- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.141
Ağzından bal damlıyor canım amin amin amin Allahım duy sesimizi gönder meleklerimizi. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin güzel yürekli arkadaşım.beren20 ya canım inşallah seninde bu takvim uğurlu gelir ve bu ay son olup kavuşursun meleğine. Ben dahil her isteyene Allah versin ya. Allah ım lütfen dualarımızı kabul et ne olursun çok bekletme bizi lütfen. Bende çok istiyorum artık ya
teşekkür ederim canım amin Allahım herkesin gönlündekini versin inşallah:)gizemlii123 canım hadi inşallah hakkında hayırlısı olur kalbindeki hayırlısı olur
Yok kullanmıyorum ama sıcak suy denicem bide patik giymeye başladım ayakları sıcak tutmak lazımİnşallah olur bakalim hayirlisi artik adete 1 hafta kalana kadar en azindan 3 günde bir ilişkide bulunmak gerekiyor folik asit kullaniyor musun ya da herhangi bisey
Peki ilk çocuğun hemen olmusmuyducanım sana bir tavsiye kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyin karı koca benim şubatta gebelik oldu 4,5 yıldır istenilen bebekti ikinci evladım olacaktı ancak gebelik sonlandırıldı dış gebelik tanısı ile o zamanda herkese açıklama yapmak zorunda kaldık içim çok yandı. şimdi gebe kalırsam kendi ailem dahil kimseye söylemeyeceğim kalp atışı duyana kadar
Gebe mi kaldın nasıl kaldın ne kadar sürede neler yaptın . Ben ilk kızıma dört ay sonunda oldu sonra 14 aylıkken istemeden. Hamile kaldım ama sevindim sonra düştü kızım 21 aylık beş ay oldu gebe kalamıyorum yaKizlar eger Allah nasip ederse ben de dayanabilirsem esime hemen soylemeyecegim çünkü kimyasaldan 2 gun once ogrenmistim hamile oldugumu o donemde askerdeydi,arayip,soylemistim nasil,sevinmisti,sonrasi yikim oldu o nedenle beklemek istiyorum bir de hemen kvalidemgile soyler diye cekiniyorum sonucta belli bir zaman özel kalmasi gerekiyor
İlk çocuğun mu bide neler harın yaptın soylermısın kızıma kardeş istiyorum beş aydır olmıyoBat 18 temmuz heyecanlı bekleyiş son zamanlar. Göğüslerimde bi sızı var son 1 haftadır uykum var hatta hiç uykumu almışlığım yok diyebilirim :)) bide az önce , tabak turşu yedim tatlı istediğim uçtu gitti san bakalım hayırlısı yarın görecekmiyiz kırmızıları bu turlu isteği boşuna mı
Hosgeldin canimBen de varım :) Listeye ekler misiniz acaba :) Bat 29 Temmuz
Hayirlisi olsun canim umutlar ağustosa inşallahKızlar test yaptırdım sonuç 0.1 negatif
Sizin bebek var ama takvim ekledinizHayirlisi olsun canim umutlar ağustosa inşallah
Yok canim totem yaptım bat 24 temmuzSizin bebek var ama takvim eklediniz
Kizini Allah bağışlasın canim bebisini de sağ salim kucagina alirsin insallah.. Neler yaptin peki herhangi birsey denedin mi yoksa surpriz mi olduMerhaba kizlar sizleri okuyordum takip ediyordum ama bir turlu yazamamistim bugune kismet benim bir kizim var 5 yasinda..bugun bir surprizle hamile oldugumu ogrendim cok yeni carsamba kontrole gidicem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eğer olursa olmuşsa ilk bebişim olacak biz de 4 aydır istiyoruz hayırlısı bakalım kızını Allah bağışlasın. En kısa en hayırlı zamanda gelsin kardeşi :) ben hiç bişi yapmadım hiç bi kür kullanmadım gerçi şuan hamilemiyim onu da bilmiyorum ya hayırlısı. Bu gün adet olacak mıyım bakalım büyük merak içindeyimİlk çocuğun mu bide neler harın yaptın soylermısın kızıma kardeş istiyorum beş aydır olmıyo
Cok sagol canim bir sey yapmadim inan galiba tam catlama doneminde ilişki oldu cunku tatildeydik rabbim insallah isteyen herkese nasip etsinKizini Allah bağışlasın canim bebisini de sağ salim kucagina alirsin insallah.. Neler yaptin peki herhangi birsey denedin mi yoksa surpriz mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?