Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım bende adet olurum belirtiler gitti çok kafaya takıyorız ondan olmuyor ilk kızımda inanın o kadar gönülsüz bir birlikteliktıkı zorla beraber oldum hıc umutda yokdu heves de çalışıyordum kafaya takmıodum o da çok etkiliyor bende derdim nasıl kafaya takılmıyorda oluyor okuyordum böyle gerçekten oluyormuş artık aralık ayını beklıcem eşim tezkere alınca nasıip değilmiş

dr sorarak aldığım bir folik asid değil ben sordum infolic dedi bunu almıştım çöpe atmadım allah biliyor ziyan olmasın diye olmazsa dr dediğini alayım ben
Bence kesinlikle doktorun dedigini al canim arkadasim eczaci oldugu halde kullanmadim hemen doktoruma sordum bugun baslayacagim bende femamede.. Agri kesici olarak adetlerimde arveles icerdim onu da folibol de attirdi cope.. Danismak en guzeli

Ben pazartesi ovulasyon testinde pozitifi gördüm sali da yumurtam catlamisti. Benimkinin sebebi ne acaba? İnşallah kötü bişey değildir. Hamilelik takvimini totem olarak ekledim canim hamile değilim.
yumurtlamadan gibi seninde ama devam ederse aksatma doktora git inş totemin tutar da bebişin olur

Kizlar ya bn gecen ay sogan kurunu uyguladm 8 gun gecikti ve adet oldum.Ama adetim sancili ve azdi yani pedim az doluyodu ve boyle icinde pütürcükler vardi.Simdide adetime 10 kala yine icicegim.Acaba bnim gibi olan var mi?Ikinci uygulamada hamile kalan vardi etrafinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…