşinle torunlarınızı görmeyi nasip etsin çok tazesiniz daha canımAmin canim cok zor gercekten rabbim kimseye yasatmasin bana da canim 7 aylik evliydim gebe kaldigimda suan 11 aylik evliyim yani 8 ayin 7 sinde evlilik yildonumumuz
allah gönlüne göre versin canımben azra ismini seviyorum kızım olursa Gülizar Azra koyacaz inşallah nasip olursa ismi belli ama kendisi ortada yok daha
çamaşır suyu testi nasıl oluyor kız merak ettimbelki onuda denerim
ayy canım oğlum olursa yiğit koyacam kızım olursa duru yada doğa istiyorum ama eşimde ece diyo artık hayırlısı olsunHep geriliyoruz. İşin sevimli tarafına bakalım bir de. Beğendiğiniz içinizden geçen isimler var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?