Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ayda ıkı YADA uc eşime dedim tutmuyo boyle kavga edersem hele hıc olmuyo. Beni sinir etme dedim bu ay 24 29 arası degerlendırmek lazım merak edıyorum olacak mı düzenli ilşki ile

Kafan rahat eder en azından inşllah mucizen gelmiş olur benimde bir hafta döngüme yumurtlama testine göre 3gün ama adet öncesi belirtide Yok bu sefer hep çok ağrılı olurum öncesinde çok ağrım sanırım enfeksiyondan oluyordu olsa bende hisseterdim benim de umudum yok bu aydan

Benim ayda ıkı YADA uc eşime dedim tutmuyo boyle kavga edersem hele hıc olmuyo. Beni sinir etme dedim bu ay 24 29 arası degerlendırmek lazım merak edıyorum olacak mı düzenli ilşki ile
Canım olmayınca olmuyor biz hergünde denedik gün aşırıda denedik yine olmadı ama en azından ovulasyon haftası bence hergün olması en iyisi

inşallah canım akşam yazarım sonucu

İnşallah olur bakalim hayirlisi artik adete 1 hafta kalana kadar en azindan 3 günde bir ilişkide bulunmak gerekiyor folik asit kullaniyor musun ya da herhangi bisey

inşallah canım benim anında girip yazarım eşime söylemeden gidip kan verecem bakalım nasıl bir sürpriz olacak varsa eğer yoksa da boş yere umutlandırmak istemiyorum
eşler dahada umutlanıyor inşallah mucizen gelmiştir karı koca kutlama yaparsınız canım

eşler dahada umutlanıyor inşallah mucizen gelmiştir karı koca kutlama yaparsınız canım
bilmiyorum artık canım aramız bozuk biraz tavır yapıyorum şu an bir yandanda ilk o öğrenmeyi cok istiyor ya pozitif çıkarsa bile ilk kaynanama söyleyeyim sonra öğrensin iyi bir ders olsun diyorum bilmiyorum kararsızım hele akşam sonuç pozitif olursa düşünürüm

canım sana bir tavsiye kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyin karı koca benim şubatta gebelik oldu 4,5 yıldır istenilen bebekti ikinci evladım olacaktı ancak gebelik sonlandırıldı dış gebelik tanısı ile o zamanda herkese açıklama yapmak zorunda kaldık içim çok yandı. şimdi gebe kalırsam kendi ailem dahil kimseye söylemeyeceğim kalp atışı duyana kadar

haklısın aslında canım kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyim en iyisi KK hariç tabi :) sanki olduğunu öğrendim de söylemesi kaldı ne hayalperesim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…