Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde bat 12 görünüyordu 13 ünde test yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım yarın gidip kan vericem bakalım

Valla canım sen 3 4 ü bırak biz daha ilkinin peşindeyiz en azından bir tane de olsa var. Ben artık tükendiğini hissediyorum kimseyle görüşmek bile istemiyorum bazen.

Kızlar ben düşükten sonra 30 günde bi adet olmaya başladım ama bu ay 28 gün oldum şimdi yumurtlma tarihim 14 mu 16 ncı gün mü oluyo? Ayın 23 nde ilk ilşkiyi yaşamam mı lazım çünkü ertesi gün 14. Gün oluyo adetin sonra üst üste mi olmadı lazım of

Ahahaha sen çok yaşa emi ağustos bayrağını ben çekiyorum hadi hayırlısı bakalım seni öbür aya havale ediyoruz
Bende öyle Ağustos’a kaldık bu ay sonu iyi çalışmam lazım hayırlısı inş eşime dedim adam gibi deneyekim bakalım olacak mı çünkü doğru düzgün yapmıyorduk bir iki en fazla uç kez

Kızlar bide şey okudum sıcak suya oturma ilişkideb önce yarım saat kadar sıcak suyun üstünde durmak iyimiş . Bide bele bardak koyma onu yapamam da sıcak su mantıklı soğan kürü de var . Artık çorap gıyıyorum sıcak diye giymıyorxun belimi de sarmaya başladım

kizlar adetim biteli 4 gun oldu bugun kaplicaya gttik ay sicak su havuzunda durdum epey bide masaj yaptirdim snra süperdi yavru kusum sicak sicak belki gelmek ister
Yumurtama günün mi ya ben 28 günde adet oldum bitmesine uç gün var 23 bde başlıcam gün aşırı ama yumurtlama günü iki gün üst üste denicm bakalım

bide kizlar iliski sonrasi tuvalete gtmeyin bi sure diyolar ya benim iliski sirasinda da sonrasinda da cok tuvaletim geliyo afedersiniz,imkansiz yani zor duruyorum

Ne güzel nasıl dayanıyorsun canim. benim 8 günüm var yerimde duramıyorum test yapmamak için 5 gün kala yapayım diyorum iki yildir çift çizginin peşindeyim )hakkımızda hayırlısı insallah
Ovülasyon nun10.gübü yaptım kanda negatif cıktı gecdöllenme ümidiyle beklıomm

Eşim tezkere alana kadar 22 aylık olacak benim sanssızlıgım var tatlım bu bayram iyi denk geldi değerlendirdik ovülasyon gününde İlk test negatif olunca moral bozuluyor 16.gün çatlama oldu benim artık adet olursam aralık ayına kadar beklıcem mecburr

Ovülasyon testo al o günlerde kullan bak canım bide akıntını kontrol et öğünler en yoğun yumurta akı kıvamında gelip iki parmak arasında uzuyor çatlamış oluyor yumurtan

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, bugün eşimin iş arkadaşı jinekolog bir abla ile yazıştım
Düzenli adet gören ve kist pko gibi sorunu olmayan kadınlar için bana söylediklerini size yazıyorum direk
1. Kontroller yapılsın (her ikisi sperm ve yumurtalık )
Adet sonrası 9. Ve 18. Günler arası düzenli bebek diye düşünmeden mutlak 2,3 günde bir ilişki olsun
2. Folik asit kullanılsın
3.bayan zayıf ise bu ben oluyorum , omega3 başlansın ve trioid bakılsın
4. 1 sene çok normal kadın kattıyen bebek diye düşünüp stres olmasın düşünmediğinde olacaktır .
5. Rahim filmi en son olay
Bana ilk cümlesi düşündüğün için olmuyor emin ol bıraktığında olacaktır
Herkesi kalpten anlıyorum ama zorluyoruz burda herkes gaza geliyor eskiden insanlar geç döllenme mi biliyordu biz adet olsak hala acaba mı der olduk birazda dizginleyelim telkin edelim birbirimizi , takvimleri şaklayın klasör içine bir ayda böyle deneyin uykudan önce deneyin uyuyun geçsin gitsin
Herkes bi oto kontrol biraz düşünsün hepinize duacıyım müslümanın müslümana duası kabul olur isterken önce başkasına sonra kendine istemek makbuldür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…