- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #3.161
Bide şey dicem doktorlar bi yıl bekletin dıyorla ya normal olmaması peki ikinci cocuk içinde aynı şey gecerlimi
Peki ilk çocuğun hemen olmusmuydu
Merhaba kizlar sizleri okuyordum takip ediyordum ama bir turlu yazamamistim bugune kismet benim bir kizim var 5 yasinda..bugun bir surprizle hamile oldugumu ogrendim cok yeni carsamba kontrole gidicem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kırmızı kartı yedim kızlar
günaydın canım. ben bu ay ovulasyonla deniycem başladım testlere.o bahsettiğin daha yoğun kıvamlı akıntı yumurta çatlamasından sonra oluyo canım.senin 1 2 gün öncesini yakalaman lazımkizlar merhaba catlama vaktinizi ovulasyon testi haric nasil anliyorsunuz? benim hic yumurta aki gibi akintim olmuyor bu ay da olmadi reglimin 2. gunu yumurtalarima bakilmisti ve sorun yoktu. acaba catlayamiyorlar mi? illa ki o akinti gelmeli mi?benim daha kivamli ve yapiskan bir akintim oldu sadece bu ay.
tesekkurler canim oncesindeki gunlerde o yumurta aki gibi akintiyi goremedim. en iyisi bir dahaki ay daha dikkat edeyim :)günaydın canım. ben bu ay ovulasyonla deniycem başladım testlere.o bahsettiğin daha yoğun kıvamlı akıntı yumurta çatlamasından sonra oluyo canım.senin 1 2 gün öncesini yakalaman lazım
herkeste o kadar belirgin bi akıntı olmayabiliyor canım.ama bu yumurta catlamaığı anlamına gelmiyor.bence adet bitimi 10. gün başla gün aşırı çalışmalara devam et. gerçi böylede görev gibi oluyo ama.bende bu yüzden bu ay ovulasyonla deniycem bakalımtesekkurler canim oncesindeki gunlerde o yumurta aki gibi akintiyi goremedim. en iyisi bir dahaki ay daha dikkat edeyim :)
canim benim bahsettigim kivamli yapiskan akinti 11. gun geldi. zaten benim dongum 25-26 gun. yani aslinda 25'den 14 cikarinca 11 kaliyor ve takvime gore catlama gunu 11 idi. ama akintim catlama akintisi gibi degildi. bu durumda belki de benim adetin 9. gunu filan catladi. ben regl biter bitmez baslayacagim bundan sonra benimki cok erken oluyor o yuzden yakalayamiyorum glb. senin kac gun suruyor dongun?herkeste o kadar belirgin bi akıntı olmayabiliyor canım.ama bu yumurta catlamaığı anlamına gelmiyor.bence adet bitimi 10. gün başla gün aşırı çalışmalara devam et. gerçi böylede görev gibi oluyo ama.bende bu yüzden bu ay ovulasyonla deniycem bakalım
tatlım benim 25 gün sürüyo aynen takvim bendede 12. gün falan catlama diyor ama bugün 9. gün ovulasyonu öğleden sonra yapıcam bakalım.dün yaptığımda ve önceki gün çook silikti.bende erken catlıyo diye düşünüyordum ama şimdilik ikinci çizgi çok silik.benimki koyulaşınca haber veririm belki aynı catlıyodur döngümüz aynı ya :)canim benim bahsettigim kivamli yapiskan akinti 11. gun geldi. zaten benim dongum 25-26 gun. yani aslinda 25'den 14 cikarinca 11 kaliyor ve takvime gore catlama gunu 11 idi. ama akintim catlama akintisi gibi degildi. bu durumda belki de benim adetin 9. gunu filan catladi. ben regl biter bitmez baslayacagim bundan sonra benimki cok erken oluyor o yuzden yakalayamiyorum glb. senin kac gun suruyor dongun?
canım bence kullanma söktürücü falan.geç döllenme falan olmuşşa kana gecmemişsse hersey olabilir.riske atma.bekle derim ama karar seninmerhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
aa supermis ayni olmasi :) ben bugun 14. gunumdeyim. 9, 11 ve 14unde iliski oldu. yani bu sabahtatlım benim 25 gün sürüyo aynen takvim bendede 12. gün falan catlama diyor ama bugün 9. gün ovulasyonu öğleden sonra yapıcam bakalım.dün yaptığımda ve önceki gün çook silikti.bende erken catlıyo diye düşünüyordum ama şimdilik ikinci çizgi çok silik.benimki koyulaşınca haber veririm belki aynı catlıyodur döngümüz aynı ya :)
bilmiyorum canım geç döllenme olsa bile şimdiye kana geçmiş olması gerekmiyormuydu diye düşünüyorum doktora gidecem olmasını bekliyorumcanım bence kullanma söktürücü falan.geç döllenme falan olmuşşa kana gecmemişsse hersey olabilir.riske atma.bekle derim ama karar senin
Canım dün kan verdim sonuç negatif bugünle birlikte 7 gün geçikti hala gelen giden yok kafayı yemek üzereyim niye hasta olmadım doktora mı girmeliyim anlamıyorum ki tam da bebek düşündüğümüz ayda geçikti şuan çok tedirginim bir sorun mu var acabaBu ay herkeste boyle bisey var bakalim kismet inşallah hepimiz hamisizdir haber et bizede canim guzel haberlerini bekliyoruz
CANIM SÖKTÜRÜCÜ DOĞAL BİRŞEYLER YAPMA BİRAZ DAHA BEKLE HAFTA SONUNA TEKRAR TEST YAP EĞER KIRMIZI KART YEMEZSEN DR GİT OLMADI O SANA BİR YOL ÇİZSİNmerhaba kızlar bat 16 temmuzdu gelen giden yok dün kanda da çıkmadı bitkisel bir söktürücü falan denesem mi maydonoz suyu gibi sizce madem yok bir an önce gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?