Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum mayısta bebegimin kalbi atmayinca kürtaj oldum. Bu ay kürtaj sonrası ilk denemem Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah

Ben de nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum mayısta bebegimin kalbi atmayinca kürtaj oldum. Bu ay kürtaj sonrası ilk denemem Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah
Ahh canim benim çok geçmiş olsun ;( Rabbim bir daha yaşatmasin. En kısa zamanda tekrar gebe kalırsın insallah hayirlisiyla

geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu iyidir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

çok geçmiş olsun inş biran evvel iyileşir

arkadaşım anneceğine rabbim şifa versin çok geçmiş olsun şimdi nasıl arkadaşım

çok geçmiş olsun canım.sağlığına kavuşur inşallah biran evvel
Çok teşekkür ederim kızlar. Şimdi çok iyiyiz şükür dün taburcu edildi. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin.

Sağol canım amin. Ayy inşallah rabbim ol desin de oluversin
Adamın amin dileyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını bos koymasın bizi hastane hastane dolandirmasin insallah. Gerci iki yildir hastane hastane dolasiyorum ama 2 aydir doktoea fln gitmiyorum doktorum ara verdi. Gelecek ay aşılama tekrar. yine olmazsa tüp bebek dedi doktorum. BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

canım normal testi de denedim dün :) kocaman bir negatif
Catlatma ignesi oldn mu cnm
Cnm catlatma ignesi kac kere oldun

Amin canim amin. Benim de öyle her ay doktor işte en sonunda aşılamayla olmuştu rabbim nasip etmedi. İnşallah daha hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verdin rabbim.

Ayy canlarim hepinize teşekkür ediyorum doktorumla uzun uzun konustum allahima cok sukur kistlerim basit kistlermis tahlillerimde tumor markerlarimda temiz cikti hicbir problemim yokmus kistlerin gebelige engel degil dedi folik asite basladim rabbime sukurler olsun... Allahim hepimizin yaninda olsun insallah desteginiz icin tesekkur ederim hepinize bugun cok mutluyum...

hiç ihtimal yoktu canım resim çekmiştim ama yükleyemeyince sildim hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktu o kadar ki net yani :)

Him anladim cnm ayni bende oyle cnm silik cizgi bile yoktu adetime iiki gun kalasiya yaptigmda olsaydi diyorum cikardi azicikta olsa demi acaba yine yapsam mi

Bende en son adet olduğumda 2,3 kere ilişki oldu ama tutarmı hiç bilmiyorum. Bu ara annemle kaldığım için imkansız. Hayırlısı inşallah.

inşallah mucizen böyle bir zamanda sana sağlıkla gelir ve süpriz yapar rabbim nasip ederse 1 ilişki ilede olur canım

gözün aydın arkadaşım. inşallah mucizen gelir sağlıkla

Him anladim cnm ayni bende oyle cnm silik cizgi bile yoktu adetime iiki gun kalasiya yaptigmda olsaydi diyorum cikardi azicikta olsa demi acaba yine yapsam mi
ben adet günün değilse bekle derim benim geçen şubattaki gebeliğimde 3 gün önce yaptığımda yoktu adet gününde silikti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…