- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.101
son
durumum adet biteli 5.gunum yumurtlama haftasindan selamlarbat 4 agustos
Sende son durumlar nedirinşallah seninde güzel haberlerini alırız canım
benim bat 21 temmuz canım. belirti aramamaya dikkat ediyorum geçen ay hepsini yaşadım ama sonuç hüsran bakalım mucizem geldimiSende son durumlar nedir
yok canım tuhaf bir ağrı var göbeğimin alt tarafında bazen gelip gidiyor adet sancısı gibi değil ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum sen ne durumdasın var mı gelen gidengizemlii123 nerelerdesin cnm adet oldun mu
benimde son bat 25 haziran canım hepimiz aynı durumdayız umutlanıyoruz hüsrana uğruyoruz sonra tekrar umudları yeşeriyoruz.Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istedim 23 haziran son reglim 10aydır Bebek istiyoruz bu ay enfeksiyon için eşimde bende ilaç kullandık bende hepiniz gibi her ay umut ediyorum sonra regli olup bir hafta bunalıma girip sonra tekrar umut etmeye başlıyorum burda herkesin birbirini çok iyi anladığını biliyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin tez zamanda meleklerimiz bizim olsun
yok canım tuhaf bir ağrı var göbeğimin alt tarafında bazen gelip gidiyor adet sancısı gibi değil ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum
İnşllah canım inşllah çok kafamıza takıyoruz hepimiz biliyoruz takmamız gerek ama bu öyle bir duygu annelik içimize o duygu girdiği için neyapsak unutamıyoruz rabbim gözümüzü yolda bırakmasınbenimde son bat 25 haziran canım hepimiz aynı durumdayız umutlanıyoruz hüsrana uğruyoruz sonra tekrar umudları yeşeriyoruz.
rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah meleklerimizi
benim dündü canım ama gelen giden yok sadece dünden beri ara sıra oyle agrı oluyor sanırım yoldalaraynı durumu bende hissediyorum canım. senin bat ne zaman
biliyorsundur gebelik ile adet belirtileri aynı inşallah bebiştendir canım olmazsan yarın mı test yaparsınbenim dündü canım ama gelen giden yok sadece dünden beri ara sıra oyle agrı oluyor sanırım yoldalar
inşallah canım kısmet bilmiyorum canım hiç varmış gibi bir his yok içimde gecen ay çatlama iğnesinden dolayı erken olmuştum 16 sında normalde 20 veya 21 'i gibi oluyordum düzenliydi ama 16 sında olunca artık hep 16 devam eder dedim ama birsey yok şimdilik ondan dolayı test yapasım da yok bütün testleri denedim kotamı doldurdum herhalde bu aybiliyorsundur gebelik ile adet belirtileri aynı inşallah bebiştendir canım olmazsan yarın mı test yaparsın
Düşününce gerçekten olmuyor.. İnşallah bebişin seninledir canım az kalmış bata hayırlı haberler verirsin umarımbenim bat 21 temmuz canım. belirti aramamaya dikkat ediyorum geçen ay hepsini yaşadım ama sonuç hüsran bakalım mucizem geldimi
yok canım tuhaf bir ağrı var göbeğimin alt tarafında bazen gelip gidiyor adet sancısı gibi değil ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum sen ne durumdasın var mı gelen giden
aynen canım benimde beyaz akıntı var ama senin baya günün geçti canım bir kan testi yaptırsana birBende oyleyim canim belim fln agriyor arada kalp gibi biseyler atiyor kasiklarimda ama adet olmadim aksine beyaz akintim geliyor
İnşllah vardır büyük sayılı betalarla haber verirsinizkızlar akşama kan testi yaptırmayı düşünüyorum varsada yoksada çıkar diye düşünüyorum böyle acaba var mı diye beklemektense en azından yoksa oturup stres yapmadan kırmızı kartı beklerim
inşallah canım umudum yok bu aydan ama bakalım kısmet dün olmam gerekiyordu gelen giden yok daha akşama kadar bir şey olmazsa iş çıkışı kan vermeyi düşünüyorum aslımda vermeyecektim bekleyecektim umudum olmadığı için belki diyeceğime kesin sonucu öğrenirim
İnşllah vardır büyük sayılı betalarla haber verirsiniz
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canimkızlar akşama kan testi yaptırmayı düşünüyorum varsada yoksada çıkar diye düşünüyorum böyle acaba var mı diye beklemektense en azından yoksa oturup stres yapmadan kırmızı kartı beklerim
inşallah canım :)Hadi inşallah güzel haberlerle gel canim
Sen kaç ay sonra hamile kaldınHadi inşallah güzel haberlerle gel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?