Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun canim Allah şifa versin inşallah anneciğine

Him anladim cnm ayni bende oyle cnm silik cizgi bile yoktu adetime iiki gun kalasiya yaptigmda olsaydi diyorum cikardi azicikta olsa demi acaba yine yapsam mi
canım senin gecikiyor evde testin varsa yap bence derim benimki iki gün geçse kendimi hastanede bulurdum herhalde bunlarla uğraşmazdım bile :)

Bnm 2nci olacak haftaya vurulcm. Ins kisa zamanda hamis kalrz

hayırdır canım bilgim varsa soracağında tabiki
Cok tesekkur ederim ben bu ay ilk defa regl bitimi ovulasyon testi kullanmaya basladim ve sali gunu pozitif cikti carsamba ve persembe silik cikti hatta dun yok denecek kadar azdi cizgi bugun tekrar yaptim ve cizgi koyulasmaya basladi tekrar ne oldugunuda hic anlamadim ovulasyon testleri hakkinda pek bilgi sahibide degilim kafam cok karisti

Hepsi ayni grm miydi cnm
yok canım olur mu oyle sey hiç 3 ayrı ayda folik asit+klomen+ovitrelle şeklinde tedavi uyguladı pko var bende iğne sonrasında 10 gün pregesteron kullandım ama maalesef olmadı canım sen ne aşamadasın nasıl bir tedavi uyguluyorsun şu an ne zamandır istiyorsun çok soru sordum ama kusura bakma canım

normalde tekrar kırmızı olmaması gerek ya ikinci kez yumurtuluyorsun yada bazı arkadaşlardan duyuyorum gebe kalınca da adete yaklaştıkça kıpkırmızı oluyormuş test canım. inşallah meleğin geliyordur

Ay canim benim insallah öyledir bu ay hepimize ugurlu gelirde hepimiz hamile kaliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…