Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar preseed jel kullanan var mı internette cok duydum ama denesek mi bilmiyorum bu ay doktora sormayı düşünüyorum

cok gecmıs olsun canım benım Allah sıfa versin

kızlar doktordan geldim kendı dr uma gtmdim o kistim için ilac vermişti 2.kez adet ol sonra gel demişti. ben de devlet hastanesinde bi doktora gittim meraktan bekleyemedim duruyomus kistlerim şimdi tekrar kendi özel doktorumamı gideyim yoksa bana dediği gibi tekrar adet olmayı bekleyip oylemi gideyim arkadasıma danıstım bu zaten ilk ayın olacak yumurtlama donemını degerlendir sonra doktorun dedıgı gıbı adet ol oyle git dedi. bu doktor ilaçta verdi almıcam farklı dr tedavileri olmasın diye düşünüyorum ne dersiniz

canım her kist gebeliğe engel değil bunu belirtmek isterim. kendi drna güveniyorsan kullanma derim ilaçları

Canim bence aklini hic karistirma kendi doktorun adet ol gel dediyse bence oyle yap.. Bende öbür ay temizlendikten sonra gidicem tekrar kistlere bakilicak insallah erir giderler..

kronikuykucu aklini hic bulandırma oyle dediyse vardır bir bildiği ilk gittigine devam edeceksen onun dediklerini uygula diğer türlü sonuç alamazsın yıpranırsın git geller arasında

canım her kist gebeliğe engel değil bunu belirtmek isterim. kendi drna güveniyorsan kullanma derim ilaçları

Canim bence aklini hic karistirma kendi doktorun adet ol gel dediyse bence oyle yap.. Bende öbür ay temizlendikten sonra gidicem tekrar kistlere bakilicak insallah erir giderler..

ben de öyle dusunuyorum kızlar gecen ay degerlendiremedik inş bu ay ilk ayımız bi engel cıkmazda degerlendirebiliriz Rabbim hayırlısıyla verir hepimize
Guguuu sana ne dedi kistin için canım? hangi ilacı kullancaksın bana duphaston vermişti yalniz ilaç günlerine dikkat et önemli

Canim bana ilac vermedi sadece gözetimle takip edicez her ay adetin temizlenince gel bana bakalim kuculme ya da buyume olacak mi dedi su an icin bir sakincasi ya da tehlikesi yokmus gebelige de engel degilmis. Sadece bana bitkisel bir ilac verdi hem siddetli adet sancilarimi tedavi etmek amaciyla hemde hamile kalmayi kolaylastirdigi icin onun disinda birde folik asit takviyesi verdi o kadar.. Alttan bakicak her ay umarim gecer

insAllah canim benim bakalm bnde bu ayi merakla bekliyorum gerci bugun kistin gittigine dair ck umudum vardi biraz moralm bzuldu ama doktor banada ddi kafana takma gebelige engel degil dedi hani cogu kisi kistinin oldugunun farkinda bile olmadan hamile kaliyomus.

bu arada kizlar adetim dun bitti ya benim hemen hemen hergun akintim oluyo zaten ilacta kullandm gecmedi hani diyosunuz ya yumurtlama doneminde akinti vs bn hic farkedemicem

Kizlaaaaar en usttteki dun yaptigim test ve digerlerini bugun yaptim gostermek icin gondereyim dedim yorumlarini bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 52
Niye boyle oldu anlamadim yaptigim gunden itibaren testler bunlar

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar adetim yeni bitti sayılır ben erken yumrtluyorum dr öyle demişti geçen ay için.. adetim biteli 2. Gün bugün silik çizgi çıktı sizce yakın mı yumurtlama bilen yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7201.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…