Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. İki gün kaldı bata. Evlilik yıldönümümüz bir de 17si. İnşallah hediyem hamiş haberi olur inşallah güzel haberler duyarız bugün
Çok özel bi hediye olur yaa ıns hamissindir cnm geçen ay benim arkadaşım regl dan bir gün önce normal testlerden yaptı cift çizgiyi gördü bende regl günü yapcam çıkabiliyor demekki 4 haftalık ti oda yaptiginda

Relg gününü bekliyorum ben de yapmak için canım. İnşallah güzel haberler alırız

Kızlar günaydın, bat 13 görünüyordu, hadi bilemedin 14 olsun ama bende hala bişey yok test negatif çıkmıştı, dün sabah 5'te yaptım. Ne oldu acaba stresten mi gecikti, geç döllenme olsa diyorum ama silik de olsa çıkmaz mıydı?

Canım stresten olabilir. Forumda okumuştum 13. Güne kadar 2 kez kan testinde bile çıkmamış geç döllenme olmuş. Birkaç gün daha olmazsan kan testi yapbilbir de

Ayniyiz biliyormusun benimde bat 13 du ve hala tik yok kasikta sizilar var hafif test yaptim sabah negatif ve senin gibi dusunuyorum illaki birazcik cikmaz miydi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…