- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.881
Evet canim benimki de öyleydi niyeyse ama bugun daha iyiyim sadece ayakta durunca agriyor is felan yapinca agriyorAmin canım inşallah
Ağrın tam olarak kasığının ortasında mıydı?
Ben de nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum mayısta bebegimin kalbi atmayinca kürtaj oldum. Bu ay kürtaj sonrası ilk denemem Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallahValla canim al benden de o kadarcok asabiyim bu aralar her şeye üzülüp ağlıyorum. Çünkü kendimi umutlandiracak şeyler yapıyorum hayit otu aslanpençesi çörekotu yagi ne varsa hepsini deniyorum bu ay bu da beni umutlandırıyor sonra elimi ceneme koyup düşündüğümde boşuna hayal kurma diyorum yine üzüleceksin diyorum kendi kendime. Hep tek çizgi görmekten biktim 2 yıldır;(
Anladım canim ya ikimiz de hamisiz ya da degiliz o zaman.Evet canim benimki de öyleydi niyeyse ama bugun daha iyiyim sadece ayakta durunca agriyor is felan yapinca agriyor
hiç ihtimal yoktu canım resim çekmiştim ama yükleyemeyince sildim hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktu o kadar ki net yani :)Nasil oldu cnm resim at sana
Ahh canim benim çok geçmiş olsun ;( Rabbim bir daha yaşatmasin. En kısa zamanda tekrar gebe kalırsın insallah hayirlisiylaBen de nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum mayısta bebegimin kalbi atmayinca kürtaj oldum. Bu ay kürtaj sonrası ilk denemem Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah
Insallah ikimizde hamisizdir . ahhh ne kadar uzak geliyor bana hamislik ;(Anladım canim ya ikimiz de hamisiz ya da degiliz o zaman.
geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu iyidir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
çok geçmiş olsun inş biran evvel iyileşir
arkadaşım anneceğine rabbim şifa versin çok geçmiş olsun şimdi nasıl arkadaşım
Çok teşekkür ederim kızlar. Şimdi çok iyiyiz şükür dün taburcu edildi. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin.çok geçmiş olsun canım.sağlığına kavuşur inşallah biran evvel
dikkat et yoktur diye düşünme iyi beslen vucudunu zorlayici hareketler yapmaTek taraflı değil canim ağrım kasigimin tam ortasi yani gobegimin 5 parmak altı bazen şiddetli bazen hafif ağrıyor. İnşallah dediğin gibi olur canım.
Sağol canım amin. Ayy inşallah rabbim ol desin de oluversinAhh canim benim çok geçmiş olsun ;( Rabbim bir daha yaşatmasin. En kısa zamanda tekrar gebe kalırsın insallah hayirlisiyla
Bazen ben de öyle düşünüyorum. İnşallah rabbim yüzümüze gülsünInsallah ikimizde hamisizdir . ahhh ne kadar uzak geliyor bana hamislik ;(
Tamam canım inşallah vardir bebişim rahme doğru yolculuğa çıkmıştır.dikkat et yoktur diye düşünme iyi beslen vucudunu zorlayici hareketler yapma
Adamın amin dileyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını bos koymasın bizi hastane hastane dolandirmasin insallah. Gerci iki yildir hastane hastane dolasiyorum ama 2 aydir doktoea fln gitmiyorum doktorum ara verdi. Gelecek ay aşılama tekrar. yine olmazsa tüp bebek dedi doktorum. BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERSağol canım amin. Ayy inşallah rabbim ol desin de oluversin
Catlatma ignesi oldn mu cnmcanım normal testi de denedim dün :) kocaman bir negatif
Cnm catlatma ignesi kac kere oldunAdamın amin dileyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını bos koymasın bizi hastane hastane dolandirmasin insallah. Gerci iki yildir hastane hastane dolasiyorum ama 2 aydir doktoea fln gitmiyorum doktorum ara verdi. Gelecek ay aşılama tekrar. yine olmazsa tüp bebek dedi doktorum. BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
Amin canim amin. Benim de öyle her ay doktor işte en sonunda aşılamayla olmuştu rabbim nasip etmedi. İnşallah daha hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verdin rabbim.Adamın amin dileyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim isteyen hic kimsenin kucağını bos koymasın bizi hastane hastane dolandirmasin insallah. Gerci iki yildir hastane hastane dolasiyorum ama 2 aydir doktoea fln gitmiyorum doktorum ara verdi. Gelecek ay aşılama tekrar. yine olmazsa tüp bebek dedi doktorum. BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
hiç ihtimal yoktu canım resim çekmiştim ama yükleyemeyince sildim hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktu o kadar ki net yani :)
Bende en son adet olduğumda 2,3 kere ilişki oldu ama tutarmı hiç bilmiyorum. Bu ara annemle kaldığım için imkansız. Hayırlısı inşallah.
Ayy canlarim hepinize teşekkür ediyorum doktorumla uzun uzun konustum allahima cok sukur kistlerim basit kistlermis tahlillerimde tumor markerlarimda temiz cikti hicbir problemim yokmus kistlerin gebelige engel degil dedi folik asite basladim rabbime sukurler olsun... Allahim hepimizin yaninda olsun insallah desteginiz icin tesekkur ederim hepinize bugun cok mutluyum...
ben adet günün değilse bekle derim benim geçen şubattaki gebeliğimde 3 gün önce yaptığımda yoktu adet gününde silikti canımHim anladim cnm ayni bende oyle cnm silik cizgi bile yoktu adetime iiki gun kalasiya yaptigmda olsaydi diyorum cikardi azicikta olsa demi acaba yine yapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?