- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.861
Normal test dışında her seyi denedin ha yarin hangi test var karpuz muzvee çamaşır suyu testini de başarıyla sonuçlandırmış bulunuyoruzo da eksik kalmasın demi
canım normal testi de denedim dün :) kocaman bir negatif onu da bırakmadım yani :)Normal test dışında her seyi denedin ha yarin hangi test var karpuz muz
Catlatma ignesi oldn mu cnmKızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?
İnşallah bu sefer olur. Çınar gibi kuvvetli kök salar içine ve filizlenir
Yok canim olmadim. Çatlatma iğnesi olduğum aylarda adetten 3 gün önce falan başlıyordu bu ağrılar şimdi 10 gün var.Catlatma ignesi oldn mu cnm
vee çamaşır suyu testini de başarıyla sonuçlandırmış bulunuyoruzo da eksik kalmasın demi
Umut vermek istemem ama benim kimyasal yasadigim ilk gebeligimde 2 hafta boyunca kasiklarim agridi tek taraflı iğne batıyor gibi oluyor geçiyor biraz sonra tekrar yineliyordu oyle mi oldu sende canimYok canim olmadim. Çatlatma iğnesi olduğum aylarda adetten 3 gün önce falan başlıyordu bu ağrılar şimdi 10 gün var.
Batın ne zamandi,bir an önce netlik kazansin seni kaybetcez testlerin arasinda :)canım normal testi de denedim dün :) kocaman bir negatif onu da bırakmadım yani :)
Canim benim de 11 gün var ben de dün oyle oldum insallah hayirlara vesile olur bir de ayakta duramiyorum bir iki gündürKızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?
Tek taraflı değil canim ağrım kasigimin tam ortasi yani gobegimin 5 parmak altı bazen şiddetli bazen hafif ağrıyor. İnşallah dediğin gibi olur canım.Umut vermek istemem ama benim kimyasal yasadigim ilk gebeligimde 2 hafta boyunca kasiklarim agridi tek taraflı iğne batıyor gibi oluyor geçiyor biraz sonra tekrar yineliyordu oyle mi oldu sende canim
Pardon canim benim de 24 temmuz yanlış hesaplamışım benim de 10 günüm varKızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?
Benim de hiç keyfim yok agridan canimCanim benim de 11 gün var ben de dün oyle oldum insallah hayirlara vesile olur bir de ayakta duramiyorum bir iki gündür
Canim birkac gün daha bekle belki de vardır bebisin. Birkac gün sonra tekrar yap canim hayırlı haberler alırsın insallahKızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi yazmak bugün nasip oldu bende çok fazla çocuk istiyorum adetim iki gün gecikti kan testi verdim ve negatif Ama tüm belirtiler var doktor bi kaç gün sonra bidaha yap dedi yaşayan var mi benim gibi
Amin canım inşallahPardon canim benim de 24 temmuz yanlış hesaplamışım benim de 10 günüm varRabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah.
Valla canim al benden de o kadarBenim de hiç keyfim yok agridan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?