- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #2.981
Ovulasyon testi kullanmayi dene şansa bırakmabu arada kizlar adetim dun bitti ya benim hemen hemen hergun akintim oluyo zaten ilacta kullandm gecmedi hani diyosunuz ya yumurtlama doneminde akinti vs bn hic farkedemicem
Canım solgar ın alKızlarrrrr bugün sabah ben de kırmızı kartı gördüm. 6.ayın sonunda da olmadı malesef. Hiç folikasit kullanmadım bu ay başlasam mi diyorum. Eczaneden reçetesiz alıp kullanabilir miyim bilenler yardımcı olabilir mi?
Evet cok ilginc olms. Ya hamileyken ovulasyonu koyu cikanlar var acaba mi diyorum. Ama ovulasyonda cikan konsantrasyon gebelik testinde de cikar dene istersenNiye boyle oldu anlamadim yaptigim gunden itibaren testler bunlar
Gebelik testi yok suan elimde canim zaten adetim bitti ovulasyon testine basladim burda bazi konulara baktigimdada ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenenler olmus ama benim olduysada daha cok yenidir testte cikmaz heralde diye dusunuyorum cok sacma geldi bana bu isEvet cok ilginc olms. Ya hamileyken ovulasyonu koyu cikanlar var acaba mi diyorum. Ama ovulasyonda cikan konsantrasyon gebelik testinde de cikar dene istersen
Bende ilk kez bu ay deniyorum canım takip edeyim diyorum çünkü bu ay misafirim gelicek yatılı 20 günlüğüne malum takip edeyim ona göre değerlendireyim dşye düşündüm. İnşallah işe yarar bendeBen gecen ay ovulasyon testiyle takip etmeye calistim surekli cift cizgi gordum bir gun siliklesti bi gun koyulasti tekrar tekrar etti bu durum ve ben iyice gerildim ve stres yaratti bende kendimi sartlanmis gibi hissettim artik vazgectim gün aşırı olarak devam ediyoruz.. Ben mi beceremedim bilmiyom ama gerginlik yapti bende boyle kafam daha rahat
Selam canım. Geçen ay ben deBende çok gaz var ya niye öyle anlamadım off kurmak istemiyorum daha kaç gün var zaman geçse keşke hemen
Selam canım geçen ay düşün düşün böyle stres olmuştum. Boşunaymış tabi. Hamilelik belirtilerini okumak bir hataydı benim için. Vücudmdaki her hareketi ona bağlamaya başladım. Aklınızdan atın deniyor ya böyle olunca aklından atmak ne mümkün.Bende çok gaz var ya niye öyle anlamadım off kurmak istemiyorum daha kaç gün var zaman geçse keşke hemen
İnsallah sende işe yarar canim dene bakalim ne kaybedersin. Belki kaçamak olunca tutar belli mi olurBende ilk kez bu ay deniyorum canım takip edeyim diyorum çünkü bu ay misafirim gelicek yatılı 20 günlüğüne malum takip edeyim ona göre değerlendireyim dşye düşündüm. İnşallah işe yarar bende
İnşallah canımİnsallah sende işe yarar canim dene bakalim ne kaybedersin. Belki kaçamak olunca tutar belli mi olur
canim regle bi hafta kalana kadar gun asiri iliski dusunuyoruz bi problem cikmazsa Allahtan. o yuzden hani illaki yumurtlamaya denk gelir diye dusunuyorumOvulasyon testi kullanmayi dene şansa bırakma
Bu ay olmazsa ben de test alacagim cunku spermler 48,saate kadar yasarken yumurta sadece 24 saat canli,kalıyormuş 1 gunle,kacirmaktan korkuyorum.Tabii nasip meselesi takdir Allah c.c incanim regle bi hafta kalana kadar gun asiri iliski dusunuyoruz bi problem cikmazsa Allahtan. o yuzden hani illaki yumurtlamaya denk gelir diye dusunuyorumtabi sadecee denk gelmekle olmuyo hayirlisiyla Allahim kavustursun bebislerimize
Canım evet yumurta 1 gün yaşıyor ama vucutta sperm varken catlama olursa da gerceklesiyor gün aşırının mantığından bir tanesi de bence bu Allahım hepimize hayırlısını versin stres yapma korkma herşey umarım güzel olur..Bu ay olmazsa ben de test alacagim cunku spermler 48,saate kadar yasarken yumurta sadece 24 saat canli,kalıyormuş 1 gunle,kacirmaktan korkuyorum.Tabii nasip meselesi takdir Allah c.c in
Insallah canim Rabbim ol desin ve olsun insallah bizim de yuvalarimiz bebek sesiyle dolsun bizim de uykularimiz bebek aglamasiyla bölünsün yeter ki mutlu olalimCanım evet yumurta 1 gün yaşıyor ama vucutta sperm varken catlama olursa da gerceklesiyor gün aşırının mantığından bir tanesi de bence bu Allahım hepimize hayırlısını versin stres yapma korkma herşey umarım güzel olur..
Canim regl a bir hafta kala ilişkiye girmiyor muyuz tehlikeli mi oluyorcanim regle bi hafta kalana kadar gun asiri iliski dusunuyoruz bi problem cikmazsa Allahtan. o yuzden hani illaki yumurtlamaya denk gelir diye dusunuyorumtabi sadecee denk gelmekle olmuyo hayirlisiyla Allahim kavustursun bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?