- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.081
Ne güzel yazmışsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun içimize ferahlık versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınArkadaşlar herkese iyi akşamlar, bugün eşimin iş arkadaşı jinekolog bir abla ile yazıştım
Düzenli adet gören ve kist pko gibi sorunu olmayan kadınlar için bana söylediklerini size yazıyorum direk
1. Kontroller yapılsın (her ikisi sperm ve yumurtalık )
Adet sonrası 9. Ve 18. Günler arası düzenli bebek diye düşünmeden mutlak 2,3 günde bir ilişki olsun
2. Folik asit kullanılsın
3.bayan zayıf ise bu ben oluyorum , omega3 başlansın ve trioid bakılsın
4. 1 sene çok normal kadın kattıyen bebek diye düşünüp stres olmasın düşünmediğinde olacaktır .
5. Rahim filmi en son olay
Bana ilk cümlesi düşündüğün için olmuyor emin ol bıraktığında olacaktır
Herkesi kalpten anlıyorum ama zorluyoruz burda herkes gaza geliyor eskiden insanlar geç döllenme mi biliyordu biz adet olsak hala acaba mı der olduk birazda dizginleyelim telkin edelim birbirimizi , takvimleri şaklayın klasör içine bir ayda böyle deneyin uykudan önce deneyin uyuyun geçsin gitsin
Herkes bi oto kontrol biraz düşünsün hepinize duacıyım müslümanın müslümana duası kabul olur isterken önce başkasına sonra kendine istemek makbuldür :)
Canım çok doğru yazmışsın. Düşündükçe geriyoruz kendimizi. Belirti şu bu derken sıradan vücut tepkilerinden bile umut eder olduk. İnşallah herkes rahat sakin bir kafayla bebeğine kavuşurArkadaşlar herkese iyi akşamlar, bugün eşimin iş arkadaşı jinekolog bir abla ile yazıştım
Düzenli adet gören ve kist pko gibi sorunu olmayan kadınlar için bana söylediklerini size yazıyorum direk
1. Kontroller yapılsın (her ikisi sperm ve yumurtalık )
Adet sonrası 9. Ve 18. Günler arası düzenli bebek diye düşünmeden mutlak 2,3 günde bir ilişki olsun
2. Folik asit kullanılsın
3.bayan zayıf ise bu ben oluyorum , omega3 başlansın ve trioid bakılsın
4. 1 sene çok normal kadın kattıyen bebek diye düşünüp stres olmasın düşünmediğinde olacaktır .
5. Rahim filmi en son olay
Bana ilk cümlesi düşündüğün için olmuyor emin ol bıraktığında olacaktır
Herkesi kalpten anlıyorum ama zorluyoruz burda herkes gaza geliyor eskiden insanlar geç döllenme mi biliyordu biz adet olsak hala acaba mı der olduk birazda dizginleyelim telkin edelim birbirimizi , takvimleri şaklayın klasör içine bir ayda böyle deneyin uykudan önce deneyin uyuyun geçsin gitsin
Herkes bi oto kontrol biraz düşünsün hepinize duacıyım müslümanın müslümana duası kabul olur isterken önce başkasına sonra kendine istemek makbuldür :)
nasi bi cozum canimBenimde öyle idi, ilişki olacağı an eşime diyip wc ye gidiyorum her defasında bunla çözüm buldum
Kızz,o psikolojik sey geldi saniyon ama degil gitme bak,alisirsin ben de sen gibiydimbide kizlar iliski sonrasi tuvalete gtmeyin bi sure diyolar ya benim iliski sirasinda da sonrasinda da cok tuvaletim geliyo afedersiniz,imkansiz yani zor duruyorum
zaten gidiyorum ck az az geliyo ama snucta geliyoKızz,o psikolojik sey geldi saniyon ama degil gitme bak,alisirsin ben de sen gibiydim
Bence kendini frenlemelisin sonradan sorun oluyor esinin sabri tasabilir oncesinde filan :)zaten gidiyorum ck az az geliyo ama snucta geliyo
Benim de otuz günde olan adet bu ay 28 de oldu nasl bulcam ovus tarihini. Bide ovus olunca kasıklarım agrıyo ateşim cıkıyo oyle olduğunda geç kalmış mı olıyorum yumurta çoktan catlamış mı olıyo anlamıyprum ben yaEşim tezkere alana kadar 22 aylık olacak benim sanssızlıgım var tatlım bu bayram iyi denk geldi değerlendirdik ovülasyon gününde İlk test negatif olunca moral bozuluyor 16.gün çatlama oldu benim artık adet olursam aralık ayına kadar beklıcem mecburr
Saol canim Allah razi olsunSehri321 canim basiniz sagolsun Allah kalanlara hayirli ömür versin
durumum adet biteli 5.gunum yumurtlama haftasindan selamlarkronikuykucu Guguuu Prenses357 son durumunuzu merak ettim
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunSehri321 başınız sağolsun canım
Ben de öyleydim ilk ay denemelerinde haftada bir kez olursa oluyodu olmazsa o da yoktu baktım olacağı yok eşimle konuştum artık gün aşırı devam ediyoruz şu an doğurgan haftamdayım ama artık kafama takmıyorum akışına bıraktımBende öyle Ağustos’a kaldık bu ay sonu iyi çalışmam lazımhayırlısı inş eşime dedim adam gibi deneyekim bakalım olacak mı çünkü doğru düzgün yapmıyorduk bir iki en fazla uç kez
Adeti 1 hafta önce uğurladım yüksek gebelik şansı ile doğurgan haftamda gün aşırı çalışmalara devamkronikuykucu Guguuu Prenses357 son durumunuzu merak ettim
Adeti 1 hafta önce uğurladım yüksek gebelik şansı ile doğurgan haftamda gün aşırı çalışmalara devambat 1 ağustos
Kızlar günaydın bu gebelik mi adetim 5 gün geçti Eki Görüntüle 2021811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?