Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzından bal damlıyor canım amin amin amin Allahım duy sesimizi gönder meleklerimizi. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin güzel yürekli arkadaşım.

Kizlar eger Allah nasip ederse ben de dayanabilirsem esime hemen soylemeyecegim çünkü kimyasaldan 2 gun once ogrenmistim hamile oldugumu o donemde askerdeydi,arayip,soylemistim nasil,sevinmisti,sonrasi yikim oldu o nedenle beklemek istiyorum bir de hemen kvalidemgile soyler diye cekiniyorum sonucta belli bir zaman özel kalmasi gerekiyor

Bat 18 temmuz heyecanlı bekleyiş son zamanlar. Göğüslerimde bi sızı var son 1 haftadır uykum var hatta hiç uykumu almışlığım yok diyebilirim :)) bide az önce , tabak turşu yedim tatlı istediğim uçtu gitti san bakalım hayırlısı yarın görecekmiyiz kırmızıları bu turlu isteği boşuna mı

İnşallah olur bakalim hayirlisi artik adete 1 hafta kalana kadar en azindan 3 günde bir ilişkide bulunmak gerekiyor folik asit kullaniyor musun ya da herhangi bisey
Yok kullanmıyorum ama sıcak suy denicem bide patik giymeye başladım ayakları sıcak tutmak lazım

Peki ilk çocuğun hemen olmusmuydu

Gebe mi kaldın nasıl kaldın ne kadar sürede neler yaptın . Ben ilk kızıma dört ay sonunda oldu sonra 14 aylıkken istemeden. Hamile kaldım ama sevindim sonra düştü kızım 21 aylık beş ay oldu gebe kalamıyorum ya millet istemeden kalıyo

İlk çocuğun mu bide neler harın yaptın soylermısın kızıma kardeş istiyorum beş aydır olmıyo

Bide şey dicem doktorlar bi yıl bekletin dıyorla ya normal olmaması peki ikinci cocuk içinde aynı şey gecerlimi

Merhaba kizlar sizleri okuyordum takip ediyordum ama bir turlu yazamamistim bugune kismet benim bir kizim var 5 yasinda..bugun bir surprizle hamile oldugumu ogrendim cok yeni carsamba kontrole gidicem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kizini Allah bağışlasın canim bebisini de sağ salim kucagina alirsin insallah.. Neler yaptin peki herhangi birsey denedin mi yoksa surpriz mi oldu

İlk çocuğun mu bide neler harın yaptın soylermısın kızıma kardeş istiyorum beş aydır olmıyo
Eğer olursa olmuşsa ilk bebişim olacak biz de 4 aydır istiyoruz hayırlısı bakalım kızını Allah bağışlasın. En kısa en hayırlı zamanda gelsin kardeşi :) ben hiç bişi yapmadım hiç bi kür kullanmadım gerçi şuan hamilemiyim onu da bilmiyorum ya hayırlısı. Bu gün adet olacak mıyım bakalım büyük merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…