- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.941
Bence kesinlikle doktorun dedigini al canim arkadasim eczaci oldugu halde kullanmadim hemen doktoruma sordum bugun baslayacagim bende femamede.. Agri kesici olarak adetlerimde arveles icerdim onu da folibol de attirdi cope.. Danismak en guzelidr sorarak aldığım bir folik asid değil ben sordum infolic dedi bunu almıştım çöpe atmadım allah biliyor ziyan olmasın diye olmazsa dr dediğini alayım ben
Folix asit plus kullaniyorm cnm dr soledikızlar siz hangi marka folik asit kullanıyorsunuz.en iyisi hangisi ise ondan alalım
Femamed kullanmaya baslayacagim bugun canim icinde iyot cinko folik asit ve vitamin B12 var.. Dr bunu onerdi..kızlar siz hangi marka folik asit kullanıyorsunuz.en iyisi hangisi ise ondan alalım
tüp bebek için kullanılan bir terim bu ananası öneriyorlar bebeğin tutunması aşaması için tranfer sonrasıArk transfer nedir. Ananas yeniyomus transferden snra bebegn tutunmasini sagliyrms
Saol cnmtüp bebek için kullanılan bir terim bu ananası öneriyorlar bebeğin tutunması aşaması için tranfer sonrası
Folic trio die geciyor cnmFolix asit plus kullaniyorm cnm dr soledi
Doktor bana folidays iod verdi içinde folik asit iyot b6 ve b 12 vitaminleri var.kızlar siz hangi marka folik asit kullanıyorsunuz.en iyisi hangisi ise ondan alalım
canım bende suan ondan kullanıyorum ama günde 3 defa alınması gerektiği ve kalsiyum içerdiği için kabızlık yapıyor afedersin.değiştiricem doktor kullanma dediFolic trio die geciyor cnm
memnunmusun canım günde tek tabletmi alınıyorDoktor bana folidays iod verdi içinde folik asit iyot b6 ve b 12 vitaminleri var.
Memnunum canim evet günde 1 kullaniyorummemnunmusun canım günde tek tabletmi alınıyor
yumurtlamadan gibi seninde ama devam ederse aksatma doktora git inş totemin tutar da bebişin olurBen pazartesi ovulasyon testinde pozitifi gördüm sali da yumurtam catlamisti. Benimkinin sebebi ne acaba? İnşallah kötü bişey değildir. Hamilelik takvimini totem olarak ekledim canim hamile değilim.
Hahahha adamlar bıktı vallaBu sefer esimde yeter artik tutsun şu bebek diye isyanlarda insallah tutturuz bu sefer
Normal zamanda bizde ananas yesek olmaz mı Mağden tutunma da yardımcıtüp bebek için kullanılan bir terim bu ananası öneriyorlar bebeğin tutunması aşaması için tranfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?