- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 27
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.061
Saol canim tesekkur ederim .Basınızsağolsun cnm
Saol caniimm insallah insallahCanım başın sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. Kötü günlerini en kısa zamanda atlatırsın inşallah ..
cok saol canimSehri321 basiniz sagolsun canim
Canım benimde bat 12 görünüyordu 13 ünde test yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım yarın gidip kan vericem bakalımKızlar günaydın, bat 13 görünüyordu, hadi bilemedin 14 olsun ama bende hala bişey yok test negatif çıkmıştı, dün sabah 5'te yaptım. Ne oldu acaba stresten mi gecikti, geç döllenme olsa diyorum ama silik de olsa çıkmaz mıydı?
En azından kızın 17 aylık deneme şansın var benimki 21 aylık yaşına girmeden olsa dıyorum ne guzle olacak . Sağlıkla gelsinler İnşAllah ya bide yumurtlama haftası gün aşırı olmadı lazım dimi ben ayda iki uç kez yapıyorum da . Komşularımız uç dört çocuklarına rağmen gene hamile kaldılar yaaaa Allah m bizede versin sağlıklı evlatlar İnşAllah Aminnnnnn
Canım benimde bat 12 görünüyordu 13 ünde test yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım yarın gidip kan vericem bakalım
Ahahaha sen çok yaşa emi ağustos bayrağını ben çekiyorum hadi hayırlısı bakalım seni öbür aya havale ediyoruzKızlar 3 gün gecikme ile kırmızılar geldi. Beni de artık öbür aya havale olanlar grubuna yazın :))
Bende öyle Ağustos’a kaldık bu ay sonu iyi çalışmam lazımAhahaha sen çok yaşa emi ağustos bayrağını ben çekiyorum hadi hayırlısı bakalım seni öbür aya havale ediyoruz
Yumurtama günün mi ya ben 28 günde adet oldum bitmesine uç gün var 23 bde başlıcam gün aşırı ama yumurtlama günü iki gün üst üste denicm bakalımkizlar adetim biteli 4 gun oldu bugun kaplicaya gttik ay sicak su havuzunda durdum epey bide masaj yaptirdim snra süperdiyavru kusum sicak sicak belki gelmek ister
evet adetim biteli 4.gunum yumurtlama haftasi basladi yani dgurganlik sansi orta suanda. 10 gun boyunca gun asiri denicez insAllahYumurtama günün mi ya ben 28 günde adet oldum bitmesine uç gün var 23 bde başlıcam gün aşırı ama yumurtlama günü iki gün üst üste denicm bakalım
Ovülasyon nun10.gübü yaptım kanda negatif cıktı gecdöllenme ümidiyle beklıommNe güzel nasıl dayanıyorsun canim. benim 8 günüm var yerimde duramıyorum test yapmamak için 5 gün kala yapayım diyorumiki yildir çift çizginin peşindeyim )hakkımızda hayırlısı insallah
Eşim tezkere alana kadar 22 aylık olacak benim sanssızlıgım var tatlım bu bayram iyi denk geldi değerlendirdik ovülasyon gününde İlk test negatif olunca moral bozuluyor 16.gün çatlama oldu benim artık adet olursam aralık ayına kadar beklıcem mecburrEn azından kızın 17 aylık deneme şansın var benimki 21 aylık yaşına girmeden olsa dıyorum ne guzle olacak . Sağlıkla gelsinler İnşAllah ya bide yumurtlama haftası gün aşırı olmadı lazım dimi ben ayda iki uç kez yapıyorum da . Komşularımız uç dört çocuklarına rağmen gene hamile kaldılar yaaaa Allah m bizede versin sağlıklı evlatlar İnşAllah Aminnnnnn
Benimde öyle idi, ilişki olacağı an eşime diyip wc ye gidiyorum her defasında bunla çözüm buldumbide kizlar iliski sonrasi tuvalete gtmeyin bi sure diyolar ya benim iliski sirasinda da sonrasinda da cok tuvaletim geliyo afedersiniz,imkansiz yani zor duruyorum
Ovülasyon testo al o günlerde kullan bak canım bide akıntını kontrol et öğünler en yoğun yumurta akı kıvamında gelip iki parmak arasında uzuyor çatlamış oluyor yumurtanKızlar ben düşükten sonra 30 günde bi adet olmaya başladım ama bu ay 28 gün oldum şimdi yumurtlma tarihim 14 mu 16 ncı gün mü oluyo? Ayın 23 nde ilk ilşkiyi yaşamam mı lazım çünkü ertesi gün 14. Gün oluyo adetin sonra üst üste mi olmadı lazım of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?