Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.121
Benim ayda ıkı YADA uc eşime dedim tutmuyo boyle kavga edersem hele hıc olmuyo. Beni sinir etme dedim bu ay 24 29 arası degerlendırmek lazım merak edıyorum olacak mı düzenli ilşki ileBen de öyleydim ilk ay denemelerinde haftada bir kez olursa oluyodu olmazsa o da yoktu baktım olacağı yok eşimle konuştum artık gün aşırı devam ediyoruz şu an doğurgan haftamdayım ama artık kafama takmıyorum akışına bıraktım
Kafan rahat eder en azından inşllah mucizen gelmiş olur benimde bir hafta döngüme yumurtlama testine göre 3gün ama adet öncesi belirtide Yok bu sefer hep çok ağrılı olurum öncesinde çok ağrım sanırım enfeksiyondan oluyordu olsa bende hisseterdim benim de umudum yok bu aydaninşallah canım umudum yok bu aydan ama bakalım kısmet dün olmam gerekiyordu gelen giden yok daha akşama kadar bir şey olmazsa iş çıkışı kan vermeyi düşünüyorum aslımda vermeyecektim bekleyecektim umudum olmadığı için belki diyeceğime kesin sonucu öğrenirim
Canım olmayınca olmuyor biz hergünde denedik gün aşırıda denedik yine olmadı ama en azından ovulasyon haftası bence hergün olması en iyisiBenim ayda ıkı YADA uc eşime dedim tutmuyo boyle kavga edersem hele hıc olmuyo. Beni sinir etme dedim bu ay 24 29 arası degerlendırmek lazım merak edıyorum olacak mı düzenli ilşki ile
inşallah canım akşam yazarım sonucuKafan rahat eder en azından inşllah mucizen gelmiş olur benimde bir hafta döngüme yumurtlama testine göre 3gün ama adet öncesi belirtide Yok bu sefer hep çok ağrılı olurum öncesinde çok ağrım sanırım enfeksiyondan oluyordu olsa bende hisseterdim benim de umudum yok bu aydan
Ben 17 ay sonra hamile kalmıştım kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Bu hamilelik takvimini totem olarak ekledim. İnşallah tutmustur da kaldirmam.Sen kaç ay sonra hamile kaldın
Insallah canim seninle bat ayni sanirim Rabbim hayirlisiyla yüzümüzü güldürsün insallahBen 17 ay sonra hamile kalmıştım kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Bu hamilelik takvimini totem olarak ekledim. İnşallah tutmustur da kaldirmam.
inşallah canım akşam yazarım sonucu
İnşallah olur bakalim hayirlisi artik adete 1 hafta kalana kadar en azindan 3 günde bir ilişkide bulunmak gerekiyor folik asit kullaniyor musun ya da herhangi biseyBenim ayda ıkı YADA uc eşime dedim tutmuyo boyle kavga edersem hele hıc olmuyo. Beni sinir etme dedim bu ay 24 29 arası degerlendırmek lazım merak edıyorum olacak mı düzenli ilşki ile
inşallah hiç kaldırmazsın doğuma kadar canımBen 17 ay sonra hamile kalmıştım kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Bu hamilelik takvimini totem olarak ekledim. İnşallah tutmustur da kaldirmam.
inşallah canım benim anında girip yazarım eşime söylemeden gidip kan verecem bakalım nasıl bir sürpriz olacak varsa eğer yoksa da boş yere umutlandırmak istemiyoruminşallah akşama güzel haberlerini görürüm canım
eşler dahada umutlanıyor inşallah mucizen gelmiştir karı koca kutlama yaparsınız canıminşallah canım benim anında girip yazarım eşime söylemeden gidip kan verecem bakalım nasıl bir sürpriz olacak varsa eğer yoksa da boş yere umutlandırmak istemiyorum
bilmiyorum artık canım aramız bozuk biraz tavır yapıyorum şu an bir yandanda ilk o öğrenmeyi cok istiyor ya pozitif çıkarsa bile ilk kaynanama söyleyeyim sonra öğrensin iyi bir ders olsun diyorum bilmiyorum kararsızım hele akşam sonuç pozitif olursa düşünürümeşler dahada umutlanıyor inşallah mucizen gelmiştir karı koca kutlama yaparsınız canım
canım sana bir tavsiye kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyin karı koca benim şubatta gebelik oldu 4,5 yıldır istenilen bebekti ikinci evladım olacaktı ancak gebelik sonlandırıldı dış gebelik tanısı ile o zamanda herkese açıklama yapmak zorunda kaldık içim çok yandı. şimdi gebe kalırsam kendi ailem dahil kimseye söylemeyeceğim kalp atışı duyana kadarbilmiyorum artık canım aramız bozuk biraz tavır yapıyorum şu an bir yandanda ilk o öğrenmeyi cok istiyor ya pozitif çıkarsa bile ilk kaynanama söyleyeyim sonra öğrensin iyi bir ders olsun diyorum bilmiyorum kararsızım hele akşam sonuç pozitif olursa düşünürüm
haklısın aslında canım kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyim en iyisi KK hariç tabi :) sanki olduğunu öğrendim de söylemesi kaldı ne hayalperesim yacanım sana bir tavsiye kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyin karı koca benim şubatta gebelik oldu 4,5 yıldır istenilen bebekti ikinci evladım olacaktı ancak gebelik sonlandırıldı dış gebelik tanısı ile o zamanda herkese açıklama yapmak zorunda kaldık içim çok yandı. şimdi gebe kalırsam kendi ailem dahil kimseye söylemeyeceğim kalp atışı duyana kadar
tabiki biz hariç :))haklısın aslında canım kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyim en iyisi KK hariç tabi :) sanki olduğunu öğrendim de söylemesi kaldı ne hayalperesim ya
aynen canım kısmet bakalım ben sonucu biliyorum aslında ama yine de kendimi o fikirden alıkoyamıyorum sonuç negatif belli yoksatabiki biz hariç :))
Amin canım amin inşallahInsallah canim seninle bat ayni sanirim Rabbim hayirlisiyla yüzümüzü güldürsün insallah
İnşallah canım rabbim büyük bu ay dualarimizi kabul eder yüzümüzü güldürür inşallahinşallah hiç kaldırmazsın doğuma kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?