Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar
benim gebeliğe ilişkin belirtilerim vardı ama bu sabah uyandığımdan beri hiçbirinin olmadığını gördüm artık adeti bekliyorum hem bedenen ve hem ruhen

Merhaba kizlar sizleri okuyordum takip ediyordum ama bir turlu yazamamistim bugune kismet benim bir kizim var 5 yasinda..bugun bir surprizle hamile oldugumu ogrendim cok yeni carsamba kontrole gidicem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım sağlıklı kucağında göresin inşallah evladını. son bat ne zamandı senin

kizlar merhaba catlama vaktinizi ovulasyon testi haric nasil anliyorsunuz? benim hic yumurta aki gibi akintim olmuyor bu ay da olmadi reglimin 2. gunu yumurtalarima bakilmisti ve sorun yoktu. acaba catlayamiyorlar mi? illa ki o akinti gelmeli mi?benim daha kivamli ve yapiskan bir akintim oldu sadece bu ay.

günaydın canım. ben bu ay ovulasyonla deniycem başladım testlere.o bahsettiğin daha yoğun kıvamlı akıntı yumurta çatlamasından sonra oluyo canım.senin 1 2 gün öncesini yakalaman lazım

arkadaşlar günaydın bi kaç gündür takip edemiyordum.yeni ew yeni araba herşey üst üste oldu bu hafta bide catlamada bu hafta.hakkımızda hayırlısı olsun. bu ara cok dertli ve stresliyim dün o kadar cok agladım ki. bu stresle nasıl cocuk olacak dedim.allah yardımcımız olsun.

günaydın canım. ben bu ay ovulasyonla deniycem başladım testlere.o bahsettiğin daha yoğun kıvamlı akıntı yumurta çatlamasından sonra oluyo canım.senin 1 2 gün öncesini yakalaman lazım
tesekkurler canim oncesindeki gunlerde o yumurta aki gibi akintiyi goremedim. en iyisi bir dahaki ay daha dikkat edeyim :)

tesekkurler canim oncesindeki gunlerde o yumurta aki gibi akintiyi goremedim. en iyisi bir dahaki ay daha dikkat edeyim :)
herkeste o kadar belirgin bi akıntı olmayabiliyor canım.ama bu yumurta catlamaığı anlamına gelmiyor.bence adet bitimi 10. gün başla gün aşırı çalışmalara devam et. gerçi böylede görev gibi oluyo ama.bende bu yüzden bu ay ovulasyonla deniycem bakalım

canim benim bahsettigim kivamli yapiskan akinti 11. gun geldi. zaten benim dongum 25-26 gun. yani aslinda 25'den 14 cikarinca 11 kaliyor ve takvime gore catlama gunu 11 idi. ama akintim catlama akintisi gibi degildi. bu durumda belki de benim adetin 9. gunu filan catladi. ben regl biter bitmez baslayacagim bundan sonra benimki cok erken oluyor o yuzden yakalayamiyorum glb. senin kac gun suruyor dongun?

tatlım benim 25 gün sürüyo aynen takvim bendede 12. gün falan catlama diyor ama bugün 9. gün ovulasyonu öğleden sonra yapıcam bakalım.dün yaptığımda ve önceki gün çook silikti.bende erken catlıyo diye düşünüyordum ama şimdilik ikinci çizgi çok silik.benimki koyulaşınca haber veririm belki aynı catlıyodur döngümüz aynı ya :)

merhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum

merhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
canım bence kullanma söktürücü falan.geç döllenme falan olmuşşa kana gecmemişsse hersey olabilir.riske atma.bekle derim ama karar senin

aa supermis ayni olmasi :) ben bugun 14. gunumdeyim. 9, 11 ve 14unde iliski oldu. yani bu sabah ayy cok ayip . sanirim bu kadar yeter bu ay bu arada bugun vucut isima baktim 36,7 idi. regl doneminde 36.3 filandi vucut isima gore de ovulasyon olmus olabilir. bilemedim testler guvenilir mi sence gecen ay ilk defa kullandim ama ovulasyoni yakalayamadim bi turlu su filan ictim galiba ondan olabilir.

canım bence kullanma söktürücü falan.geç döllenme falan olmuşşa kana gecmemişsse hersey olabilir.riske atma.bekle derim ama karar senin
bilmiyorum canım geç döllenme olsa bile şimdiye kana geçmiş olması gerekmiyormuydu diye düşünüyorum doktora gidecem olmasını bekliyorum

Bu ay herkeste boyle bisey var bakalim kismet inşallah hepimiz hamisizdir haber et bizede canim guzel haberlerini bekliyoruz
Canım dün kan verdim sonuç negatif bugünle birlikte 7 gün geçikti hala gelen giden yok kafayı yemek üzereyim niye hasta olmadım doktora mı girmeliyim anlamıyorum ki tam da bebek düşündüğümüz ayda geçikti şuan çok tedirginim bir sorun mu var acaba

CANIM SÖKTÜRÜCÜ DOĞAL BİRŞEYLER YAPMA BİRAZ DAHA BEKLE HAFTA SONUNA TEKRAR TEST YAP EĞER KIRMIZI KART YEMEZSEN DR GİT OLMADI O SANA BİR YOL ÇİZSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…