Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zormuş yaa oyle icim parcalaniyor ki böyle benden sonra evlenip arkadaslarimi goruyorum bebekleriyle eşleriyle fotograf atiyorlar icim parçalanıyor neden benimki yok diyorum icim yaniyor resmen asla kiskancligindan degil ama cok kotu hissediyorum cocuk gibi dokunsalar aglayacagim

Kızlar, stres için o kadar nedenim var ki.. Akademisyenim eşim de başka ilde akademisyen. ilk bebeğimizden sonra 2 yıl ücretsiz izne ayrılarak eşimin bulunduğu ildeki evimizde bebeğimi büyüttüm. Tam da 2.yi düşündüğümüz sıralarda iznim bitti çocuğumla beraber küçük bir aparta taşındık. Kafama takmamaya çalışsam da düzenimiz bozuldu.
N nenana su anda,da,cok stres yapıyorsun bugun sabret yarin acilde,kan ver gelen giden olmazsa ya da testi,tekrarla

Canım stresten olabilir. Forumda okumuştum 13. Güne kadar 2 kez kan testinde bile çıkmamış geç döllenme olmuş. Birkaç gün daha olmazsan kan testi yapbilbir de

Ayniyiz biliyormusun benimde bat 13 du ve hala tik yok kasikta sizilar var hafif test yaptim sabah negatif ve senin gibi dusunuyorum illaki birazcik cikmaz miydi diye

Çok iyi anlıyorum canım seni benimde 2yıl olmamıştı hep bir eksiklik gibi çocuksuz ev herşey yarım gibi hissediyor insan ümitsi olma herşeyin vakti saati var bizim kızımız bereketi ile geldi o gelince bolluk oldu evımızi yaptık borçlarımızdan kurtulduktan çok şükür dizinde bereketli hatırlı evlat olsun inş

Bu hikaye çok tanıdık bana acaba neden? Öyle canım herkes emin ol öyle. En azından dediklerinin hepsine her kelimesine katılıyorum benimde tüm yakın arkadaşlarım hamile hatta Allah karşıma öyle şeyler çıkarıyor ki gerçekten mesaj içerikli benim tüm düşündüğüm şeyler başkaları tarafından yapılıp karşıma çıkıyor. Çok merak ediyorum bu işin sonu nereye gidecek, her ezanda dua ediyorum. Tükeniyorum tükeniyorum ana umudum sonra tekrar yeşeriyor. Napalım Allah inşallah bize de nasip edecek bekleyeceğiz

Canim regl a bir hafta kala ilişkiye girmiyor muyuz tehlikeli mi oluyor
yok canim tehlikeli degilde gebelik olusmuyormus yani bi hafta kalaya kadar gebe kaldiysan gebesin son bir hafta hamile degilsen adet olmaya hazirlaniyo vucut. yani ben boyle biliyorum okudugum kadaryla imkansiza yakin. o yuzden hani o hafta ister yap ister yapma gebeligi etkileniyo diye biliyorum

Allah razi olsun canim amin inşallah bizede ugurlu bereketli bi sekilde verir rabbim insallah tum isteyenlere

Aynn aynn sabrimiz tukensede vazgecmiyoruz bi umut hep var tabiki dedigin gibi icimizde ne firtinalar kopuyorda dışa belli etmiuoruz nasip rabbim bi gun bizimde kucagimizi doldurucak herseye ragmen inaniyorum ve sonsuz güveniyorum rabbime

Kızlar kistlerim için soğan kürü denemek geçiyor aklımdan ama araştırınca da bu kür yüzünden o kadar çok düşük gerçekleşmiş ki korktum acıkcası hamile kalanlar da var ama ne bileyim var mı deneyen aranızda ya da tanıdığınız cesaret edemiycem sanırım

Ben denedim canim ve denedigim ay hamile kaldim ama valakin boş gebelikti kurtaj oldum benim bi arakadasimda denedi ayni ay. Aramizda bi. Hafta vardi simdi masallah onun bebisi 24 haftalik kismet yani kişiden kişiye değişiyor ama onun yerine incir kuru bal tarcin corekotu dene derim yinede

Canım ben hiç denemedim. Ama şöyle bir durum var bende baktım olmuyor geçen aydan beri Ebru destanın önerdiği çayı ve süt maydanoz rakıyı yapıyorum birde sabah ve akşam aç karnına bal çörekotu tarçını yapıyorum. Bende aslında bazılarınızın bilgisi vardır bir şey sormak istiyorum. Benim biraz rahim duvarım ince gittiğim 2 doktorda aynı şeyi söyledi acaba gebelik ondan mı tutmuyor diye düşünüyorum sizce? Acaba kalınlaştırmak için ne yapabilirim doktorlar Progestan kullandırmıştı o zamanlar. Bir de Saraçoğlu bunun için nar suyunu öneriyor sizlerden fikri olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…