Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel yazmışsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun içimize ferahlık versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım çok doğru yazmışsın. Düşündükçe geriyoruz kendimizi. Belirti şu bu derken sıradan vücut tepkilerinden bile umut eder olduk. İnşallah herkes rahat sakin bir kafayla bebeğine kavuşur

spe tesekkurler paylaşımın icin biz takvime bakmaktan cok topicte,takiliyoruz ve beynimiz surekli bunlarla mesgul hele ki su an benim tatilim.Aslinda hepimiz her gun kendimize zaman ayirsak kitap okusak yürüsek yuzsek gezsek tozsak aslinda stres olmayız ama beynimizi kemiriyor birsey durduramıyoruz maalesef üstüne vesvese se ekleniyor acaba şöyle mi acaba boyle mi derken ..zaman gecip gidiyor kendimize haksızlık ediyoruz sanki dogurmak 1.gorevimiz ilk kadınlık vasfimiz ve beceriksizmisiz gibi oluyor bazen

Benim de otuz günde olan adet bu ay 28 de oldu nasl bulcam ovus tarihini. Bide ovus olunca kasıklarım agrıyo ateşim cıkıyo oyle olduğunda geç kalmış mı olıyorum yumurta çoktan catlamış mı olıyo anlamıyprum ben ya

Bende öyle Ağustos’a kaldık bu ay sonu iyi çalışmam lazım hayırlısı inş eşime dedim adam gibi deneyekim bakalım olacak mı çünkü doğru düzgün yapmıyorduk bir iki en fazla uç kez
Ben de öyleydim ilk ay denemelerinde haftada bir kez olursa oluyodu olmazsa o da yoktu baktım olacağı yok eşimle konuştum artık gün aşırı devam ediyoruz şu an doğurgan haftamdayım ama artık kafama takmıyorum akışına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…