- 10 Eylül 2014
- 161
- 124
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.001
12.günde çatlamış sanırsamKizlaaaaar en usttteki dun yaptigim test ve digerlerini bugun yaptim gostermek icin gondereyim dedim yorumlarini bekliyorum
Kızlar sürekli banyoya girip çıkmaktan üşütüyoz gaz lar bundanBende çok gaz var ya niye öyle anlamadım off kurmak istemiyorum daha kaç gün var zaman geçse keşke hemen
Aynen kadin dogum hemsiresi bi akrabam var ona gosterdim oda catlamis dedi12.günde çatlamış sanırsam
Evet ya bayagi günü geçen kişi var ses çıkmıyor kimsedenGünaydın arkadaşlar bu bat gunu gelip gecenler neden yazmiyor yahu guzel seylet gormek istiyoruz
Çok özel bi hediye olur yaa ıns hamissindir cnm geçen ay benim arkadaşım regl dan bir gün önce normal testlerden yaptı cift çizgiyi gördü bende regl günü yapcam çıkabiliyor demekki 4 haftalık ti oda yaptigindaGünaydın kızlar. İki gün kaldı bata. Evlilik yıldönümümüz bir de 17si. İnşallah hediyem hamiş haberi olurinşallah güzel haberler duyarız bugün
Relg gününü bekliyorum ben de yapmak için canım. İnşallah güzel haberler alırızÇok özel bi hediye olur yaa ıns hamissindir cnm geçen ay benim arkadaşım regl dan bir gün önce normal testlerden yaptı cift çizgiyi gördü bende regl günü yapcam çıkabiliyor demekki 4 haftalık ti oda yaptiginda
kız ne güldüm doğru diyosunKızlar sürekli banyoya girip çıkmaktan üşütüyoz gaz lar bundan
Canım stresten olabilir. Forumda okumuştum 13. Güne kadar 2 kez kan testinde bile çıkmamış geç döllenme olmuş. Birkaç gün daha olmazsan kan testi yapbilbir deKızlar günaydın, bat 13 görünüyordu, hadi bilemedin 14 olsun ama bende hala bişey yok test negatif çıkmıştı, dün sabah 5'te yaptım. Ne oldu acaba stresten mi gecikti, geç döllenme olsa diyorum ama silik de olsa çıkmaz mıydı?
Geç döllenmede olunca testte cikmayabiliyor ümidini kaybetme prenses357
Kızlar günaydın, bat 13 görünüyordu, hadi bilemedin 14 olsun ama bende hala bişey yok test negatif çıkmıştı, dün sabah 5'te yaptım. Ne oldu acaba stresten mi gecikti, geç döllenme olsa diyorum ama silik de olsa çıkmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?