- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.841
amin canım cümlemizin gönlüne göre versin Allah'ım bir an önce meleklerimize kavuşalımallah gönlüne göre versin canım
erkek olursa ne düşünüyosun canım rabbim gönlüne göre versinben azra ismini seviyorum kızım olursa Gülizar Azra koyacaz inşallah nasip olursa ismi belli ama kendisi ortada yok daha
Aminn canim maşallah sizede rabbim bizlerede uzun ömürlü evlilikler nasip etsin musmutlu olalim yuvamizda coluklu cocuklurabbim eşinle torunlarınızı görmeyi nasip etsin çok tazesiniz daha canım
ben 30 ağustosta 12 yılı bitiriyorum evliliğimde
dur birazdan o testi de deneyeyim birİdrarimi yapiyorum bi pet bardağa icinede domestos koyuyorum ustu beyaz kopuk olursa hamilesin olmazsada degilsin bi kere bende dogru cikti budada bilemiyorum
dur birazdan o testi de deneyeyim birsen yaptın mı sonuç ne oldu
o zamanda kayın babamın ismi canım Mehmet Emin ilk torun ve ilk gelin olunca :) aslında ilk falan bahane ben cok seviyorum onları ondan isimleri olsun istiyorum :)erkek olursa ne düşünüyosun canım rabbim gönlüne göre versin
o zamanda kayın babamın ismi canım Mehmet Emin ilk torun ve ilk gelin olunca :) aslında ilk falan bahane ben cok seviyorum onları ondan isimleri olsun istiyorum :)
güzel ama canım hem uyumludao zamanda kayın babamın ismi canım Mehmet Emin ilk torun ve ilk gelin olunca :) aslında ilk falan bahane ben cok seviyorum onları ondan isimleri olsun istiyorum :)
Güzel isimmiş. Adıyla çağıralım duyup gelsinben azra ismini seviyorum kızım olursa Gülizar Azra koyacaz inşallah nasip olursa ismi belli ama kendisi ortada yok daha
aynen canım teşekkür ederim:) Allah'ım kısmet ederse inşallah :)Himm ne guzel canim ismide guzel anlamida guzel
aynen canım Allahım kısmet ederse inşallah :)
ahh nerde o günler :)Güzel isimmiş. Adıyla çağıralım duyup gelsin
inşallah canım hepimiz birlikte güzel haberi alırız inşallah bu ay :)Ol ucak insallah ben inaniyorun
ayy canım oğlum olursa yiğit koyacam kızım olursa duru yada doğa istiyorum ama eşimde ece diyo artık hayırlısı olsun[/QUOTE Yiğit ismini bende çok severim oldum olası. Ece kısa olduğu için belki çift düşünülebilir. Ikinizinde gönlü olsun
İnşallah bu sefer olur. Çınar gibi kuvvetli kök salar içine ve filizlenirBende hep oglum olursa nisanliyken konuşurduk cinar koyucam diye hatta hamile kaldigimda emzik zinciri yaptirdim uzerinede cinar yaztirdim ama nasip olmadi iste
Hayırlı gelin Anlamlı güzel bir isim. Adıyla yaşar inşallaho zamanda kayın babamın ismi canım Mehmet Emin ilk torun ve ilk gelin olunca :) aslında ilk falan bahane ben cok seviyorum onları ondan isimleri olsun istiyorum :)
sagol canım benim amin:)Hayırlı gelin Anlamlı güzel bir isim. Adıyla yaşar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?