Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana önerilerde bulunur musun tatlım nasıl yaptın ne kadar süre yaptın adetim 6 gün önce bitti şimdi yapsam olur mu acaba kısa bir bilgi verir misin

Canim ben okudum adet bitiminden sonraki 7 gun icinde uygulanir diyor mesela ben adetimin 7 gunu basladim 13 gun surdurebildim ama ibrahim saracoglunun verdigi tarife gore yap sabah ac karnina aksam ac karnina 15 gun boyunca fln yapsan yeterli bence ki ben kadar bile surdurmedim 13 gun fln yapabildim ama her ogunde taze olarak yaptim ictim ilik ilik

Sağol canım şimdi incir ve havuç kürüne baktım da dediğiniz gibi onlar daha masum geldi denemekte fayda var galiba:)

Iyi geceler arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim regl oldugum gece dedemi kaybettik ve tatildeydim istanbula dondum oradan memlekete gidip dondum 2 gundur uzuntu yorgunluk stres derken oluk oluk kanamam oldu bugun biraz daha az sayilir bundan sonrasi kader kismet artik hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin

Bende isityorum ya ocakta düşük oldu sonra hıc korunmadım .. ocakta beklemıyordum suprix olmuştı ama istedim bebegi düştü. Kızım var 21 aylık bu ay tutsa araları güzel olacak . Beş ay oldu olmıyo ya . Tanıdıklarım var biri istemeden beşinciye hamile kalmış biti isteyerek dörduncuye biri ikinciye biri ilkine gene birisi ikinciye ya nasıl oluyo tutturyorlar MasAllah İnşAllah bizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olurr Aminnnnnnn . Soğan kürü tehlikelimi ki

Benim kızımda 17 aylık bende istiyorum sizin gibi olur ınş

Basınızsağolsun cnm

Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. Kötü günlerini en kısa zamanda atlatırsın inşallah ..

Hiç elim gitmiyor teste bir hafta beklıcem bakalım
En azından kızın 17 aylık deneme şansın var benimki 21 aylık yaşına girmeden olsa dıyorum ne guzle olacak . Sağlıkla gelsinler İnşAllah ya bide yumurtlama haftası gün aşırı olmadı lazım dimi ben ayda iki uç kez yapıyorum da . Komşularımız uç dört çocuklarına rağmen gene hamile kaldılar yaaaa Allah m bizede versin sağlıklı evlatlar İnşAllah Aminnnnnn

Bn hastayım zaten dört gün sonra bitecek ay sonu denicem ama. Bu sefer gün aşırı düzenli denıcem bakalım tutar mı İnşAllah tutar sağlıkla olsunlar tabi .

Sizler denediniz beklıyosunuz ben o zaman agustos ayını öı beklemem lazım amannn neyse ne farkeder ay sonu demicem. Ayın 24 den başlayarak gün aşırı olmadı lazımmm oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…