- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.961
Aynen valla insallah tutarda biraz rahat ederler :)Hahahha adamlar bıktı valla
olur sanırım benim kızkardeşim tüp bebek ile anne oldu ona dr önermişti tranfer sonrasıNormal zamanda bizde ananas yesek olmaz mı Mağden tutunma da yardımcı
hosbulduk canım bat 4 agustos :)merhaba canım hoşgeldin canım nasılsın senin bat ne zaman
yeni eve nasıl girersen öyle devam eder dimi amma :))
cok gecmıs olsun canım benım Allah sıfa versinCanım bende burayı çok özledim. Bu ara hiç takip edemedim çünkü annemin beyninde baloncuk vardı ondan kapalı beyin ameliyatı oldu onun için koşturuyoruz. Bu ara bebek konusu bizim için bir arka planda kaldı. İnşallah sizler çok iyi haberler alırsınız.
canım her kist gebeliğe engel değil bunu belirtmek isterim. kendi drna güveniyorsan kullanma derim ilaçlarıkızlar doktordan geldim kendı dr uma gtmdim o kistim için ilac vermişti 2.kez adet ol sonra gel demişti. ben de devlet hastanesinde bi doktora gittim meraktan bekleyemedimduruyomus kistlerim şimdi tekrar kendi özel doktorumamı gideyim yoksa bana dediği gibi tekrar adet olmayı bekleyip oylemi gideyim arkadasıma danıstım bu zaten ilk ayın olacak yumurtlama donemını degerlendir sonra doktorun dedıgı gıbı adet ol oyle git dedi. bu doktor ilaçta verdi almıcam farklı dr tedavileri olmasın diye düşünüyorum ne dersiniz
Canim bence aklini hic karistirma kendi doktorun adet ol gel dediyse bence oyle yap.. Bende öbür ay temizlendikten sonra gidicem tekrar kistlere bakilicak insallah erir giderler..kızlar doktordan geldim kendı dr uma gtmdim o kistim için ilac vermişti 2.kez adet ol sonra gel demişti. ben de devlet hastanesinde bi doktora gittim meraktan bekleyemedimduruyomus kistlerim şimdi tekrar kendi özel doktorumamı gideyim yoksa bana dediği gibi tekrar adet olmayı bekleyip oylemi gideyim arkadasıma danıstım bu zaten ilk ayın olacak yumurtlama donemını degerlendir sonra doktorun dedıgı gıbı adet ol oyle git dedi. bu doktor ilaçta verdi almıcam farklı dr tedavileri olmasın diye düşünüyorum ne dersiniz
canım her kist gebeliğe engel değil bunu belirtmek isterim. kendi drna güveniyorsan kullanma derim ilaçları
Canim bence aklini hic karistirma kendi doktorun adet ol gel dediyse bence oyle yap.. Bende öbür ay temizlendikten sonra gidicem tekrar kistlere bakilicak insallah erir giderler..
ben de öyle dusunuyorum canım haklısın tesekkur ederimkronikuykucu aklini hic bulandırma oyle dediyse vardır bir bildiği ilk gittigine devam edeceksen onun dediklerini uygula diğer türlü sonuç alamazsın yıpranırsın git geller arasında
Canim bana ilac vermedi sadece gözetimle takip edicez her ay adetin temizlenince gel bana bakalim kuculme ya da buyume olacak mi dedi su an icin bir sakincasi ya da tehlikesi yokmus gebelige de engel degilmis. Sadece bana bitkisel bir ilac verdi hem siddetli adet sancilarimi tedavi etmek amaciyla hemde hamile kalmayi kolaylastirdigi icin onun disinda birde folik asit takviyesi verdi o kadar.. Alttan bakicak her ay umarim gecerben de öyle dusunuyorum kızlar gecen ay degerlendiremedik inş bu ay ilk ayımız bi engel cıkmazda degerlendirebiliriz Rabbim hayırlısıyla verir hepimize
Guguuu sana ne dedi kistin için canım? hangi ilacı kullancaksın bana duphaston vermişti yalniz ilaç günlerine dikkat et önemli
insAllah canim benim bakalm bnde bu ayi merakla bekliyorum gerci bugun kistin gittigine dair ck umudum vardi biraz moralm bzuldu ama doktor banada ddi kafana takma gebelige engel degil dedi hani cogu kisi kistinin oldugunun farkinda bile olmadan hamile kaliyomus.Canim bana ilac vermedi sadece gözetimle takip edicez her ay adetin temizlenince gel bana bakalim kuculme ya da buyume olacak mi dedi su an icin bir sakincasi ya da tehlikesi yokmus gebelige de engel degilmis. Sadece bana bitkisel bir ilac verdi hem siddetli adet sancilarimi tedavi etmek amaciyla hemde hamile kalmayi kolaylastirdigi icin onun disinda birde folik asit takviyesi verdi o kadar.. Alttan bakicak her ay umarim gecer
Bugun catlama olmus gibi gorunuyoKizlaaaaar en usttteki dun yaptigim test ve digerlerini bugun yaptim gostermek icin gondereyim dedim yorumlarini bekliyorum
Canim sali gunu net pozitifti test daha sonra siliklesmeye basladi ve bugun tekrar daha koyu olduBugun catlama olmus gibi gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?