Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?

Yok canim olmadim. Çatlatma iğnesi olduğum aylarda adetten 3 gün önce falan başlıyordu bu ağrılar şimdi 10 gün var.
Umut vermek istemem ama benim kimyasal yasadigim ilk gebeligimde 2 hafta boyunca kasiklarim agridi tek taraflı iğne batıyor gibi oluyor geçiyor biraz sonra tekrar yineliyordu oyle mi oldu sende canim

Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi yazmak bugün nasip oldu bende çok fazla çocuk istiyorum adetim iki gün gecikti kan testi verdim ve negatif Ama tüm belirtiler var doktor bi kaç gün sonra bidaha yap dedi yaşayan var mi benim gibi

Kızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?
Canim benim de 11 gün var ben de dün oyle oldum insallah hayirlara vesile olur bir de ayakta duramiyorum bir iki gündür

Umut vermek istemem ama benim kimyasal yasadigim ilk gebeligimde 2 hafta boyunca kasiklarim agridi tek taraflı iğne batıyor gibi oluyor geçiyor biraz sonra tekrar yineliyordu oyle mi oldu sende canim
Tek taraflı değil canim ağrım kasigimin tam ortasi yani gobegimin 5 parmak altı bazen şiddetli bazen hafif ağrıyor. İnşallah dediğin gibi olur canım.

Pardon canim benim de 24 temmuz yanlış hesaplamışım benim de 10 günüm var Rabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah.

Canim birkac gün daha bekle belki de vardır bebisin. Birkac gün sonra tekrar yap canim hayırlı haberler alırsın insallah

insallah canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hanı beklemek zor bu şekilde var mi yokmu diye

Benim de hiç keyfim yok agridan canim
Valla canim al benden de o kadar cok asabiyim bu aralar her şeye üzülüp ağlıyorum. Çünkü kendimi umutlandiracak şeyler yapıyorum hayit otu aslanpençesi çörekotu yagi ne varsa hepsini deniyorum bu ay bu da beni umutlandırıyor sonra elimi ceneme koyup düşündüğümde boşuna hayal kurma diyorum yine üzüleceksin diyorum kendi kendime. Hep tek çizgi görmekten biktim 2 yıldır;(

Kizlar merhaba ben bi kac gundur ovulasyon testi yapiyorum sali gunu koyu iki cizgi vardi carsamba daha silik ve dun cok cok silik cikti bugun tekrar yaptim tekrar koyulasmaya baslamis hic birsey anlamadim yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…