- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.021
Canım stresten olabilir. Forumda okumuştum 13. Güne kadar 2 kez kan testinde bile çıkmamış geç döllenme olmuş. Birkaç gün daha olmazsan kan testi yapbilbir de
Ayniyiz biliyormusun benimde bat 13 du ve hala tik yok kasikta sizilar var hafif test yaptim sabah negatif ve senin gibi dusunuyorum illaki birazcik cikmaz miydi diye
Çok iyi anlıyorum canım seni benimde 2yıl olmamıştı hep bir eksiklik gibi çocuksuz ev herşey yarım gibi hissediyor insan ümitsi olma herşeyin vakti saati var bizim kızımız bereketi ile geldi o gelince bolluk oldu evımızi yaptık borçlarımızdan kurtulduktan çok şükür dizinde bereketli hatırlı evlat olsun inşNe zormuş yaa oyle icim parcalaniyor ki böyle benden sonra evlenip arkadaslarimi goruyorum bebekleriyle eşleriyle fotograf atiyorlar icim parçalanıyor neden benimki yok diyorum icim yaniyor resmen asla kiskancligindan degil ama cok kotu hissediyorum cocuk gibi dokunsalar aglayacagim
Ne zormuş yaa oyle icim parcalaniyor ki böyle benden sonra evlenip arkadaslarimi goruyorum bebekleriyle eşleriyle fotograf atiyorlar icim parçalanıyor neden benimki yok diyorum icim yaniyor resmen asla kiskancligindan degil ama cok kotu hissediyorum cocuk gibi dokunsalar aglayacagim
yok canim tehlikeli degilde gebelik olusmuyormus yani bi hafta kalaya kadar gebe kaldiysan gebesin son bir hafta hamile degilsen adet olmaya hazirlaniyo vucut. yani ben boyle biliyorum okudugum kadaryla imkansiza yakin. o yuzden hani o hafta ister yap ister yapma gebeligi etkileniyo diye biliyorumCanim regl a bir hafta kala ilişkiye girmiyor muyuz tehlikeli mi oluyor
yolun acik olsun kaptan Rastgelekaptanınızın bu akşam ve yarın akşam özel günlerideneme var 1 2
ya tutarsa misali cool olmak lazım aslında
iyi bir performans olup olmadığı adet gününde belli olacak canımyolun acik olsun kaptan Rastgele
Çok iyi anlıyorum canım seni benimde 2yıl olmamıştı hep bir eksiklik gibi çocuksuz ev herşey yarım gibi hissediyor insan ümitsi olma herşeyin vakti saati var bizim kızımız bereketi ile geldi o gelince bolluk oldu evımızi yaptık borçlarımızdan kurtulduktan çok şükür dizinde bereketli hatırlı evlat olsun inş
Bu hikaye çok tanıdık bana acaba neden? Öyle canım herkes emin ol öyle. En azından dediklerinin hepsine her kelimesine katılıyorum benimde tüm yakın arkadaşlarım hamile hatta Allah karşıma öyle şeyler çıkarıyor ki gerçekten mesaj içerikli benim tüm düşündüğüm şeyler başkaları tarafından yapılıp karşıma çıkıyor. Çok merak ediyorum bu işin sonu nereye gidecek, her ezanda dua ediyorum. Tükeniyorum tükeniyorum ana umudum sonra tekrar yeşeriyor. Napalım Allah inşallah bize de nasip edecek bekleyeceğiz
kırmızı kart
Kısmet değilmiş bu ay moralim bozmakadar yok yola devamkırmızı kart
Kızlar kistlerim için soğan kürü denemek geçiyor aklımdan ama araştırınca da bu kür yüzünden o kadar çok düşük gerçekleşmiş ki korktum acıkcası hamile kalanlar da var ama ne bileyim var mı deneyen aranızda ya da tanıdığınız cesaret edemiycem sanırım
Kızlar kistlerim için soğan kürü denemek geçiyor aklımdan ama araştırınca da bu kür yüzünden o kadar çok düşük gerçekleşmiş ki korktum acıkcası hamile kalanlar da var ama ne bileyim var mı deneyen aranızda ya da tanıdığınız cesaret edemiycem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?