- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.921
kızım olursa naz oğlum olursa mehmet asrın :) bizde isimler hazır da inş gelir çok bekletmeden :)Hep geriliyoruz. İşin sevimli tarafına bakalım bir de. Beğendiğiniz içinizden geçen isimler var mı kızlar
ama tekrar yumurtluyorda olabilirsin bol bol çalışın canım inş bebişin geliyodurnormalde tekrar kırmızı olmaması gerek ya ikinci kez yumurtuluyorsun yada bazı arkadaşlardan duyuyorum gebe kalınca da adete yaklaştıkça kıpkırmızı oluyormuş test canım. inşallah meleğin geliyordur
ama tekrar yumurtluyorda olabilirsin bol bol çalışın canım inş bebişin geliyodur
evet reçetesiz alabilirsin en iyisi infolicmiş ben ondan alacağım elimdeki bitsin folibol kullanıyorumKızlarrrrr bugün sabah ben de kırmızı kartı gördüm. 6.ayın sonunda da olmadı malesef. Hiç folikasit kullanmadım bu ay başlasam mi diyorum. Eczaneden reçetesiz alıp kullanabilir miyim bilenler yardımcı olabilir mi?
Recetesiz alabilirsin canımKızlarrrrr bugün sabah ben de kırmızı kartı gördüm. 6.ayın sonunda da olmadı malesef. Hiç folikasit kullanmadım bu ay başlasam mi diyorum. Eczaneden reçetesiz alıp kullanabilir miyim bilenler yardımcı olabilir mi?
benim batım 26 temmuz bende de var ağrı ama ben yumurtlama dönemimdeyim çatlıyor olabilir bide canım senin imzanda 3 haftalık hamile yazıyor hamilemisin senKızlar benim bat 24 temmuz 10 gün kaldı bata ve bugün kasigimin tam ortası ve belim ağrıyor. Bu ağrı genelde adetten bir iki gün önce olurdu. Batı benimle olanlar sizde de bu tür ağrı var mi?
canım tabiki eczaneden alıp kullanabilirsin ben hep öyle yapıyorum ve birçok arkadaşımda.folikasit+b12 takviyeli olanları var öyle bişey alırsan daha iyi olur tabi. folik asit cok önemli ihmal etme tatlım zaten sana bi zararı yok günlük idrarla tıyosun faydlı bişey. kilo da yapmıyorKızlarrrrr bugün sabah ben de kırmızı kartı gördüm. 6.ayın sonunda da olmadı malesef. Hiç folikasit kullanmadım bu ay başlasam mi diyorum. Eczaneden reçetesiz alıp kullanabilir miyim bilenler yardımcı olabilir mi?
Canım herkes kullanıyor bende daha başlamadım. Dün doktora gittim oda başla dedi ama öncesi test yaptı sonuca göre multi vitamin falan da veririm dedi. Bakalım bir sonra ki gidişimde belli olacak.Kızlarrrrr bugün sabah ben de kırmızı kartı gördüm. 6.ayın sonunda da olmadı malesef. Hiç folikasit kullanmadım bu ay başlasam mi diyorum. Eczaneden reçetesiz alıp kullanabilir miyim bilenler yardımcı olabilir mi?
Daha 12 gun var bu kadar erken belli olmaz heralde hamilelik canim o yuzden kafam karisticanım bata kaç gün var. eger yakınsa hamiş olabilirsin
folidoce en iyisi diye biliyordum tatlım.sana kim tavsiyede bulunduevet reçetesiz alabilirsin en iyisi infolicmiş ben ondan alacağım elimdeki bitsin folibol kullanıyorum
canım o zaman sen tekrar yumurtluyosun :) çalışmalara devamDaha 12 gun var bu kadar erken belli olmaz heralde hamilelik canim o yuzden kafam karisti
Calismalara devam o zamanTugce2133 arkadaşın dediği gibi ikinci bir yumurtanda olabilir
Bn klomen ovitrella oldm cnm tutmadi hatta yumurtM hic catlamamis 32mm kist olusmus AllahtN gecti kistim tekrar klomene basladm 5 gu.yok canım olur mu oyle sey hiç 3 ayrı ayda folik asit+klomen+ovitrelle şeklinde tedavi uyguladı pko var bende iğne sonrasında 10 gün pregesteron kullandım ama maalesef olmadı canım sen ne aşamadasın nasıl bir tedavi uyguluyorsun şu an ne zamandır istiyorsun çok soru sordum ama kusura bakma canım
Bnde cnm klomen ovitrella oldm ama cTlamadigi icn kist olusmus Allahtan gitti kistm yine klomene basladm haftayada igne olacagm tekraryok canım olur mu oyle sey hiç 3 ayrı ayda folik asit+klomen+ovitrelle şeklinde tedavi uyguladı pko var bende iğne sonrasında 10 gün pregesteron kullandım ama maalesef olmadı canım sen ne aşamadasın nasıl bir tedavi uyguluyorsun şu an ne zamandır istiyorsun çok soru sordum ama kusura bakma canım
Bu sefer esimde yeter artik tutsun şu bebek diye isyanlarda insallah tutturuz bu sefercanım o zaman sen tekrar yumurtluyosun :) çalışmalara devam
Ben pazartesi ovulasyon testinde pozitifi gördüm sali da yumurtam catlamisti. Benimkinin sebebi ne acaba? İnşallah kötü bişey değildir. Hamilelik takvimini totem olarak ekledim canim hamile değilim.benim batım 26 temmuz bende de var ağrı ama ben yumurtlama dönemimdeyim çatlıyor olabilir bide canım senin imzanda 3 haftalık hamile yazıyor hamilemisin sen
Eczaci arkadasim folibol verdi bana kullan diye ben doktoruma danistim bunu kullanayim mi diye onu hemen cope at sakin kullanma biz o ilaci akdeniz anemisi olanlara veriyoruz dedi..Bana femamed verdi icerii olarak cok daha zengin doktoruna danis derim bi..evet reçetesiz alabilirsin en iyisi infolicmiş ben ondan alacağım elimdeki bitsin folibol kullanıyorum
dr sorarak aldığım bir folik asid değil ben sordum infolic dedi bunu almıştım çöpe atmadım allah biliyor ziyan olmasın diye olmazsa dr dediğini alayım benEczaci arkadasim folibol verdi bana kullan diye ben doktoruma danistim bunu kullanayim mi diye onu hemen cope at sakin kullanma biz o ilaci akdeniz anemisi olanlara veriyoruz dedi..Bana femamed verdi icerii olarak cok daha zengin doktoruna danis derim bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?